Μυθικός Κριστιάνο Ρονάλντο, πήγε μόνος του την Πορτογαλία στον τελικό του Nations League

Μυθικός Κριστιάνο Ρονάλντο, πήγε μόνος του την Πορτογαλία στον τελικό του Nations League

Η Πορτογαλία με χατ – τρικ του ζωντανού… μύθου Κριστιάνο Ρονάλντο επικράτησε 3-1 της Ελβετίας και πέρασε στον τελικό του Nations League.

Ο πρώτος ημιτελικός του UEFA Nations League, στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας, έγινε… προσωπική υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους πήρε από το… χέρι την ομάδα του Φερνάντο Σάντος και την οδήγησε στο 3-1 επί της Ελβετίας και στην πρόκριση στον τελικό του θεσμού, που φιλοξενείται από την ίδια την Πορτογαλία στην πρώτη χρονιά που θεσπίστηκε από την UEFA.

Ο «CR7» φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να… υπογράψει ένα ακόμα μεγάλο τρόπαιο, μετά από τα τόσα Champions League, πρωταθλήματα και κύπελλα αλλά και το Euro 2016, θέλει να οδηγήσει την Πορτογαλία στην κατάκτηση του Nations League, του παρθενικού στην ιστορία… Πλέον, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος περιμένει τον αντίπαλό της από το ζευγάρι της Αγγλίας με την Ολλανδία που θα αναμετρηθούν την Πέμπτη.

Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους με ένα φοβερό χτύπημα φάουλ στο 25’ του παιχνιδιού έβαλε μπροστά στο σκορ την Πορτογαλία…

Ακόμα πιο εντυπωσιακή, σε σχέση με το γκολ, ήταν η αντίδραση των Πορτογάλων στις κερκίδες που φώναξαν «siiiii» για να πανηγυρίσουν με το τέρμα του «CR7».

 

Στο 55’ της αναμέτρησης, η Ελβετία ήταν αυτή που κατάφερε να ισοφαρίσει μετά τη γκολάρα που έβαλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, σε μια φάση που χρειάστηκε να γίνει η χρήση του VAR. Αξίζει να σημειωθεί πως αρχικά ο διαιτητής δεν είχε υποδείξει κάτι, στην πορεία της φάσης ζητούσε πέναλτι και η Πορτογαλία, ωστόσο, ο ρέφερι γύρισε τη φάση πίσω και καταλόγισε παράβαση υπέρ των Ελβετών. Έτσι, ο Ροντρίγκες έκανε το 1-1 από την άσπρη βούλα…

 
Όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα πήγαινε στην παράταση, αφού το 1-1 είχε παραμείνει μέχρι το 88', υπολόγιζαν όμως άπαντες χωρίς τον... ποδοσφαιρικό εγωισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο τεράστιος «CR7» σε αυτό το χρονικό σημείο, πήρε τη συρτή σέντρα του Νέβες και με τρομερό σουτ στην κίνηση έκανε το 2-1 που έστειλε, ουσιαστικά, την Πορτογαλία στον τελικό.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο ημιτελικός με την Ελβετία, ήταν η πρώτη συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη νεοσύστατη διοργάνωση του Nations League. Ο σούπερ σταρ της Πορτογαλίας και της Γιουβέντους, βέβαια, δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει το έκτο χατ-τρικ στην καριέρα του με την εθνική ομάδα, να «γράψει» το 3-1 στις καθυστερήσεις και να στείλει την πατρίδα του σε έναν ακόμα τελικό...


Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved