Serie A: «Σεντόνι» για Αταλάντα και Ίντερ (videos)

Serie A: «Σεντόνι» για Αταλάντα και Ίντερ (videos)

Αταλάντα και Ίντερ θα αγωνίζονται στo Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου μετά και το τέλος της Serie A 

Τη δική της ιστορία συνεχίζει να γράφει η Αταλάντα, η οποία έκανε την ανατροπή και επικράτησε 3-1 της Σασσουόλο, με την ομάδα του Γκασπερίνι να αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Champions League τη νέα σεζόν, τερματίζοντας μάλιστα στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Η Σασσουόλο άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό του ματς με τον Μπεράρντι για να φέρει το ματς στα ίσια ο Ζαπάτα (αποβλήθηκε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου για κοκορομαχία με τους αντιπάλους του. Ο Γκόμες με... τσιμπητό πλασέ στο 53’ έγραψε την ανατροπή για την Αταλάντα και έβαλε «φωτιά» στο γήπεδο, με τον Πάσαλιτς στο 65’ να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του που θα παίξει για πρώτη φορά στο Champions League.

Μια θέση πιο κάτω από την Αταλάντα βρέθηκε η Ίντερ που μπορεί να τα χρειάστηκε αλλά τελικά επικράτησε με 2-1 της Έμπολι εντός έδρας στέλνοντας τους φιλοξενούμενους στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ιταλίας. Οι «νερατζούρι» κατάφεραν να βρουν το γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με τον Κεϊτά Μπαλντέ, ο οποίος είχε περάσει στο ματς στην ανάπαυλα κάνοντας το 1-0. Ο Ικάρντι στο 60΄έχασε πέναλτι, με τον Ουτσάν να κάνει στο 75΄το 1-1. Όμως οι καρδιές των οπαδών της Ίντερ πήγαν ξανά στη θέση τους στο 81ο λεπτό με τον Ναϊνγκολάν να κάνει το 2-1.

 

Η Μίλαν νίκησε εκτός έδρας 3-2 τη ΣΠΑΛ και έμεινε στην 5η θέση και η Ρόμα στην έκτη (δύσκολα στο Ολίμπικο 2-1 την Πάρμα), με τις δύο ομάδες να παίζουν την προσεχή περίοδο στο Europa League, μαζί με την Λάτσιο που εξασφάλισε τη συμμετοχή της μέσω του κυπέλλου Ιταλίας.

Ο Μανωλάς έμεινε στον πάγκο της Ρόμα, όπως και ο Νικολάου στην Έμπολι, ενώ βασικός αγωνίστηκε ο διεθνής αριστερός αμυντικός Λυκογιάννης στην εντός έδρας ήττα της Κάλιαρι από την Ουντινέζε (1-2).

Η Γιουβέντους ολοκλήρωσε με ήττα το εφετινό πρωτάθλημα, στο οποίο είχε εξασφαλίσει εδώ και αρκετό καιρό τον τίτλο. Η Σαμπντόρια κατάφερε στη Γένοβα να επικρατήσει 2-0 της πρωταθλήτριας και να ολοκληρώσει την εφετινή διοργάνωση στην 9η θέση με 53 βαθμούς. Η «Βέκια Σινιόρα» αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για 8η συνεχή χρονιά με 90 βαθμούς. Σε άλλο αγώνα της ημέρας, η Τορίνο νικησε 3-1 τη Λάτσιο.

Τα αποτελέσματα της 38ης και τελευταίας ημέρας στη Serie A έχουν ως εξής:
Φροζινόνε-Κιέβο 0-0
Μπολόνια-Νάπολι 3-2
Τορίνο-Λάτσιο 3-1
Σαμπντόρια-Γιουβέντους 2-0
Αταλάντα-Σασουόλο 3-1
Κάλιαρι-Ουντινέζε 1-2
Φιορεντίνα-Τζένοα 0-0
Ίντερ-Έμπολι 2-1
Ρόμα-Πάρμα 2-1
ΣΠΑΛ-Μίλαν 2-3


Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved