«Φαινόμενο ο Ρονάλντο στα 34 χρόνια του»

«Φαινόμενο ο Ρονάλντο στα 34 χρόνια του»

Εντυπωσιασμένος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, εμφανίστηκε ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA. 

«Ο Κριστιάνο είναι ένας εκπληκτικός αθλητής, άνθρωπος και επιχειρηματίας. Η σχολαστικότητά του, η τελειομανής στάση και η αφοσίωση σε αυτό που κάνει είναι εμπνευσμένη και έχει εμπνεύσει τόσα πολλά μικρά παιδιά να παίξουν ποδόσφαιρο. Απλά κοιτάξτε τι έκανε πρόσφατα στο Champions League, στα 34 του χρόνια, ένα χατ-τρικ όταν η πίεση ήταν μεγάλη. Και ενάντια στην Ατλέτικο Μαδρίτης, μία από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη. Αυτό είναι εμπνευσμένο! Είμαστε και οι δύο πειθαρχημένοι αθλητές στην κορυφή των αθλημάτων μας», είπε ο ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος παρακολούθησε την νίκη (4-2) της Γαλλίας έναντι της Κροατίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018.

«Μικρός έπαιξα ποδόσφαιρο, επιθετικός ή μέσος. Εάν θα συνοψίζαμε ως παίκτης, ήμουν αποτελεσματικός, καταστροφικός και κρύος, παρόμοιος με τον αγώνα μου. Οι δεξιότητες που έμαθα σε αυτή τη νεανική ηλικία που έπαιξα ποδόσφαιρο, ομαδική εργασία, δέσμευση, αφοσίωση και πειθαρχία, χωρίς αμφιβολία με ακολουθούν και τώρα. Πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που θέλει αν πιστεύει στον στόχο του και είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του. Αυτό ισχύει για ένα νεαρό αγόρι ή κορίτσι που θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, θέλει να γίνει γιατρός, επιστήμονας, αστροναύτης ή μουσικός. Ό, τι κι αν είναι, μπορεί να το κάνει. Χρειάζεται εμμονή με αυτό», πρόσθεσε.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η ομάδα μου. Στα οκτώ μου αγόρασα μία φανέλα της. Βλέπω το γιο μου όταν κοιτάω τη φωτογραφία εκείνη. Θα ήθελα πολύ να μάθω πού είναι τώρα. Μια πραγματικά φημισμένη φανέλα ποδοσφαίρου! Με προσέλκυσε η επιτυχία και η νοοτροπία νίκης του συλλόγου και των ανθρώπων που περιβάλλουν την Γιουνάιτεντ. Ιρλανδοί θρύλοι όπως ο Ντένις Ίργουιν και ο Ρόι Κιν ήταν αφοσιωμένοι σε αυτό που έκαναν και είχαν αυτή τη νοοτροπία-νικητή. Ο Ρόι Κιν ήταν ένας από τους καλύτερους μεσαίους που το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχει δει ποτέ. Τότε είχαν στο τιμόνι, τον θρυλικό Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Για να έχει αυτή την μεγάλη επιτυχία σε τόσο μεγάλη χρονική περίοδο είναι αξιοσημείωτο και είναι κάτι που συνεχίζω να επιδιώκω. Και το έκανε με την ανάδειξη νέων αθλητών και όχι με δαπάνες, όπως κάποιοι από τους άλλους προπονητές. Είναι υπέροχο να βλέπεις τον Σερ Άλεξ να συνεχίζει να είναι στα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τι πάθος! Εύχομαι στον ίδιο και στην οικογένειά του το καλύτερο», συμπλήρωσε. «Ο Όλε Γκούναρ Σόλκσιερ είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος! Νομίζω ότι έχει κάνει μια απίστευτη δουλειά με τη Γιουνάιτεντ. Πρέπει να του δώσουν την ομάδα μόνιμα. Μπορούν όλοι να νιώσουν την υπερηφάνεια και το πάθος που έχει για το σύλλογο και την ιστορία του».

 



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved