ΕΠΟ: Πρόστιμα σε τέσσερις ομάδες για τα ματς Κυπέλλου

ΕΠΟ: Πρόστιμα σε τέσσερις ομάδες για τα ματς Κυπέλλου

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ μοίρασε πρόστιμα σε τέσσερις ΠΑΕ.

Πρόστιμα επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΑΕΛ και Παναχαϊκή για τη συμπεριφορά των οπαδών τους, συνθήματα και πυρσούς, στα παιχνίδια Κυπέλλου. Οι ομάδες της Super League κλήθηκαν να πληρώσουν από 5.000 ευρώ, ενώ η Παναχαϊκή, ως ομάδα Football League θα πληρώσει 3.000 ευρώ

Αναλυτικά:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Υπόθεση κατά του σωματείου με την επωνυμία ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ: Με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 3507/21-1-2019 έγγραφο της Ε.Π.Ο. διαβιβάσθηκε στα εγκαλούμενο σωματείο, νομίμως και εμπροθέσμως, κλήση της παρούσας Επιτροπής για απολογία του για αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς στα άρθρα 14 παρ.1, 2, 4, 5 και 15 παρ. 2 α του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και που φέρονται ότι τελέσθηκαν στις 10-1-2019 κατά τα ειδικότερα εκτιθέμενα στην ανωτέρω πειθαρχική δίωξη. ΚΗΡΥΣΣΕΙ το εγκαλούμενο σωματείου με την επωνυμία ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ.

-Υπόθεση κατά της ΠΑΕ με την επωνυμία ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ 1891 ΠΑΕ (αγώνας Παναχαϊκή-ΠΑΟΚ, 08/01/2019): ΚΗΡΥΣΣΕΙ την εγκαλούμενη πειθαρχικά ελεγκτέα για τα αναλυτικά αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά αδικήματα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλούμενη χρηματική ποινή ύψους τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ.

-Υπόθεση κατά της ΠΑΕ με την επωνυμία ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΠΑΕ (αφή πυρσού στις 10/01/2019): ΚΗΡΥΣΣΕΙ την εγκαλούμενη πειθαρχικά ελεγκτέα για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλούμενη χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ.

-Υπόθεση κατά της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ (ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης, 09/01/2019): ΚΗΡΥΣΣΕΙ την εγκαλούμενη ΠΑΕ πειθαρχικά ελεγκτέα για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό άδικη πράξη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλούμενη ΠΑΕ χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων Ευρώ (5.000€)».



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved