Ο νέος συνεργάτης της Redstone για το Athens Alive!

Ο νέος συνεργάτης της Redstone για το Athens Alive!

Η Redstone ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρεία «Poseidon» για την υλοποίηση του Athens Alive.

Το project του Athens Alive μόνο στάσιμο δεν παραμένει, καθώς σήμερα η Redstone, εταιρεία που έχει αναλάβει την υλοποίησή του, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την «Poseidon». Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει να κάνει με θέματα σχετικά με τις κλιματικές αλλαγές και πρόκειται να φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο τη μετατροπή των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων σε ένα χώρο αξιόλογο της πραγματικής του αξίας.

«Η Redstone ανακοινώνει με περηφάνια τη συνεργασία της με την εταιρεία Poseidon που θα αφορά το «Athens Alive» και την αναγέννηση της περιοχής. Η Redstone και το Athens Alive θα συνεργαστούν σε όλες τις φάσεις του έργου της αναγέννησης, ένα έργο ύψους 1,7 δισ. ευρώ, το οποίο θα αποκαταστήσει και θα επεκτείνει το σχέδιο για το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας», αναφέρει χαρακτηριστικά ένα κομμάτι της ανακοίνωσης, ενώ γίνεται λόγος και στα οφέλη που θα έχει η Αθήνα εφόσον ολοκληρωθεί το project.

Συγκεκριμένα: «Ως μια προσπάθεια αστικής αναζωογόνησης, το Athens Alive θα φέρει έναν νέο αθλητικό και ψυχαγωγικό κόμβο στην περιοχή των 250 στρεμμάτων στη βόρεια επιχειρηματική περιοχή της πόλης. Το έργο θα θέσει την αειφορία στο επίκεντρο της ανανέωσης, παρέχοντας πράσινα γραφεία, ξενοδοχεία, αθλητικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις αναψυχής, καθώς και ένα κέντρο επώασης για την υποστήριξη της αυξανόμενης ελληνικής σκηνής εκκίνησης.

Εκτός από την επανεξισορρόπηση των κλιματικών επιπτώσεων της κατασκευής του χώρου, θα υπάρξει μείωση και στους μελλοντικούς ενοικιαστές του project. Αυτό θα δώσει στην κάθε επιχείρηση λιανικής πώλησης, το ξενοδοχείο και τις επιχειρήσεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις τους στο κλίμα, παρέχοντας ταυτόχρονα στους κατ 'εκτίμηση 7 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο την ευκαιρία να ασχοληθούν με τις κλιματικές ενέργειες μέσω των αγορών τους. Ο απώτερος στόχος της εταιρικής σχέσης είναι για το Alive να είναι ένα μοντέλο βιωσιμότητας, υποδεικνύοντας πώς οι αστικές εξελίξεις μπορούν να αντιμετωπίσουν την αλλαγή του κλίματος σε κάθε πτυχή της επιχείρησής τους».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της Redstone, Μαρκ Αλεξάντερ, δήλωσε: «Το Athens Alive θα φέρει στο προσκήνιο τη βιωσιμότητα. Πιστεύουμε ότι είναι πολύ σωστό να κάνουμε τα έργα με αυτή την κλίμακα. Οι πόλεις αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 80% των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Αν δεν αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργούν οι πόλεις, δεν υπάρχει τρόπος να λύσουμε την αλλαγή του κλίματος».

Ο Λάζλο Γκίριτς, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της «Poseidon», δήλωσε: «Έχουμε μόνο 12 χρόνια για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη, οπότε θα αντιμετωπίσουμε τις κλιματικές αλλαγές. Αν ενεργήσουμε τώρα, μπορούμε ακόμα να διατηρήσουμε ένα περιβάλλον ικανό να στηρίξει την ανθρώπινη ζωή. Η Redstone και η κοινοπραξία Alive Alive αντιμετωπίζουν σοβαρά την άμεση απειλή της αλλαγής του κλίματος και αυτό το έργο αποτελεί πρωταρχικό παράδειγμα για τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο».

ΠΗΓΗ: Leoforos.gr



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved