Μπίσεσβαρ στο Onsports: «Δείξαμε ποιος είναι ο πραγματικός πρωταθλητής» (vids+pics)

Μπίσεσβαρ στο Onsports: «Δείξαμε ποιος είναι ο πραγματικός πρωταθλητής» (vids+pics)

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε αποκλειστικά στο Onsports μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ, ξεκαθαρίζοντας πως οι Θεσσαλονικείς είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές και πως αισθάνονται ότι έκαναν το νταμπλ!

Μια από τις αρκετές και χρήσιμες λύσεις που έχει στη «φαρέτρα» του ο Ράζβαν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ όλη τη σεζόν, ήταν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός με την απίθανη τεχνική κατάρτιση, δεν θεωρήθηκε… πρώτη επιλογή στα περισσότερα ματς της χρονιάς, ο Ρουμάνος όμως έκανε… ματ στον Χιμένεθ στον τελικό του ΟΑΚΑ ξεκινώντας τον από την αρχή και δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στην άμυνα της ΑΕΚ. Απόδειξη το κερδισμένο πέναλτι αλλά και οι περισσότερες επιθετικές ενέργειες που περνούσαν ή κατέληγαν στα πόδια του, στο διάστημα που ήταν στο χορτάρι. Και μπορεί ο 30χρονος άσος να μην βρήκε δίχτυα στον τελικό, αυτό όμως δεν τον εμπόδισε σε καμία περίπτωση να πανηγυρίσει με την καρδιά του τη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, τόσο από τον ίδιο όσο κι από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, των 76 συμμετοχών, των 10 γκολ και των 14 ασίστ με τον ΠΑΟΚ, έχει κατακτήσει στη Θεσσαλονίκη τα 2/3 των τροπαίων της καριέρας του (έχει κι ένα κύπελλο Ολλανδίας) κι αυτό τον κάνει να «δένεται» ακόμα περισσότερο με τον «δικέφαλο του Βορρρά» και τον κόσμο του. Έναν κόσμο που ευχαρίστησε για την παρουσία του στο ΟΑΚΑ, και του έδωσε… ραντεβού για την επόμενη σεζόν δείχνοντας πως στην Τούμπα βρήκε… την υγεία του. Πέρα, όμως, από όλα αυτά ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μιλώντας στο Onsports αμέσως μετά τον νικηφόρο τελικό του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ, υποστήριξε πως η δική του ομάδα ήταν αυτή που έκανε το νταμπλ. Ο 30χρονος βιρτουόζος άσος του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως στο χορτάρι του ΟΑΚΑ, η ομάδα του Λουτσέσκου έδειξε ποιος είναι ο πραγματικός πρωταθλητής και πιστοποίησε πως ήταν καλύτερη από την ΑΕΚ…

«Τα συναισθήματα αυτές τις ώρες… δεν κρύβονται. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι, παίξαμε έναν πολύ καλό τελικό και δείξαμε σε όλους ποιος είναι ο πρωταθλητής. Κερδίσαμε καθαρά, 2-0, και είδατε στο γήπεδο ποια ήταν η καλύτερη ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο Onsports.

Όσο για το αν η ομάδα του έδωσε… απαντήσεις, σχολίασε: «Ο τελικός του Κυπέλλου είναι απλά ένα παιχνίδια. Σίγουρα θες να δείξεις πως είσαι καλή ομάδα, ξέρουμε πως είμαστε μια καλή ομάδα. Εμείς κανονικά, έχουμε κατακτήσει και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Εμείς πήραμε το νταμπλ. Στα… χαρτιά δεν έχουμε το πρωτάθλημα, αλλά για εμάς έχουμε κάνει το νταμπλ ξεκάθαρα».

Τέλος, ο Μπίσεσβαρ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον λαό του ΠΑΟΚ που ήρθε στο ΟΑΚΑ για τον τελικό. Ελπίζω να ευχαριστήθηκαν τον αγώνα και τώρα θα τα πούμε ξανά… του χρόνου. Να είναι πάλι δίπλα μας για να πετύχουμε περισσότερα».

Ακούστε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί...

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μιλά στο Onsports για την κατάκτηση του Κυπέλλου



Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved