Ασταμάτητη η Μάλαγα (videos)
Την τέταρτή της συνεχόμενη νίκη πήρε η Μάλαγα, επικρατώντας με 3-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν» της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Τέσσερις βαθμούς μακριά από τις θέσεις του υποβιβασμού βρέθηκε η Μάλαγα, μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση και νίκη με 3-0 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν».
Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη των Ανδαλουσιάνων οι οποίοι έκαναν τεράστιο βήμα για την παραμονή τους. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Ροντόν άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Μπαπτίστα να «καθαρίζει» ουσιαστικά το παιχνίδι στο 35’ όταν έκανε το 2-0.
Στο 84’ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Μαρέσκα και στο ίδιο λεπτό κατάφερε να σκοράρει, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ντε Χέα, Ουιφαλούσι, Περέα (21’ Αλβάρο Ντομίνγκεζ), Γκοντίν, Φιλίπε, Ρέγιες, Σουάρεζ, Γκαρσία (60’ Φορλάν), Ελίας, Αγουέρο, Ντιέγκο Κόστα
ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Γκάμεζ, Ντεμικέλις, Στάντσκγααρντ, Ελισέου, Απόνο (88’ Πορτίγιο), Καμάτσο, Φερνάντεζ, Ζούλιο Μπαπτίστα, Ντούντα (70’ Σάντρο), Ροντόν (84’ Μαρέσκα)