Απασφάλισε ο Ρονάλντο: «Φεύγω από τη Ρεάλ, δεν υπάρχει γυρισμός»!

Απασφάλισε ο Ρονάλντο: «Φεύγω από τη Ρεάλ, δεν υπάρχει γυρισμός»!

Δεν σκοπεύει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ρονάλντο - Τι αποκάλυψε στους συμπαίκτες του στην εθνική Πορτογαλίας

Με αποκαλυπτικό δημοσίευμά της η «Marca» ενισχύει ακόμα περισσότερο την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης μετά την απαγγελία κατηγοριών για φοροδιαφυγή περίπου 14.700.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το μαδριλένικο ΜΜΕ, ο CR7 ενημέρωσε τους συμπαίκτες του στην εθνική Πορτογαλίας για τις οριστικές του αποφάσεις κι αυτές τον θέλουν μακριά από τους «μερένχες».

«Φεύγω από τη Ρεάλ. Δεν υπάρχει γυρισμός», φέρεται να είπε στους συμπαίκτες του ο Ρονάλντο στη Ρωσία όπου η Πορτογαλία βρίσκεται για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

Το θέμα Ρονάλντο, όπως είναι λογικό να συμβεί, έχει πάρει διαστάσεις και σχεδόν όλα τα διεθνή media ασχολούνται με την αποχώρησή του από τη Ρεάλ.

Η πορτογαλική ιστοσελίδα «Record» στο δικό της ρεπορτάζ επιβεβαιώνει τους Ισπανούς καθώς γράφει ότι «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν γυρίζει πλέον στη Ρεάλ» και πως «έχει επικοινωνήσει με διάφορα πρόσωπα τις τελευταίες ημέρες, διαμαρτυρόμενος για την όλη κατάσταση που βιώνει».

Ένα άλλο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, της «AS» τονίζει ότι ο Πορτογάλος αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Ρεάλ πριν από δύο μήνες όταν και ενημέρωσε σχετικά τον ατζέντη του, λέγοντάς του ότι ο κύκλος του στην ομάδα έκλεισε.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται ακόμη πως ο Ρονάλντο είναι εξοργισμένος με την υπόθεση φοροδιαφυγής καθώς «ποτέ δεν επιχείρησε να εξαπατήσει τις ισπανικές φορολογικές αρχές και ότι η εντολή που έχει δώσει στους οικονομικούς και νομικούς συμβούλους του είναι πάντοτε να ακολουθούν τον νόμο, όταν διαχειρίζονται τους λογαριασμούς του».

Ο Ρονάλντο έφτασε στα όριά του και είναι έξαλλος μετά την απαγγελία των κατηγοριών. Έχει αποφασίσει να φύγει σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «AS» που αποκάλυψε επίσης ότι o ατζέντης του τον συμβούλεψε και τον έπεισε να μην τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα μέχρι τον τελικό του Champions League.

Η Ρεάλ στο Κάρντιφ έκανε το back to back, όμως, η ζωή της από εδώ και πέρα πιθανότατα θα είναι χωρίς το μεγάλο της αστέρι.

Η θέση της Ρεάλ και οι ομάδες που ενδιαφέρονται

Από τη Ρεάλ δε θέλουν να ρίξουν κι άλλο λάδι στη φωτιά. Δεν υπάρχει πάντως άμεση επικοινωνία με τον παίκτη. Πρόθεση της διοίκησης είναι όταν ο Ρονάλντο επιστρέψει στη Μαδρίτη να του ζητηθούν εξηγήσεις για τον ντόρο περί της αποχώρησής του και παράλληλα να του δώσουν προθεσμία δύο εβδομάδων μέχρι να ηρεμήσει.

Εάν όντως αποχωρήσει ο Πορτογάλος δύο είναι ομάδες που μπορούν να καλύψουν το κόστος μιας τέτοιας μεταγραφής, πλην των συλλόγων από την Ασία. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν. Το συνολικό κόστος δεν αποκλείεται να φτάσει τα 400.000.000 ευρώ.



Όλα τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι, Μίλαν-Ίντερ
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved