Βασιλειάδης: «Προβληματίζουν οι κόντρες στο ποδόσφαιρο»
SHARE

Βασιλειάδης: «Προβληματίζουν οι κόντρες στο ποδόσφαιρο»

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να κάτσουν  να βρουν μια λύση γιατί έχει απαξιωθεί, σύμφωνα με τον Γιώργο Βασιλειάδη.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM» για την κόντρα που υπάρχει του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την τραγωδία της Θύρας 7, αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε για:

Την τραγωδία της Θύρας 7 και γιατί η πολιτεία δεν έχει αποδώσει ευθύνες: «Η ελληνική Πολιτεία δεν καταφέρνει πάντα να είναι αποτελεσματική σε ζητήματα απόδοσης ευθυνών. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για το 1981, αλλά αυτό ισχύει διαχρονικά. Ένα περίπλοκο νομικό πλαίσιο, με ευθύνες που δεν είναι σαφείς. Το μεγάλο ζήτημα είναι ότι πέφτουν λίγο οι τόνοι, τα λυπηρά γεγονότα ενώνουν. Το ερώτημα είναι βασισμένο σε αυτό, να μην μπορούμε να κουβεντιάσουμε για το σύνολο των προβλημάτων».

Το αν λειτουργούν τα γήπεδα με ασφάλεια: «Έχουν γίνει πολύ μεγάλα βήματα, αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο επιθυμητό σημείο με ευθύνη της Πολιτείας και των ομάδων. Οι εγκαταστάσεις δεν είναι σύγχρονες και δεν υπάρχει πρόνοια για τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα. Ο αθλητικός προγραμματισμός είναι μια μεγάλη κουβέντα, ένα από τα μεγαλύτερα αγκάθια που έχουμε να αντιμετωπίσουμε».

Τις εκλογές της ΕΟΕ και το ό,τι συνέβη: «Ορισμένα πράγματα είναι ελληνικά φαινόμενα. Δεν θα συμφωνήσω με την ένταση της πολιτικοποίησης. Η ποδοσφαιροποίηση εμμέσως έγινε. Το 2015 με δεδομένο ότι η χώρα δεν είχε αθάνατο, ο κύριος Κοντονής πήρε πρωτοβουλία στήριξε τον τότε και νυν πρόεδρο της ΕΟΕ. Επομένως αυτό δεν έχει σχέση με τις σημερινές εκλογές. Προφανώς μια διαδικασία που αφορά έναν κορυφαίο οργανισμό αποτελεί και πολιτικό γεγονός. Δεν θα ήθελα να μπω σε διαδικασία πανηγυρισμών».

Την προτίμησή του στον Σπύρο Καπράλο: «Νομίζω ότι προσπαθήσαμε να μην υπάρχουν παρεμβάσεις. Δεν συνέβησαν πράγματα που τιμάνε την αθλητική ζωή της χώρας. Υπάρχουν ευθύνες από όλες τις πλευρές».

Το αν αποδέχεται το αποτέλεσμα: «Το αποτέλεσμα είναι αποδεκτό. Υπάρχουν κάποιες υπόνοιες για τη διαδικασία. Αυτό θα το κρίνουν είτε η ΔΟΕ, είτε η ελληνική Δικαιοσύνη. Δεν θα ήθελα να κάνω τον ρόλο του δικαστή και ως νομικός δεν το διεκδικώ ποτέ. Πολλές λεπτομέρειες μπορεί να συγκλίνουν σε νόμιμα ή μη πράγματα. Το αποτέλεσμα είναι αποδεκτό. Ακόμα κι αν υπάρχουν προσφυγές, οι αποφάσεις που θα υπάρξουν θα είναι σεβαστές. Δεν έχει νόημα να ρίξουμε λάδι στη φωτιά. Το αποτέλεσμα ως τώρα δεν αμφισβητείται νομικά ως τώρα. Περαστικά στον κύριο Κούβελο και θα δούμε πως θα πάει».

Το αν τον προβληματίζει η κόντρα Μαρινάκη - Μελισσανίδη: «Πρέπει να περάσουμε στην επόμενη μέρα που πρέπει να έχει μια κεντρική αποδοχή. Αυτή είναι ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι προϊόν και οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό πρέπει να δείξουν σύνεση. Οι κόντρες που υπάρχουν είναι κάτι που προβληματίζει. Θα πρέπει οι εμπλεκόμενοι να καθίσουν να βρούμε μια λύση για το ποδόσφαιρο που έχει απαξιωθεί πλήρως. Όσο δεν βρίσκουμε λύσεις και δεν βάζουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο, τόσο αυτή η κατάσταση θα χρονίζει. Πρέπει να πάρουμε δύσκολες και σκληρές αποφάσεις. Έχει ξεκινήσει κουβέντα για μείωση των ομάδων στη Σούπερ Λιγκ. Θα έπρεπε να είναι πιο τολμηρή. Το ποδόσφαιρο δεν σηκώνει τόσες ομάδες. Κατά τη γνώμη μου στην καλύτερη περίπτωση η Σούπερ Λιγκ σηκώνει 12 ομάδες και με πολλές παραχωρήσεις για να μιλήσουμε με οικονομικούς όρους. Πιστεύω πρέπει να γίνουν πιο τολμηρά βήματα και να έχουμε οικονομικά βιώσιμες ομάδες. Ορισμένα σημεία είναι αδιανόητα, ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη του στο προϊόν. Η Ξάνθη για παράδειγμα δεν γεμίζει το γήπεδο».

Την ΠΔΕ στην ΕΠΟ που έχει στείλει στον εισαγγελέα την προηγούμενη διοίκηση για το Travel Plan: «Δεν θα πω ότι όλα είναι καλώς καμωμένα, αλά δεν είμαστε περήφανοι για ό,τι γινόταν. Η ΠΔΕ προσπαθεί να βάλει μια τάξη και εμείς δεν θέλουμε να ανακατευόμαστε στη δουλειά της».

Το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ: «Εφόσον έχουμε εναρμόνιση του καταστατικού της ΕΠΟ με τα διεθνή στάνταρ, τα άλλα είναι τεχνικά ζητήματα όπου θα τα βρούμε. Πρέπει να ανοίξει το εκλογικό σώμα».

Τις αλλαγές που ζητάει η FIFA και την κατάργηση του νόμου Ορφανού: «Είναι στο κομμάτι του αθλητικού νόμου που η FIFA και η UEFA ζητάει να αναθεωρήσουμε. Ας δούμε ποια θα είναι η πρόταση για το εκλογικό σύστημα. Πρέπει να υπάρχει απόλυτη πλειοψηφία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να δούμε το συνολικό πλαίσιο και πιστεύω ότι θα βρούμε λύσεις».

Τη διαιτησία: «Προφανώς η διαιτησία ανήκει στην Ομοσπονδία. Για τον εναγκαλισμό της Ομοσπονδίας με τη διαιτησία θέλω να πω ότι δεν πιστεύω ότι θα είναι αγκάθι. Πρέπει να πάμε σε ένα νέο μοντέλο. Οι επαγγελματικοί σύλλογοι να έχουν βαρύνουσα σημασία και η διαιτησία να λειτουργεί αυτόνομα χωρίς να υπάρχουν σκιές χειραγώγησης. Η διαιτησία θα ανήκει στην Ομοσπονδία αλλά ο ορισμός της ΚΕΔ και ο τρόπος που λειτουργεί δεν μπορεί να είναι σε σφιχτό εναγκαλισμό με την ΕΠΟ. Αυτό που πρέπει να σπάσει είναι ο εναγκαλισμός ότι η διαιτησία δεν έχει άμεση σχέση με την Ομοσπονδία. Πέρα από τις σκιές, υπάρχει πρόβλημα στην εκπαίδευση των διαιτητών. Η διαιτησία έχει προβλήματα. Πέρα από τις σκιές που υπάρχουν, υπάρχει και πρόβλημα στην εκπαίδευση και στο επίπεδο των διαιτητών. Μια κακή διαιτησία είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου. Έχουμε ένα θέμα με την κατάρτιση των διαιτητών. Περιμένω τις θέσεις ΕΠΟ, FIFA και UEFA σχετικά με αυτό».

Το αν έχει πρόβλημα με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη: «Δεν έχω, αρκεί να γίνεται η δουλειά σε σωστά χρονικά πλαίσια. Ο καθένας κάνει αυτό που πρέπει από τη μεριά του, να μην ανακατεύεται ο ένας στη δουλειά του άλλου και να προχωρήσουμε μπροστά. Δεν μιλάμε το τελευταίο διάστημα, αλλά περιμένω ενημέρωση για το που βρισκόμαστε».

Το ποια είναι τελικά η παράγκα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Τι είναι η παράγκα; Ένα σύστημα εξουσίας και εξάρτισης που ξεκινάει από χαμηλά και φτάνει ψηλά. Τα κεφάλια μπορεί να εναλλάσσονται. Για να προσωποποιήσεις οτιδήποτε πρέπει να έχεις και δικαστικές αποφάσεις. Αλλιώς το μόνο που κάνεις είναι εικασίες. Μπορεί να έχουμε όλοι άποψη, αλλά η μόνη σταθερά στη δημοκρατία είναι η δικαιοσύνη. Το θέμα είναι να σπάσει αυτό το σύστημα. Πως; Με το να σπάσει ο εναγκαλισμός ΕΠΟ και διαιτησίας, με διαφάνεια, με σαφείς οικονομικούς ελέγχους και με πλαίσιο ορθολογικό. Το αν θα τα καταφέρουμε θα κριθεί στο τέλος. Το θέμα είναι να γίνει προσπάθεια. Τα τελευταία δύο χρόνια γίνεται προσπάθεια να χτυπήσουμε το πρόβλημα στη ρίζα του».

Το γεγονός ότι λιμνάζουν σοβαρές δικαστικές υποθέσεις, όπως η υπόθεση της «Εγκληματικής Οργάνωσης»: «Με τον κύριο Κοντονή μιλάμε. Το πρόβλημα της δικαιοσύνης στην Ελλάδα δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο. Είναι κοινωνικό φαινόμενο. Αυτό αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα για το που οδηγήθηκε η κοινωνία σήμερα. Έχουμε πρόβλημα στο δικαστικό σύστημα. Το να σας πω πότε περιμένουμε τις αποφάσεις θα ήταν προβληματικό για τη δημοκρατία. Σίγουρα θα θέλαμε να υπάρχουν ταχύτεροι ρυθμοί. Σε όλο το φάσμα των υποθέσεων. Δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Γίνονται κινήσεις, δεν έχουμε μεγάλες αίθουσες για τις μεγάλες δικαστικές υποθέσεις. Προσπαθούμε να λύσουμε τις παθογένειες που υπάρχουν. Δεν μπορώ να σας πω ότι θα λυθεί αύριο ή μεθαύριο. Στο Koriopolis λόγω της έλλειψης αιθουσών γίνονται δίκες μία φορά τη βδομάδα. Το σύνολο του νομικού πλαισίου αλλάζει για αν επιταχυνθούν οι διαδικασίες».

Τον εμπρησμό στο σπίτι του Μπίκα: «Έχουν βγει τα πορίσματα και βρισκόμαστε στο ψάξιμο της υπόθεσης. Συνθήκες που δεν παραπέμπουν σε σύνηθες εγκλήματα, που δείχνουν τις παθογένειες της κοινωνίας. Οι έρευνες προχωράνε, αλλά δεν είναι απλό και εύκολο. Ήταν ένα χτύπημα επαγγελματικό με πολύ λίγα σημάδια που μπορούσαν να δείξουν τι έχει γίνει και να οδηγήσουν στους δράστες».

Τη βία στα γήπεδα: «Δεν θα πρέπει να πληγωθεί άλλο το ποδόσφαιρο. Δεν είμαι υπέρ να σταματάμε το πρωτάθλημα με μεγάλη ευκολία. Πρέπει να υπάρχει συνεργασία με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης για να προλάβουμε καταστάσεις. Αν υπάρχει καλή συνεννόηση τότε μπορούμε να είμαστε ήρεμοι. Η βία που παρατηρούμε δεν είναι κατ' ανάγκη αθλητική. Είμαστε χώρα σε ύφεση με οικονομικά προβλήματα και κοινωνικές αναταράξεις. Ο αθλητισμός δεν είναι το μοναδικό συστατικό των προβλημάτων».

Την παραγωγή βίας από παράγοντες και εφημερίδες: «Για τους παράγοντες και τις εμπρηστικές δηλώσεις περιμένουμε τους καινούργιους κανονισμούς της βίας. Είναι προβληματικό και εμπρηστικό. Σε συνεργασία με ΠΣΑΤ και ΕΣΗΕΑ τα αρμόδια δημοσιογραφικά όργανα θα προχωρήσουν σε μεγάλο συνέδριο για να μπουν κανόνες δεοντολογίας για να μπορέσουμε να βάλουμε κανόνες στον τρόπο που ασκείται κριτική. Δεν είμαι της άποψης και δεν μπορώ να πάω να κλείσω εφημερίδα. Η κυβέρνηση επεξεργάζεται κανόνες που λειτουργούν τα διαδικτυακά όργανα. Το ραδιοτηλεοπτικό θα πρέπει να λειτουργεί σε αυτή τη βάση και δεν θα πρέπει να υπάρχουν πολιτικά παιχνίδια από πίσω. Πρέπει να προσέξεις να οδηγηθείς σε λύσεις που δεν θα ανοίξουν αντιδημοκρατικά παραθυράκια».

Το ποσό που ζητάνε οι ΠΑΕ από το στοίχημα και για τη μείωση του ποσοστού που πάει στην αστυνομία: «Οι στοιχηματικές εταιρίες και το προϊόν τους είναι οι ομάδες. Συζητάμε τη θέσπιση ενός ποσοστού υπέρ του συνόλου του αθλητισμού. Μετά την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ μείναμε χωρίς όπλο για να βοηθήσουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Αυτά δεν αφορούν τις μεγάλες ομάδες δυστυχώς και περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Η έλλειψη αθλητικών εγκαταστάσεων για να πάει ο πολίτης να αθληθεί αποτελεί ένα μεγάλο ζήτημα για παράδειγμα. Πρέπει να βρούμε πόρους και αυτοί πρέπει να προέρχονται από τις στοιχηματικές εταιρίες. Για τη μείωση του ποσοστού της αστυνομίας, όταν θα μπορέσουμε να μειώσουμε την αστυνομική δύναμη στα γήπεδα, τότε θα μπορέσουμε να συζητήσουμε και αυτό το θέμα».

Τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ και ό,τι συνέβη: «Όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό αποτελούν προβληματικές καταστάσεις. Είναι αδιανόητο να μην ορίζεται από την αρχή της σεζόν το γήπεδο του τελικού. Η ΕΟΚ είχε τους δικούς της προβληματισμούς, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να παίρνονται αποφάσεις σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση και να δούμε αν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Θα είναι ένα γήπεδο που θα είναι σαν εμπόλεμη ζώνη με περισσότερα κενά καθίσματα απ' ό,τι οπαδούς. Αν ήταν βέβαια άλλες οι ομάδες δεν ξέρω αν θα είχαμε την ίδια απόφαση».

Το αν η αθλητική ηγεσία σκοπεύει να αξιοποιήσει τη γενιά του 2004: «Είναι προβληματικό που οι άνθρωποι οι οποίοι φέρνουν επιτυχίες στην Ελλάδα δεν αξιοποιούνται. Σαφώς θα θέλαμε να αξιοποιήσουμε τη γενιά του 2004, αλλά δεν θέλουμε να τους κάψουμε σαν εξιλαστήρια θύματα. Αν το επόμενο διάστημα καταλήξουμε σε ένα υγιές περιβάλλον τότε πρέπει να χρησιμοποιηθούν. Αλλιώς δεν είναι σωστό να καίμε τις εφεδρείες που υπάρχουν».

Το γήπεδο της ΑΕΚ: «Το ζήτημα με ταλανίζει και ενδοοικογενειακά. Θα πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία. Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ακολουθήσει όλες τις διαδικασίες και νομίζω ότι είμαστε στον τελικό στάδιο. Δεν μπορεί κανείς να διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν νομικά κωλύματα. Ο κάθε δήμαρχος εκφράζει την άποψη της τοπικής κοινωνίας. Νομίζω ότι αυτό που ζήταγε ήταν να τηρηθούν οι όροι νομιμότητας. Νομίζω πως τηρούνται και θεωρώ πως άμεσα θα πρέπει αν τελειώσει αυτή η ιστορία. Χωρίς να έχω δει τον φάκελο, έχω την αίσθηση ότι είμαστε ένα βήμα μετά, αφού το γήπεδο είναι μέσα στα πλαίσια των κανονισμών».

Την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Έχουμε ξεκινήσει να μελετάμε και με τη Σούπερ Λιγκα τι παρεμβάσεις πρέπει να γίνουν στα γήπεδα. Αυτό προϋποθέτει ότι όλα τα μέρη θα σοβαρευτούν για να γίνει μια σοβαρή κουβέντα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό δεν αντιμετωπίζεται ως τώρα ως ένα σοβαρό προϊόν. Υπάρχει μία κοινωνία που ζει από αυτό. Τα έσοδα που υπάρχουν είναι τραγικά, δεν είναι δυνατόν η Λίγκα να μην μπορεί αν βρει χορηγούς».

Το αν οι 4 μεγάλοι θα συναντηθούν στο ίδιο τραπέζι: «Δεν χρειάζεται να βρεθούν όλοι σε ένα τραπέζι σε πρώτη φάση. Οι μικρότεροι που συμπιέζονται σε αυτή την τιτανομαχία έχουν μεγαλύτερα προβλήματα. Πολλές προσπάθειες που γίνονται δεν ανακοινώνονται, αλλά στο τέλος πιστεύω πως θα λειτουργήσει η σύνεση και η λογική. Αυτή τη στιγμή είμαστε στον πάτο του βαρελιού».

Τέλος ο Μπάρλοου από την Κύμη
Τέλος ο Μπάρλοου από την Κύμη
Παναθηναϊκός: Μια εβδομάδα εκτός ο Κάτσε
Παναθηναϊκός: Μια εβδομάδα εκτός ο Κάτσε
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Τα «είπαν» Ουζουνίδης-Σαββίδης
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Τα «είπαν» Ουζουνίδης-Σαββίδης
Βάσω Λασκαράκη: Το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη και ο θάνατος της καλύτερής της φίλης
Βάσω Λασκαράκη: Το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη και ο θάνατος της καλύτερής της φίλης

 • Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  03:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - ΑΕΚ
  03:45ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • SportShow
  04:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί
  04:20Αμβούργο, Γερμανία. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2018 E18
  05:15Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E38
  05:45Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  05:55Μαρκόπουλο.
 • Μπάσκετ: Μπάγερν Μονάχου - Λιαόνινγκ Λέοπαρντς
  06:00Zadar Basketball Tournament 2018. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • WRC 2018
  06:15SS12 Datca 2, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E4
  07:00Αφιέρωμα.
 • WRC 2018
  07:30SS17 Marmaris 2 Power Stage, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: Laver Cup 2018
  08:00Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Γαλατάσαραϊ
  08:153ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 1ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2018
  09:20Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • SportShow
  09:45Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Μπάσκετ: 3ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη
  10:30Τελικός 3ης Θέσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  10:35Λουτράκι. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  11:45Αραγκόν, Ισπανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: 3ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη
  12:45Τελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  12:55Αραγκόν, Ισπανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto3 2018
  14:05Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  14:555η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018
  15:00Τελικός 5ης θέσης. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Moto2 2018
  15:30Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Topspin (Ζ)
  16:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • MotoGP 2018
  17:00Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E6
  17:30Στιγμιότυπα.
 • SportShow (Ζ)
  18:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • GP Confidential 2018 E18
  18:35Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018
  19:00Τελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Σεβίλη
  19:05Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:15Richmond Federated Auto Parts 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E3
  20:45Στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies