Τα έκανε… μαντάρα η ΕΠΟ στους ορισμούς του κυπέλλου!

Τα έκανε… μαντάρα η ΕΠΟ στους ορισμούς του κυπέλλου!

Οι ορισμοί της 3ης αγωνιστικής του κυπέλλου φανέρωσε αδυναμίες της ΕΠΟ. Δείτε γιατί.

Οι υπεύθυνοι των ορισμών των αγώνων δεν υπολόγισαν σωστά τις μέρες διεξαγωγής αγώνων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί θέμα στους αγώνες Πανσερραϊκός-Πανιώνιος και Χανιά-Πλατανιάς.

Ο αγώνας στις Σέρρες είχε οριστεί για την Τρίτη (13/12), ωστόσο ο Πανιώνιος έπαιζε την Κυριακή (11/12) στο πρωτάθλημα με την Κέρκυρα και έτσι η αναμέτρηση μετατοπίστηκε για την Πέμπτη (15/12).
Το ματς των Χανίων είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (15/12), όμως ο Πλατανιάς έχει το Σάββατο (17/12) αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο. Έτσι, η ΕΠΟ θα κληθεί να ορίσει άλλη ημερομηνία για το παιχνίδι των Κρητών.

Στον ίδιο όμιλο υπάρχει και το ματς της Σπάρτης με τον Ολυμπιακό (15/12). Το παιχνίδι είχε οριστεί αρχικά για τις 17:15, όπως κι αυτό των Χανίων με τον Πλατανιά, όμως το δημοτικό της Σπάρτης δεν διαθέτει προβολείς και έτσι τα δύο ματς του συγκεκριμένου ομίλου μεταφέρθηκαν για τις 15:00, αφού ήταν αδύνατον οι δύο ομάδες να αγωνιστούν στα σκοτάδια!

Πρόβλημα με τους προβολείς υπήρχε και στα ματς Αγροτικός Αστέρας-Ξάνθη και Αιγινιακός-Αστέρας Τρίπολης. 

Το πρώτο είχε οριστεί για τις 19:30 και το δεύτερο για τις 17:15, όμως τα δύο γήπεδα δεν διαθέτουν φωτισμό και έτσι η ώρα έναρξης πήγε για τις 15:00.



Στο Telekom Center τα κορίτσια της Ερντέμ
Στο Telekom Center τα κορίτσια της Ερντέμ
Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με την Κηφισιά
Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με την Κηφισιά
«Δίνει 10 εκατ. ευρώ για Μανδά ο Παναθηναϊκός»
«Δίνει 10 εκατ. ευρώ για Μανδά ο Παναθηναϊκός»
Ένας για όλους και όλοι για την W.I.N. Hellas
Ένας για όλους και όλοι για την W.I.N. Hellas
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved