Πλήρης στην Αθήνα ο Διαγόρας

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Τετάρτη(19/1) η αποστολή του Διαγόρα, εν όψει του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Πλήρης στην Αθήνα ο Διαγόρας

Ο τεχνικός της ομάδας, Πέτρος Ρουτζιέρης, πήρε μαζί του και τον Χοσέ Ρέγιες, ο οποίος τέθηκε εντός «μάχης» και είναι στην διάθεση του νεαρού τεχνικού τόσο για τον αγώνα Κυπέλλου, αλλά και για το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο της προσεχούς Δευτέρας(24/1). Στη Ρόδο έμεινε ο Παναγιώτης Μαθιός πού, όπως γνωστοποιήθηκε, αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του με τον Διαγόρα.

Οι δύο μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ βρίσκονται στην Αθήνα και δεν αποκλείεται να βρεθούν στο Περιστέρι για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Κυπέλλου.

Αξίζει να πούμε πως ο Διαγόρας δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα με μοναδικές απουσίες τους Προβατίδη και Χατζόπουλο που είναι τιμωρημένοι.

Η αποστολή του Διαγόρα είναι η εξής: Ταμπάσης, Τύρελης, Γκούτμαν, Ρέγιες, Ταραχούλσκι, Ζλάτκοβιτς, Σκόνδρας, Γεωργίου, Καρπαθάκης, Μαριεττάκης, Πεταυράκης, Πλάτανος, Προβατίδης, Πουλόπουλος, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Φράγκος, Χατζόπουλος, Χριστοφιλέας και Αγκιρίμπα.