Πόι: «Να κερδίζουμε και ταμείο στο τέλος»

Πόι: «Να κερδίζουμε και ταμείο στο τέλος»

Σε... ηγέτη του Άρη έχει εξελιχθεί ο Μάουρο Πόι, δίνοντας νίκες με τα τέρματα που πετυχαίνει.

Ο Αργεντινός μέσος μίλησε στον «Libero 107,4» για τη νίκη των «κίτρινων» επί της Θύελλας Φιλώτα, τη συνέχεια του πρωταθλήματος, την πίστη του στον Καπνίδη αλλά και την απώλεια των Σανιά και Ενλουντούλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πόι:

Για τη σημασία της εμπειρίας όταν εκτελείς πέναλτι: «Για να χτυπάς τα πέναλτι θέλει ηρεμία, γιατί δεν είναι εύκολο. Ευτυχώς κερδίσαμε και όλα είναι καλά».

Για το ό,τι τα χτύπησε και τα δύο ψηλά: «Το πρώτο δεν ήθελα να πάει τόσο ψηλά αλλά εντάξει, ευτυχώς μπήκε μέσα».

Για το αν περίμενε μεγαλύτερη αντίσταση από τη Θύελλα: «Περίμενα πιο δύσκολο αγώνα αλλά δεν ήταν τόσο πολύ. Ευτυχώς για εμάς γιατί έχουμε πάλι παιχνίδι την Κυριακή. Μας βοήθησε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο είχαμε κατοχή, οπότε γενικά δεν είχαμε προβλήματα».

Για το ό,τι η Θύελλα δεν είχε χάσει εκτός έδρας μέχρι χθες: «Το είχαμε συζητήσει στα αποδυτήρια ότι εκτός έδρας δεν είχαν χάσει παιχνίδι. Ήρθε η ώρα να χάσουν. Νομίζω ότι παίξαμε καλά και αξίζαμε τη νίκη».

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Το σημαντικό είναι ότι έχουμε ευκαιρίες. Ο Καπνίδης είναι πολύ καλά κα το γκολ θα έρθει. Το πρόβλημα θα ήταν αν δεν είχαμε ευκαιρίες. Εγώ βλέπω θετικά πράγματα σε κάθε αγώνα».

Για το αν δικαιώνεται με την επιλογή του να έρθει στον Άρη: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όλα αυτά που είπανε, βλέπουμε ότι είναι ψέματα. Εγώ το είπα τότε. Πέρσι είχα ένα πρόβλημα στο γόνατο, όλοι έχουμε προβλήματα, φυσιολογικό είναι. Με ενόχλησε πιο πολύ ότι αυτά που είπαν σε εκείνη την ομάδα που δεν πήγα είναι ψέματα. Δεν θα πω τι έγινε, γιατί εγώ δεν είμαι κακός άνθρωπος όπως είναι αυτοί. Μακάρι να πάει ο Άρης καλά και όλα καλά θα πάνε».

Για το αν η ομάδα χρειάζεται άλλους δύο-τρεις… Πόι: «Αυτό δεν μπορώ να το πω εγώ. Είναι θέμα προπονητή. Ο κ. Κάμπος και ο κ. Τοπαλίδης ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έχουμε καλή ομάδα, τα παιδιά έχουν ποιότητα και θα δώσουν πολλά στον Άρη όχι μόνο φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια».

Για την άποψη που είχε για τους Σανιά και Ενλουντούλου: «Ήταν καλοί. Εγώ που έκανα προπόνηση μαζί τους δυόμιση μήνες είδα ότι ήταν καλοί παίκτες. Ειδικά ο Σανιά μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν πολύ καλός παίκτης».

Για το αν ο Άρης θα μπορέσει να αποσπαστεί στη βαθμολογία ή αν θα πάει έτσι ως το τέλος: «Μέχρι το τέλος έχουμε 19 παιχνίδια που είναι πολλά. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κερδίζουμε. Από τη μέρα που ήρθε ο κ. Κάμπος έχουμε πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Στο τέλος θα δούμε».

Για τη σημαντική συμβολή του στο σκοράρισμα: «Μακάρι να έρθουν κι άλλα γκολ, όχι μόνο για μένα αλλά και για τον Καπνίδη που το ψάχνει και τον Ατματσίδης και όλα τα παιδιά που παίζουν μπροστά».

Για την αδυναμία του στον Καπνίδη: «Τον βλέπω κάθε μέρα πώς δουλεύει, πώς κάνει προπόνηση, έχει πολλή όρεξη να παίξει».

Για το αν οι αντίπαλοι δίνουν κόντρα στον Άρη το κάτι παραπάνω: «Συμβαίνει και είναι λογικό. Κι εγώ όταν έπαιξε Σούπερ Λίγκα με τον Άρη έδωσα κάτι παραπάνω».



Formula 1: «Άπιαστος» και πάλι ο Φερστάπεν! Άνετη νίκη και στο Sprint στο Grand Prix στο Μαϊάμι
Formula 1: «Άπιαστος» και πάλι ο Φερστάπεν! Άνετη νίκη και στο Sprint στο Grand Prix στο Μαϊάμι
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέμα χρόνου η μαθηματική στέψη της στη LaLiga
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέμα χρόνου η μαθηματική στέψη της στη LaLiga
Premier League: Με «τριάρα» συνεχίζει πρώτη η Άρσεναλ, νίκη «ανάσα» για τη Νότιγχαμ
Premier League: Με «τριάρα» συνεχίζει πρώτη η Άρσεναλ, νίκη «ανάσα» για τη Νότιγχαμ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ακόμα δεν μπορώ να τρέξω! Θα μου πάρει καιρό στο επίπεδο που θέλω»
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ακόμα δεν μπορώ να τρέξω! Θα μου πάρει καιρό στο επίπεδο που θέλω»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved