Οι φάπες του Γιάγια Τουρέ στον Αζάρ στη φισούνα (video+photos)
Σε μπελάδες μπορεί να βάλει τον Γιάγια Τουρέ η συμπεριφορά του απέναντι στον Εντέν Αζάρ κατά την επιστροφή των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο του «Έτιχαντ» μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου στο ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι 1-1.
Και τούτο γιατί η κάμερα του γηπέδου στη φυσούνα που οδηγεί στο γήπεδο «εντόπισε» τον διεθνή Ιβοριανό μέσο της πρωταθλήτριας Αγγλίας να ρίχνει 2-3 φάπες στον Βέλγο διεθνή μεσοεπιθετικό των «μπλε».
Το επεισόδιο «καταγράφηκε» στο video που ανέβασε η …Μάντσεστερ Σίτι στο επίσημο της κανάλι στο Youtube.
Kαι μπορεί η αψιμαχία να μην είχε συνέχεια (όπως μπορεί να υποθέσει κανείς) και μέχρι τώρα να μην εκτιμάται ότι ο ρέφερι της αναμέτρησης Μάικ Ντιν δεν έχει αντιληφθεί ή καταγράψει κάτι στην έκθεση του αλλά δεν αποκλείεται η υπόθεση να απασχολήσει την πειθαρχική επιτροπή της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Αγγλίας.
Εν αναμονή λοιπόν τυχόν εξελίξεων…