Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Από νωρίς… μάχη

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Από νωρίς… μάχη

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι για τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ είναι γεγονός με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο «Έτιχαντ» στο κλείσιμο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα τόσο για τη Μάντσεστερ Σίτι όσο και για τη Λίβερπουλ. Οι «πολίτες» είχαν φαινομενικά το δυσκολότερο έργο, φτάνοντας στη νίκη με 2-0 απέναντι στη Νιούκαστλ, ίσως πιο εύκολα από όσο θα περίμεναν.

Από την πλευρά τους οι «κόκκινοι» πήραν με αρκετά… ζόρια τη νίκη απέναντι στη Σαουθάμπτον την πρώτη αγωνιστική με 2-1 και έτσι κατάφεραν να μπουν με το δεξί στη νέα αγωνιστική περίοδο, θέλοντας να δείξουν πως υπάρχει ζωή και χωρίς τον Λουίς Σουάρεζ.

Οι δύο ομάδες πλέον, αναμετρώνται για τη δεύτερη αγωνιστική, θέλοντας να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Τσέλσι και να βρεθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Το άσχημο για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους, αφορά το γεγονός πως ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος και να παίξει κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, τα καλοκαιρινά αποκτήματα της Λίβερπουλ, Αλμπέρτο Μορένο και Λάζαρ Μάρκοβιτς είναι σε θέση να κάνουν το ντεμπούτο τους, ωστόσο αναμένεται να βρεθούν στον πάγκο. Κατά τα άλλα εκτός είναι ο Άνταμ Λαλάνα λόγω τραυματισμού, με τον Χοσέ Ενρίκε να είναι αμφίβολος.

Ο Μάνουελ Πελεγκρίνι από την πλευρά του, έχει ως μοναδική απουσία, αυτή του Αλβάρο Νεγρέδο που τραυματίστηκε σοβαρά το καλοκαίρι και θα χάσει τα πρώτα παιχνίδια των «πολιτών».  

Οι πιθανές ενδεκάδες:
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Κολάροφ, Ντεμικέλις, Κομπανί, Κλισί, Νασρί, Φερνάντο, Τουρέ, Σίλβα, Αγκουέρο, Τζέκο.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τζόνσον, Σκρτελ, Λόβρεν, Μανκίγιο, Τζέραρντ, Άλεν, Χέντερσον, Κουτίνιο, Στέρλινγκ, Στάριτζ.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Έβερτον - Άρσεναλ    2-2
Σαουθάμπτον - Γουέστ Μπρομ    0-0
Σουόνσι - Μπέρνλι    1-0
Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Χαμ    1-3
Τσέλσι - Λέστερ    2-0
Άστον Βίλα - Νιούκαστλ    0-0Χαλ - Στόουκ     1-1
Σάντερλαντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ     1-1
Τότεναμ - ΚΠΡ     4-0



Ελλάδα - Ουγγαρία: Στη μάχη του Παγκοσμίου μπαίνει η Εθνική πόλο γυναικών - Η ώρα και το κανάλι
Ελλάδα - Ουγγαρία: Στη μάχη του Παγκοσμίου μπαίνει η Εθνική πόλο γυναικών - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός: «Απέρριψε πρόταση 12 εκατ. ευρώ για τον Βαγιαννίδη»
Παναθηναϊκός: «Απέρριψε πρόταση 12 εκατ. ευρώ για τον Βαγιαννίδη»
NBA: Θρήνος στους Τζαζ - Πέθανε ο Φρανκ Λέιντεν, θρυλικός προπονητής
NBA: Θρήνος στους Τζαζ - Πέθανε ο Φρανκ Λέιντεν, θρυλικός προπονητής
Περιστέρι: Ανακοίνωσε νέα χορηγική συνεργασία
Περιστέρι: Ανακοίνωσε νέα χορηγική συνεργασία
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved