Πρόβλεψη Τζέι στο Onsports: «Ελλάδα – Κόστα Ρίκα 2-0 με Σαμαρά» (audio+photos+videos)

Πρόβλεψη Τζέι στο Onsports: «Ελλάδα – Κόστα Ρίκα 2-0 με Σαμαρά» (audio+photos+videos)

Ο πατέρας του μικρού φίλου του Γιώργου Σαμαρά, Τζέι, Μάρτιν Μπίτι, «μεταφέρει» μέσα από το Onsports τα προγνωστικά του γιου του για τη νίκη της Εθνικής επί της Κόστα Ρίκα στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου και την κατάκτηση της κούπας!

Όσο και αν αυτό μοιάζει με ουτοπία δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα αν σκεφτεί κανείς αυτό που έκανε η «γαλανόλευκη» στο Γιούρο 2004 και σε αυτό του 2012 έχοντας καλομάθει τους Έλληνες φιλάθλους σε επιτυχίες.

Τα όνειρα κάθε ανθρώπου δεν μπορεί να τα «κλέψει» κανείς και όσο θα τα «κυνηγάει» μέχρι τέλους υπάρχει η ελπίδα να τα πραγματοποιήσει. Αυτό είναι κάτι το οποίο χαρακτηρίζει την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και στο Μουντιάλ 2014 της Βραζιλίας έχει φανεί.

Άλλωστε, σπουδαίος γίνεται κάποιος μόνο αν πιστεύει ότι όλα μπορούν να γίνουν, όσα εμπόδια και αν υπάρχουν, και ο μικρός Τζέι περνάει και αυτό το μήνυμα πέρα από τα μαθήματα ζωής που δίνει με την αγάπη που έχει δείξει σε έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον Γιώργο Σαμαρά.

Από πού προέρχεται αυτή η αγάπη του γιου σας, Τζέι, για τον Γιώργο Σαμαρά;

«Προέρχεται από το γεγονός ότι ο Σαμαράς έπαιζε στη Σέλτικ και τον τρόπο που φρόντιζε ο Σαμαράς τον Τζέι όταν συναντιούνταν στους αγώνες της Σέλτικ. Ήταν πάντα έτοιμος να του μιλήσει και κοντά του. Ο Τζέι τον αγαπάει τόσο πολύ που πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο».

Με ποιον τρόπο ο Σαμαράς έχει βοηθήσει τον γιο σας;

«Ο Τζέι δεν σταματά να μιλά για τον Σαμαρά, από το πρωί μιλάει για αυτόν όλη την ώρα, είναι η ζωή του, τον βλέπει σε dvd. Αγαπάει πολύ τον Σαμαρά».

Στενοχωρήθηκε ο Τζέι που ο Σαμαράς αποχώρησε από τη Σέλτικ;

«Ναι, πάρα πολύ. Αλλά συνεχίζει να ελπίζει ότι θα επιστρέψει στη Σέλτικ».

Γνωρίζω ότι ο Τζέι έκανε αίτηση για να αναλάβει τη θέση του προπονητή στη Σέλτικ.

«Το έκανε ναι. Και η πρώτη του μεταγραφή θα ήταν ο Σαμαράς! Αν έπαιρνε ο Τζέι τη δουλειά, με κόουτς αυτόν ο Σαμαράς θα ήταν ο πρώτος παίκτης».

Έχει γνώσεις ποδοσφαίρου;

«Έχει ναι. Παρακολουθεί τη Σέλτικ συνεχώς. Έχει πολύ καλή γνώση του ποδοσφαίρου. Αγαπάει τη Σέλτικ, την εθνική Ιρλανδίας και την ελληνική ομάδα επειδή την οδηγεί ο Σαμαράς στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτές είναι οι ομάδες του».

Είδαμε τον Τζέι να πανηγυρίζει για τη νίκη της Ελλάδας και ειδικά για το γκολ του Σαμαρά. Πήρε χαρά για την επιτυχία της Εθνικής;

«Ήταν πάρα πολύ χαρούμενος. Δεν μπορούσε να δει το ματς ζωντανά λόγω της ώρας, αλλά το είδε το επόμενο πρωί. Όταν είδε τον Σαμαρά να σκοράρει χάρηκε πάρα πολύ».

Τι πιστεύει ότι θα γίνει στο παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα; Θεωρεί ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει;

«Πιστεύει ότι η Εθνική θα νικήσει 2-0 και θα σκοράρει ο Σαμαράς».

Είπε μάλιστα ότι η Ελλάδα θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο! Είναι πολύ δύσκολο αυτό, αλλά το πιστεύει στα αλήθεια;

«Το πιστεύει. Πιστεύει στους Έλληνες. Θεωρεί ότι ο Σαμαράς θα βάλει το νικητήριο γκολ που θα δώσει στην Ελλάδα το τρόπαιο!»

Ποια ήταν η αντίδρασή του με την αγάπη που έλαβε από την Ελλάδα; Όλοι εδώ μιλάνε για αυτόν!

«Δεν καταλαβαίνει πολύ καλά όλο αυτό που γίνεται. Απλά αγαπάει το ποδόσφαιρο, τη Σέλτικ και τον Σαμαρά. Αυτά τα πράγματα αγαπάει».

Ποια είναι η άποψή του για την Αγγλία σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο; Η Αγγλία δεν τα κατάφερε για ακόμη ένα μεγάλο τουρνουά, αλλά ποια είναι η γνώμη του για την πορεία της;

«Δεν ξέρει τίποτα για την Αγγλία. Παρακολουθεί μόνο τη Σέλτικ και τον Σαμαρά. Δεν γνωρίζει κάτι για την Αγγλία».

Για όσα λαμβάνουν χώρα στο Μουντιάλ τι πιστεύει; Έχει παρακολουθήσει άλλα παιχνίδια;

«Όχι, βλέπει μόνο dvd της Σέλτικ, βίντεο με τον Σαμαρά στο youtube και τα ματς της Ελλάδας, τα οποία τα γράφει και τα βλέπει συνέχεια σε μαγνητοσκόπηση».

Όλοι εδώ στην Ελλάδα εξέφρασαν την επιθυμία να πάει στη Βραζιλία για να είναι μαζί με την ελληνική εθνική ομάδα. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε λόγω των διακοπών σας.

«Ναι, πήραμε ένα τηλεφώνημα όταν πηγαίναμε στη Βοστόνη. Μας κάλεσαν για να πάμε στη Βραζιλία, αλλά δυστυχώς έπρεπε να πάμε στη Βοστόνη. Στενοχωρηθήκαμε που δεν μπορέσαμε να βρεθούμε εκεί. Θα πανηγυρίζουμε όμως για την Ελλάδα».

Οπότε, καταβαίνω ότι το μέλλον του Τζέι θα είναι στο ποδόσφαιρο και τη Σέλτικ ειδικότερα.

«Ναι, τον έχουν φροντίσει πολύ καλά στη Σέλτικ και τον σέβονται, όπως και ο Σαμαράς. Ελπίζει ότι ο Σαμαράς θα επιστρέψει στη Σέλτικ και θα μείνει στη Σέλτικ».

Λέγεται ότι ο Σαμαράς αναζητά νέα ομάδα. Αν ο Σαμαράς δεν επιστρέψει στη Σέλτικ πού θα ήθελε να τον δει ο Τζέι να παίζει;

«Υποστηρίζει μόνο τη Σέλτικ. Οπότε θα ήθελε να τον δει να παίζει μόνο για τη Σέλτικ. Ωστόσο, πάντα θα υποστηρίζει τον Σαμαρά όπου και αν αγωνίζεται. Του άρεσε η φροντίδα του Σαμαρά, η φιλία του, το γεγονός ότι ήταν κοντά του και τον έβλεπε με σεβασμό, όπως όλος ο ελληνικός λαός. Σας ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Γενικά, ποια είναι η σχέση της οικογένειάς σας με την Ελλάδα; Έχετε έρθει για διακοπές ή κάτι τέτοιο;

«Όχι, δεν έχουμε έρθει στην Ελλάδα. Είναι όμως μια όμορφη χώρα. Οι άνθρωποι που έχουν βάλει τον Τζέι στην καρδιά τους είναι πολύ καλοί μαζί του. Είναι πολύ συγκινητικό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για την ελληνική εθνική ομάδα και τον Σαμαρά;

«Η ελληνική ομάδα έχει παίξει πολύ καλά. Στο τελευταίο ματς ήταν πολύ καλοί. Μπορεί να νικήσει την Κόστα Ρίκα και αν το καταφέρει δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Αλλά ο Τζέι περιμένει την επιτυχία».

«Σας ευχαριστούμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το ενδιαφέρον σας», ήταν το μήνυμα που ζήτησε να στείλει ο πατέρας του Τζέι να περάσει μέσα από το Onsports.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες με τον Τζέι και τον Σαμαρά:

Πρόβλεψη Τζέι στο Onsports: «Ελλάδα – Κόστα Ρίκα 2-0 με Σαμαρά» (audio+photos+videos)



Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved