Λαμία: Ευθύνες σε Καβακά επιρρίπτει ο Τσαμαδιάς

Λαμία: Ευθύνες σε Καβακά επιρρίπτει ο Τσαμαδιάς

Εξαιτίας της συμπεριφοράς του προπονητή του προς το πρόσωπό του αποχώρησε από την ομάδα της Φθιώτιδας αναφέρει ο Τσαμαδιάς

Ρίχνοντας «φως» στα αίτια που τον οδήγησαν στην έξοδο από τη Λαμία, ο Ντίνος Τσαμαδιάς ανέφερε πως στην απόφασή του έπαιξε καταλυτικό ρόλο η συμπεριφορά του Τίμου Καβακά, που όπως υποστηρίζει τον έκανε να αισθάνεται ξένο σώμα στην ομάδα.

Αναλυτικά στην επιστολή του αναφέρει: «Κατόπιν των δηλώσεων του προπονητή του ΠΑΣ Λαμία κ. Καβακά στις 27/04/2014 μετά το τέλος του αγώνα .με την ομάδα της Καρδίτσας δηλώνω τα εξής: Αποχωρώντας από την ομάδα της Λαμίας για προσωπικούς μου λόγους, ουδέποτε προσέφυγα στα τοπικά Μ.Μ.Ε για να εξηγήσω τους λόγους της αποχώρησης μου, διότι πιστεύω πως ότι συμβαίνει στα ενδότερα μιας ομάδας δεν πρέπει ποτέ να δημοσιοποιείται, εν αντιθέσει με τον κ. Καβακά, ο οποίος με τις δηλώσεις του εξέθεσε το ήθος μου και την αξιοπρέπεια μου, προσβάλλοντας μια μακροχρόνια διαδρομή μου στον σύλλογο αυτόν, όπου ποτέ δεν λάμβανα στο τέλος της κάθε περιόδου ένα μεγάλο μέρος των δεδουλευμένων μου, παίζοντας πολλές φορές τραυματίας με ενέσεις στα πόδια μου, κάνοντας και ένα χειρουργείο στο γόνατο μου και όλα αυτά τα έκανα για την αγάπη προς αυτήν την ομάδα στις δύσκολες στιγμές, που κατά καιρούς πέρασε, και για τον κόσμο της.

Με αφορμή την δημόσια τοποθέτηση του κ. Καβακά, που αφορούσε στο πρόσωπο μου, αναγκάζομαι και εγώ πλέον να τοποθετηθώ δημόσια, χωρίς να είχα τέτοια πρόθεση και σας δηλώνω ότι ο πραγματικός λόγος της αποχώρησης μου από την ομάδα συνίσταται στο γεγονός ότι ο κ. Καβακάς με είχε παραγκωνισμένο από τις καθημερινές προπονήσεις της ομάδας, μη λαμβάνοντας μέρος στα μεγαλύτερα κομμάτια των προπονήσεων, με αποτέλεσμα να με κάνει να νιώθω ξένο σώμα προς την ομάδα και έτσι θεώρησα σωστό για το καλό της ομάδας να αποχωρήσω».Αινιγματικός Παντελίδης: «Κάτι θα έκανε ο μεσαίος και θα χάναμε» (Video)
Αινιγματικός Παντελίδης: «Κάτι θα έκανε ο μεσαίος και θα χάναμε» (Video)
Άρης: Συμφωνία με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο - Γράφει ιστορία ο Έλληνας άσος
Άρης: Συμφωνία με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο - Γράφει ιστορία ο Έλληνας άσος
Basket League: Αναβολή και στο Κολοσσός - Παναθηναϊκός
Basket League: Αναβολή και στο Κολοσσός - Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων (photo)
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων (photo)