Primera Division: Αυτοί είναι οι κορυφαίοι έντεκα της σεζόν! (photo)
Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 18 χρόνια και επτά ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν, στο ισπανικό πρωτάθλημα
Ο Τιμπό Κουρτουά αναδείχτηκε κορυφαίος γκολκίπερ της σεζόν κι ετοιμάζεται για το πρώτο του Μουντιάλ με την Εθνική Βελγίου, ενώ η αμυντική τετράδα αποτελείται από τρεις ποδοσφαιριστές των «ροχιμπλάνκος». Δεξί μπακ είναι ο Χουάνφραν, αριστερό ο Φελίπε Λουίς, ενώ ο ένας στόπερ είναι ο Ουρουγουανός Γκοντίν. Παρτενέρ του ο Λαπόρτε της Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Στη μεσαία γραμμή η Ατλέτικο έχει δύο εκπροσώπους, τους Κόκε και Γκάμπι, ενώ οι άλλοι δύο είναι οι Ιτουράσπε (Αθλέτικ Μπιλμπάο) και Ράκιτιτς (Σεβίλλη).
Τέλος στην κορυφή της επίθεσης είναι ο Ντιέγκο Κόστα με παρτενέρ του τον κορυφαίο της λίγκας, τον Κριστιάνο Ρονάλντο.