Γαλλία: Πεντάρα για Μπορντό (video)

Γαλλία: Πεντάρα για Μπορντό (video)

Εντυπωσιακά ήταν τα παιχνίδια για το γαλλικό πρωτάθλημα όπου σημειώθηκαν αρκετά γκολ με τη νίκη της Μπορντό με 5-1 επί της Γκινγκάμπ να ξεχωρίζει.

Ακόμα σκοράρουν οι ομάδες στη Γαλλία όπου για την 34η αγωνιστική σημειώθηκαν τα περισσότερα γκολ της αγωνιστικής. Στο «Σαμπάν Νταλμά» η Μπορντό υποδέχτηκε την Γκινγκάμπ και τη διέλυσε 5-1 για να τη βάλει σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή της. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ντιαμπατέ για τους γηπεδούχους που με ένα γρήγορο χατ-τρικ (8’, 20’, 26’) καθάρισε για την ομάδα του. Στο 29’ ο Ντιαλό μείωσε σε 3-1, ωστόσο στην επανάληψη τα γκολ των Ζουσιέ (48’) και Ρολάν (68’), έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας τους.

Στο ντέρμπι της Κορσικής, η Μπαστιά επικράτησε 2-1 της Αζαξιό και τη βύθισε ακόμα περισσότερο βαθμολογικά. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4’ με τέρμα του Καμαρά, ωστόσο ο Ρασπετίνο στο 32’ έκανε το 1-1. Τη νίκη στους γηπεδούχους, έδωσε ο Σκιλασί στο 89’.

Απίστευτο παιχνίδι έγινε ανάμεσα σε Λοριάν και Μονπελιέ με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 4-4. Ο Καμπελά στο 26’ έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο τρία λεπτά αργότερα ο Γιορυντέν αποβλήθηκε γα τη Μονπελιέ παραχωρώντας πέναλτι. Ο Αλιαντιέρ το εκμεταλλεύτηκε ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να καθαρίζουν καθώς πήραν το προβάδισμα με 4-1 με τα γκολ των Νιάνγκ (56’), Ντεζά (78’) και Καμπελά (80’). Παρόλα αυτά, κατάφεραν να δεχτούν τρία τέρματα στη συνέχεια. Αρχικά ο Μονέ – Πακέ μείωσε σε 4-2 στο 87’ με τον Αμπουμπακάρ να κάνει το 4-3 στο 90’ και τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 93’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Μεγάλη εμφάνιση από τη Ναντ στην έδρα της Βαλενσιέν όπου ισοπέδωσε την αντίπαλό της με το εμφατικό 6-2. Ο Αντέλ στο 25’ άνοιξε το σκορ για τα «καναρίνια» που έκαναν το 2-0 στο 41’ με γκολ του Μπεντόγια. Στο 44’ ο Γκάκπε ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να κάνει το 4-0 στο 54’. Ο Μετζανί στο 79’ μείωσε σε 4-1 για τους γηπεδούχους, ενώ ο Μπαχεμπέκ έκανε το 4-2. Ωστόσο, ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού στο 87’ με αυτογκόλ έκανε το 5-2 για τους φιλοξενούμενους που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα με γκολ του Νικολίτα στο 89’.

Τέλος, η Σοσό έμεινε ζωντανή στη «μάχη» της παραμονής, καθώς πήρε σπουδαίο διπλό με 1-0 στην έδρα της Ρεμ. Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού, σημειώθηκε από τον Κορσιά στο 41’.

Γαλλία: Πεντάρα για Μπορντό (video)



Στη διάθεση του κοινού στην Αθήνα το τρόπαιο του Conference League
Στη διάθεση του κοινού στην Αθήνα το τρόπαιο του Conference League
Μέχρι το 2028 στον πάγκο της Ισπανίας ο Σκαριόλο
Μέχρι το 2028 στον πάγκο της Ισπανίας ο Σκαριόλο
Επιστρέφει στη Φλουμινένσε ο Τιάγκο Σίλβα
Επιστρέφει στη Φλουμινένσε ο Τιάγκο Σίλβα
Βροχερός ο καιρός την Παρασκευή
Βροχερός ο καιρός την Παρασκευή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved