ΕΠΟ: Πρόστιμα στη Γ’ Εθνική

ΕΠΟ: Πρόστιμα στη Γ’ Εθνική

Πρόστιμα επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ σε ομάδες και παράγοντες της Γ’ Εθνικής κατά την τελευταία της συνεδρίαση.

Εξι ομάδες θα κληθούν να πληρώσουν, ενώ κατακυρώθηκε το παιχνίδι του Εθνικού Αστέρα με τον Κισσαμικό στη χανιώτικη ομάδα με σκορ 3-0, καθώς η ομάδα της Καισαριανής δεν είχε πληρώσει τις οφειλές της προς την ΕΠΟ και το ματς δεν ορίστηκε. Παράλληλα, αφαιρέθηκαν δύο βαθμούς από τον Εθνικό Αστέρα φέτος και δύο από τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

1. Κηρύσσει το σωματείο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ (αγώνας Γ΄ Εθνικής ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ-ΛΑΜΙΑ, 9/2/2014).

2. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο  το σωματείο ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ και του επιβάλλει χρηματική ποινή  εξακοσίων (600)  ευρώ (αγώνας Γ΄ Εθνικής ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, 9/2/2014).

3. Δέχεται ότι  το σωματείο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ τέλεσε  τις αποδιδόμενες σ΄ αυτό πειθαρχική  παράβαση και του επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ (αγώνας Γ΄ Εθνικής ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ–ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ, 2/2/2014.

4. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο  το σωματείο ΡΟΥΒΑΣ ΑΣ και επιβάλει σε αυτό χρηματική ποινή επτακοσίων (700) ευρώ. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον εκπρόσωπο του σωματείου ΡΟΥΒΑΣ ΑΣ Ν. Σταματάκη και επιβάλλει σε αυτόν χρηματική ποινή τετρακοσίων (400) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον βοηθό προπονητή του σωματείου ΡΟΥΒΑΣ ΑΣ  Στ. Μαματζάκη και επιβάλλει σε αυτόν χρηματική ποινή τετρακοσίων (400) ευρώ για την πράξη της υβριστικής συμπεριφοράς  και χρηματική ποινή οκτακοσίων ευρώ για την πράξη της βιαιοπραγίας, αμφότερες σε βάρος του διαιτητή, και κατά συγχώνευση συνολική χρηματική ποινή χιλίων (1000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για πέντε (5) μήνες (αγώνας Γ΄ Εθνικής ΡΟΥΒΑΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ, 9/2/2014).

5. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ πειθαρχικά ελεγκτέο για τo αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή πεντακοσίων  (500) ευρώ (αγώνας Γ΄ Εθνικής ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΟΖΑΝΗ, 26/1/2014).

6. Κηρύσσει το σωματείο ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 1964 αθώο για την αναφερόμενη στο σκεπτικό α΄ πράξη και πειθαρχικά ελεγκτέο για τo αναφερόμενo στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα (β΄ πράξη) και επιβάλλει χρηματική ποινή επτακοσίων (700) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής ΛΑΡΙΣΑ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, 22/1/2014).

7.Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, ο οποίος είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί στις 16-2-2014, μεταξύ των σωματείων ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Γ.Α.Ο και ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ Π.Γ.Σ υπέρ του δεύτερου σωματείου με τέρματα μηδέν έναντι τριών (0-3) Αφαιρεί από το σωματείο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Γ.Α.Ο δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου (2013-2014) και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου (2014-2015).  Επιβάλλει σε βάρος του τελευταίου ως άνω σωματείου χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.    

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TVΆννα Μαρία Ίβιτς: Η μεγάλη κόρη της Πετρουλάκη έχει αναλογίες μοντέλου
Άννα Μαρία Ίβιτς: Η μεγάλη κόρη της Πετρουλάκη έχει αναλογίες μοντέλου
Πελέ: Αναρρώνει στο νοσοκομείο
Πελέ: Αναρρώνει στο νοσοκομείο
Καιρός - Κλέαρχος Μαρουσάκης: Πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά
Καιρός - Κλέαρχος Μαρουσάκης: Πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (05/12)
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (05/12)