Πρόκριση στο.... Μπλέντ(ι)ερ για την ΑΕΛ

Πρόκριση στο.... Μπλέντ(ι)ερ για την ΑΕΛ

Αντρίκια πρόκριση πήρε η ΑΕΛ στον τελικό του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τον Αγροτικό Αστέρα, χάρη σε γκολ του Μπλέντι στις καθυστερήσεις.

Το 1-1 του πρώτου αγώνα άφηνε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το εισιτήριο του τελικού. Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη, με ανατροπές στο σκορ και αποβολές, αλλά η ΑΕΛ αποδείχτηκε πιο ψύχραιμη και τυχερή στο τέλος, παίρνοντας την πρόκριση.

Δυνατά ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες στο παιχνίδι στον Εύοσμο, ψάχνοντας το γκολ της νίκης. Τα σκληρά μαρκαρίσματα δεν έλειπαν, ενώ η ΑΕΛ έδειχνε πιο απειλητική. Και στο 25’ ο Μπλέντι έβγαλε την μπαλιά για τον Γκούρτσα, με τον δεύτερο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Οι «βυσσινί» συνέχισαν να πιέζουν χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες, όμως πήγαν με ένα γκολ προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αγροτικός Αστέρας επιχείρησε να πει πιο δυνατά για να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στο 60’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες όταν ο Ταταρίδης ανέτρεψε τον Μπουσινάκη εκτός περιοχής και είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα. Στη συνέχεια η ΑΕΛ πίεσε για ένα δεύτερο γκολ, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Στο 72’ όμως ο Παπαδόπουλος με προβολή ισοφάρισε σε 1-1, μετά από μπαλιά του Βελλίνη, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Στο 78’ αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία στο ματς, καθώς δεύτερη κίτρινη κάρτα δέχτηκε και ο Μπουσινάκης της ΑΕΛ. Στο 82’ ο Παπαδόπουλος όμως με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1, ανατρέποντας το σκορ. Η ΑΕΛ όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στις καθυστερήσεις ο Μπλέντι σε αναμπουμπούλα στην περιοχή των γηπεδούχων έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Αγροτικός Αστέρας (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ταταρίδης, Γκέρμαν (62’ Γιώτας), Τριανταφυλλίδης, Γεωργιάδης, Καπίας, Σαμουηλίδης, Χατζηλιάδης, Κουκουλέκης (46’ Παπαδόπουλος), Μπεκιάρης (46’ Μπεκιάρης), Αλεξάντροβιτς, Βελλίνης

ΑΕΛ (Γιώργος Στράντζαλης): Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης (24’ Σαββίδης), Σιάκκας, Τσεμπερίδης (35’ Κουλίδης), Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (58’ Μπουσινάκης), Πατινιώτης, Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπλέντι

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved