ΑΕΛ – Δόξα Κρανούλας 4-0

Με ένα ακόμη… καρέ τερμάτων, η ΑΕΛ νίκησε τη Δόξα Κρανούλας και συνέχισε την προέλασή της στη Γ’ Εθνική.

ΑΕΛ – Δόξα Κρανούλας 4-0

Οι «βυσσινί» με την υποστήριξη περισσότερων από 4000 φίλων της στο Αλκαζάρ, δεν συνάντησε καμία αντίσταση από την νεανική ηπειρώτικη ομάδα και έφτασε εύκολα στη νίκη. Στο 20’ ο Πλιάγκας με βολ πλανέ, μετά από σέντρα του Μπλέντι έκανε το 1-0. Στο 35’ ο Σκλιβανίτης της Κρανούλας χτύπησε στο κεφάλι σε μια μονομαχία με τον Μήτση και έγινε αλλαγή.

Στο 53’ ο Ρούσσης με σουτ μετά από κόρνερ του Νεμπεγλέρα, έκανε το 2-0, ενώ στο 68’ ο Στεφανίδης με κεφαλιά έγραψε το 3-0. Στο 85’ ο Ασωνίτης ανέτρεψε τον Στεφανίδης και καταλογίστηκε πέναλτι. Ο παθών το εκτέλεσε και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΑΕΛ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Σικαλιάς, Κατρανίκας, Μήτσης, Σιάκκας, Κυριακίδης (74’ Σαββίδης), Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (72’ Τζουμάκης), Ρούσσης, Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπλέντι (64’ Παπαϊωάννου)

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ (Ανέστης Ζώης): Λόλας, Νάσιος (67’ Κλείτσας), Ασωνίτης, Διαμάντης, Νασούλης, Γκόλιας, Μπάγιας (85’ Κατσάνος), Τσουμάνης, Γιαννούσης, Γκέκα, Σκλιβανίτης (35’ Μαρμούτας)