Προοδευτική-Τριγλία Ραφήνας 2-0
Ήθελε να σφραγίσει το εισιτήριο της ανόδου και το κατάφερε. Ο λόγος για την Προοδευτική, που πέτυχε νίκη με 2-0 επί της Τριγλίας Ραφήνας και του χρόνου, θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Football League 2.
Από την αρχή οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 17΄ο Λέκκας έχασε τετ α τετ, και την ευκαιρία να σημειώσει το γκολ. Στο 30΄όμως ο ίδιος παίκτης δεν έχασε την ευκαιρία και το γλέντι άρχισε στις κερκίδες. Το δεύτερο γκολ μπήκε λίγο πριν τη λήξη του Α΄ημιχρόνου, με τον Λαζάρου στο 44’
Και στην επανάληψη οι ευκαιρίες δεν έλειψαν από τους γηπεδούχους με σημαντικότερη αυτή του Ουσταμπασίδη, στο 50΄που σούταρε από κοντά, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μανιώτης (Σάμος).
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μηλιώνης, Χαλκιάς, Καλαϊτζίσης, Γεωργούλης, Ζίζηλας, Μιχαήλ (78 ‘ Γκίκας), Τσιαντούλης, Ουσταμπασίδης (76 ‘ Πούλιος), Λαζάρου, Λέκκας, Γρίβας (35 ‘ Χατζηγεωργαλής)
ΤΡΙΓΛΙΑ: Κύρκος, Ρουμπουλάκος, Φελεγκάκης, Κόρακας, Τσέπας (75’ Μπισμπιρούλιας), Σκαφίδας, Ράμμο, Μπατούνας, Ρεμπούσκος (70’ Μουλάκης), Ιωάννου (70’ Σταβέλος), Σπαγής.