Θεαματική ισοπαλία για Βόλφσμπουργκ και Ντόρτμουντ
Στο ισόπαλο 3-3 έμειναν Βόλφσμπουργκ και Ντόρτμουντ σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.
Αρκετό ήταν το θέαμα στην αναμέτρηση της Βόλφσμπουργκ με τη Ντόρτμουντ στη «Βόλφσβαγκεν Αρένα» όπου οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 3-. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 4’ προηγήθηκαν με τέρμα του Μπέντερ.
Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Πέρισιτς και με δύο γκολ (14’, 23’) έκανε την ανατροπή για να έρθει ο Νάλντο στο 26’ να κάνει το 3-1. Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως, ο Ρόις με δύο γκολ (82’, 87’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Χασέμπε, Νάλντο, Νότσε (90’ Μάντλουνγκ), Ροντρίγκεζ, Μεντόγεβιτς (83’ Τρες), Πόλακ, Βιεϊρίνια, Ντιέγκο, Πέρισιτς (81’ Σέφερ), Όλιτς.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντερφελερ, Πίστσεκ, Φελίπε Σαντάνα (77’ Λάιτνερ), Χούμελς, Σμέλτσερ, Μπέντερ (45’ Σίμπερ), Σαχίν, Ρόις, Γκουντόγκαν, Γκρόσγκροϊτς (46’ Μπλατζικόφσκι), Λεβαντόφσκι.