Προσοτσάνη-Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών 2-0

Προσοτσάνη-Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών 2-0

Η Προσοτσάνη, πήρε παράταση ζωής κόντρα στον Οδυσσέα Αναγέννησης, τον οποίο νίκησε με 2-0 και περιμένει τον Ορφέα Ελευθερούπολης για ένα παιχνίδι, που κρίνει τους κόπους μιας σεζόν!

Με τη συμπλήρωση ακριβώς του 10λεπτου ο κορυφαίος όλων Λάζαρος Μουρατίδης έβγαλε την ασσίστ στον 1ο σκόρερ της ομάδας Ουζούνη κι ο τελευταίος δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Η Προσοτσάνη πίεσε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου για ένα 2ο γκολ που θα της έδινε μεγαλύτερη άνεση ενόψει του ούτως ή άλλως ψυχοφθόρου β’ μέρους, δεν το πέτυχε αλλά κυρίως δεν απειλήθηκε ποτέ από τους παίκτες του Άκη Τσιφτελίδη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι παράλληλα με τις επιθετικές τους βλέψεις προσπαθούσαν – και το πέτυχαν με απόλυτη επιτυχία – να κρατήσουν μακριά τους αντιπάλους τους από τα καρέ του Πιτσακτσή και ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν με τον όρο «κλασσική» ευκαιρία. Σε μια από τις οργανωμένες αντεπιθέσεις τους το πείσμα του Καραγιαννίδη μετατράπηκε σε ασσίστ για τον Ουζούνη και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, 2-0.

ΓΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Λάλας):Πιτσακτσής, Νόβες, Παλτζίδης, Παπαμιχαήλ, Λειβαρτζινός, Γεωργιάδης, Ουζούνης, Καραγιαννίδης (83ο), Φερφέρης, Κανάτας (7ο), Μουρατίδης (92ο), Δημητριάδης (7ο), Ρούσσος (92ο), Πετρόπουλος (83ο)

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ (Άκης Τσιφτελίδης):Σαμουηλίδης, Γκέκας (78ο), Μαγκανάς, Χατζάκος, Τσιαμπουρής, Ζάντσιος, Χουρουζίδης, Τσιμπλινίδης, Ξανθόπουλος, Ντόλας (51ο), Ζαχαρίας (65ο), Μπακάλης (51ο). Μάττας (65ο). Χατζηϊωαννίδης (78ο)



Πολωνικά ΜΜΕ: «Παναθηναϊκός για Σέχου»
Πολωνικά ΜΜΕ: «Παναθηναϊκός για Σέχου»
Έφυγε από τη ζωή ο πρώην προπονητής, Άγκε Χαρέιντε
Έφυγε από τη ζωή ο πρώην προπονητής, Άγκε Χαρέιντε
«Πόλεμος» στη EuroLeague: Καταγγέλλει τη Μακάμπι η Βαλένθια
«Πόλεμος» στη EuroLeague: Καταγγέλλει τη Μακάμπι η Βαλένθια
Προπονητής Κραϊόβα: «Ήταν άδικο το αποτέλεσμα»
Προπονητής Κραϊόβα: «Ήταν άδικο το αποτέλεσμα»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved