Κορέντζελος: «Υπάρχει ελπίδα για τον Αίολο»

Κορέντζελος: «Υπάρχει ελπίδα για τον Αίολο»

Αισιόδοξος ότι ο Αίολος θα καταφέρει να πετύχει την παραμονή του στη Δ’ Εθνική παρά το γεγονός ότι δεν έχει κανένα βαθμό στις πρώτες αγωνιστικές, εμφανίστηκε ο Νίκος Κορέντζελος.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο 25χρονος μεσοαμυντικός στο «Evrytania Sport»:

Κατά την γνώμη σου που οφείλεται η κακή εικόνα της ομάδας σου στις 8 πρώτες αγωνιστικές του Περιφερειακού πρωταθλήματος;
«Κατά τη γνώμη μου οι λόγοι, οι όποιοι συντελούν στη κακή εμφάνιση της ομάδας είναι οι εξής : Καταρχήν μάθαμε την τελευταία στιγμή για την άνοδο της ομάδας μας στην Δ΄ Εθνική. Κατά συνέπεια ο χρόνος για την οργάνωση και το στήσιμο της ομάδας ήταν μικρός για την κατηγορία αυτή, η οποία όπως ξέρουμε έχει πολλές απαιτήσεις. Έγιναν κάποιες μεταγραφικές κινήσεις για τη βελτίωση του εμψύχου δυναμικού προκειμένου να σταθούμε επάξια σε αυτή τη κατηγορία Η διοίκηση προσπάθησε να μαζέψει ένα καλό υλικό παικτών από Ευρυτάνες κυρίως. Όπως όλοι γνωρίζουμε εν καιρώ κρίσης είναι δύσκολο να γίνουν μεταγραφές, οι οποίες απαιτούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά. Ο στόχος της χρονιάς ήταν η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα και να ανέβει κατηγορία κάτι το οποίο επετεύχθη».

Εσύ προσωπικά έχεις καθιερωθεί στα τελευταία ματς στο βασικό σχήμα και έχεις ξεχωρίσει. Σε βοήθησε η παρουσία του κ. Σερμπέση;
«Σε κάθε ματς δίνω το 101% των δυνατοτήτων μου, εκτιμώ την ευκαιρία που μου δόθηκε. Το παν είναι η εικόνα της ομάδας και όχι κάποιου παίκτη ξεχωριστά. Σίγουρα σε κάποια ματς ξεχωρίζουν κάποιοι παίκτες, αλλά δεν πρέπει να σταθούμε εκεί, αν θέλουμε να προχωρήσουμε. Σήμερα είμαι εγώ, αύριο θα είναι κάποιος άλλος» .

Έφτασε κοντά στο να προηγηθεί σε αρκετές περιπτώσεις η ομάδα σου στον Δομοκό. Νιώθετε άτυχοι;
«Σίγουρα νιώθουμε άτυχοι με τις ευκαιρίες που χάθηκαν, όταν το σκορ ήταν ακόμα στο 0-0. Αν αναλογιστούμε ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με δικό μας αυτογκολ τότε το αποτέλεσμα μας αδικεί, έπρεπε να είχαμε φύγει από τον Δομοκό με τουλάχιστον 1 βαθμό, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Έχεις αγωνιστεί σε πολλές θέσεις (Στόπερ-Αμυντικό χαφ-Δεξί μπακ ή χαφ). Ποια θέση προτιμάς και έχεις μεγαλύτερη κλίση;
«Έχω αγωνιστεί σε όλες αυτές τις θέσεις. Το που πιστεύω εγώ ότι έχω κλίση δεν έχει σημασία. Ο προπονητής βλέπει τις ανάγκες της ομάδας σε κάθε ματς ξεχωριστά και που πρέπει να παίξω. Αυτό άλλωστε το συναντάμε σε πολλές περιπτώσεις στο ποδόσφαιρο».

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα η ομάδα άλλαξε προπονητές. Σας επηρέασαν οι αλλαγές στην τεχνική ηγεσία;
«Οι αλλαγές στην τεχνική ηγεσία δε νομίζω ότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο και ειδικά σε μια ομάδα νέα, όπως είμαστε εμείς. Επηρεάζει ναι μεν τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δε νομίζω ότι συνέβη κάτι τέτοιο».

Πλέον την ομάδα θα καθοδηγούν οι συμπαίκτες σου, ο Μπακαλίδης και ο Κατσίκας. Πως είναι το κλίμα τώρα στον Αίολο; Μίλησε μας και για το νέο τεχνικό δίδυμο και τις πρώτες μέρες τους στην ομάδα στον νέο τους ρόλο.
«Το κλίμα στην ομάδα δεν έχει αλλάξει κατά την γνώμη μου. Σέβομαι την απόφαση της διοίκησης, που εμπιστεύτηκε αυτά τα παιδιά. Είναι δυο πολύ έμπειροι ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι θα δώσουν ότι καλύτερο».

0 βαθμοί, 0 γκολ και στο -10 από την παραμονή, υπάρχει κατά την γνώμη σου ελπίδα για ανάκαμψη;
«Θέλω να πιστεύω πως ναι υπάρχει ελπίδα ανάκαμψης. Αγωνιζόμαστε σε κάθε αγώνα για τη νίκη και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Είναι η κατάκτηση του τίτλου πέρυσι με τον Αίολο η κορυφαία στιγμή της καριέρα σου;
«Ναι και βέβαια είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου και ειδικά όταν συνέβαλα ενεργά και εγώ σε αυτή».

Μίλησέ μας για την φάση του γκολ της ισοφάρισης στον τελευταίο και κρίσιμο τελικό των μπαράζ; Πίστεψες ότι η σέντρα που επεχείρησες θα κατέληγε στα αντίπαλα δίχτυα;
«Σίγουρα δε πίστεψα πως θα κατέληγε στα δίχτυα. Στάθηκα τυχερός σε αυτή την φάση όχι μόνο εγώ, αλλά και η ομάδα μου που τελικά κέρδισε αυτόν τον τελικό!»

Στο παρελθόν έπαιζες σε ομάδες, που δεν πρωταγωνιστούσαν. Για ποιον λόγο ήσουν σε μικρομεσαίες ομάδες όπως η ΑΕΚ η Αγία Τριάδα για παράδειγμα και όχι σε κάποια ομάδα, που διεκδικούσε τίτλο;
«Για επαγγελματικούς λόγους δε μπορούσα να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις, που απαιτούσαν ομάδες, οι οποίες πρωταγωνιστούσαν. Δε μπορούσα να ακολουθήσω το πρόγραμμα αυτό. Δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος».

Με τρεις σημαντικές απουσίες υποδέχεστε την Κυριακή τον Ρήγα Φεραίο. Ποιος είναι ο στόχος σας για το συγκεκριμένο ματς;
«Όπως σας είπα και πιο πριν η ομάδα θα προσπαθήσει για τη νίκη. Παρά τις 3 σημαντικές αυτές απουσίες θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved