8ος όμιλος: Έπιασε κορυφή το Αιγάλεω
Στην κορυφή της βαθμολογίας του 8ου ομίλου πέρασε, έστω και προσωρινά το Αιγάλεω, επικρατώντας 2-0 εκτός έδρας του ΠΑΟ Ρουφ για την 7η αγωνιστική.
Η αναμέτρηση της Κηφισιάς που οδηγούσε μέχρι πρότινος την κούρσα του πρωταθλήματος κόντρα στον Αιολικό έπεσε θύμα των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στη Λέσβο, με αποτέλεσμα η ομάδα των δυτικών προαστίων να περάσει μόνο πρώτη στο ρετιρέ, δραπετεύοντας με το «διπλό» από το Ρουφ.
Από εκεί και πέρα, την επαφή του με τις πρώτες θέσεις διατήρησε ο Ιάσων, ξεπερνώντας εύκολα (3-0) το εμπόδιο του Άγιαξ στον Ταύρο, ενώ με νίκη συνέχισε και ο Ηλυσιακός, εκμεταλλευόμενος την έδρα του κόντρα στην Πεύκη (2-0).
Το σκορ της αγωνιστικής, τέλος, σημείωσε το Περιστέρι «διαλύοντας» 5-2 εντός έδρας τους Τράχωνες, στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε το σημερινό (02/12) πρόγραμμα.
Δείτε τη βαθμολογία, το πρόγραμμα και όλα τα αποτελέσματα του 8ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής.