Εύκολη νίκη για την Ελπίδων! (photos)
Πολύ καλή εμφάνιση έκανε η ομάδα του Κώστα Τσάνα η οποία επικράτησε 3-1 του Βελγίου σε φιλική αναμέτρηση.
Με νίκες συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Εθνική ομάδα Ελπίδων η οποία φιλοξένησε στο Ελληνικό την αντίστοιχη του Βελγίου, φτάνοντας άνετα στη νίκη με 3-1, δείχνοντας πάρα πολύ καλά στοιχεία.
Η ομάδα μας, μπήκε εντυπωσιακά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 3’ μετά από συνεργασία των Καρέλη και Βέλλιου, ο πρώτος με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, η Ελλάδα είχε την ευκαιρία να φτάσει και σε ένα δεύτερο τέρμα, ωστόσο η προσπάθεια του Βέλλιου σταμάτησε στο δοκάρι.
Ο επιθετικός της Έβερτον, πήρε τη δική του εκδίκηση όμως, καθώς στο 70’ με καρφωτή κεφαλιά, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Εννέα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Γιώργου Κατίδη να χριστεί σκόρερ, όταν με ένα ψηλοκρεμαστό στου νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0. Οι Βέλγοι, το μόνο που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν στο 87’ με τέρμα του Τζενάρο.
ΕΛΛΑΔΑ: Γκέλιος (46΄ Διούδης), Σπυρόπουλος, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης (74΄ Τριανταφυλλόπουλος), Κουρμπέλης (62΄ Νταμαρλής), Μπάλλας (76΄ Πέλκας), Μαυρίας (61΄ Κολοβός), Γιαννιώτας (69΄ Λυκογιάννης), Βέλλιος, Καρέλης (62΄ Κατίδης), Σταφυλίδης.
Ο τεχνικός της Ελλάδας μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε: «Δώσαμε ένα δυνατό φιλικό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και μείναμε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και την προσπάθεια όλων των παικτών. Παρουσιάσαμε αρκετά θετικά στοιχεία και είχαμε λειτουργήσαμε καλά σε διάφορα πράγματα που δοκιμάσαμε. Υπάρχουν, όμως, και πολλά σημεία που θέλουμε να βελτιώσουμε και πάνω σε αυτά θα επιμείνουμε για να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο».