Εικοσιμία – Αχαϊκή 1-1

Εικοσιμία – Αχαϊκή 1-1

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, η Εικοσιμία παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Αχαϊκή για την 25η αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Με θετικό τρόπο τελείωσε τις εντός έδρας υποχρεώσεις για τον 6ο όμιλο της Δ’ Εθνικής  Εικοσιμία που παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Αχαϊκή. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Στο 66’ κέρδισαν πέναλτι με τον Νιφορά να εκτελεί και τον Άννινο να αποκρούει. Το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, έδωσε ο Νιφορόπουλος στο 80’ κάνοντας το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα όμως, ο Κορσιάνος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτε,ς καθώς ο Γεωργόπουλος αποβλήθηκε στο 50’ για την Εικοσιμία, ενώ στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε και ο τερματοφύλακας της Αχαϊκής Καλλιακμάνης, καθώς έβριζε τους οπαδούς των γηπεδούχων.
 
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: Αννινος , Τζωρτζάτος, Κονόμις (63' Ψαριανός), Μινέτος Χρ., Στεφανάτος, Μινέτος Γ. Πολλάκης, Κουλάκης, Γεωργόπουλος, Ντουκάι, Κορσιάνος Π. (90' Κόρμαλης).
ΑΧΑΪΚΗ: Καλλιακμάνης, Γκοτσούλιας. Μπουρδανιώτης, Λαζανάς, Μπεκίρης, Νιφοράς Π. του Παντελή , Νιφορόπουλος (40' Γερασιμόπουλος), Φίλιππας, Νιφοράς Π. του Δημητρίου (10' Ανδριέλος), Δημητρακόπουλος, Μικελάτος (67' Παπαδημητρίου).



Περιστέρι: Φιλικό κόντρα στον Παναθηναϊκό
Περιστέρι: Φιλικό κόντρα στον Παναθηναϊκό
ΠΑΟΚ: «Σκάει» η… βόμβα Ζαφείρη – 1η Γενάρη στον «δικέφαλο» ο Έλληνας διεθνής!
ΠΑΟΚ: «Σκάει» η… βόμβα Ζαφείρη – 1η Γενάρη στον «δικέφαλο» ο Έλληνας διεθνής!
Ρουί Βιτόρια: Κίνητρο και θέληση στους... τελικούς με την Σαμσουνσπόρ
Ρουί Βιτόρια: Κίνητρο και θέληση στους... τελικούς με την Σαμσουνσπόρ
Equipe: «Προς Τραμπζονσπόρ ο Ρενάτο Σάντσες»
Equipe: «Προς Τραμπζονσπόρ ο Ρενάτο Σάντσες»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved