Η προσοχή του αποκλειστικά στο ντέρμπι

Η προσοχή του αποκλειστικά στο ντέρμπι

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραμένει προσηλωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «γαλαζοκιτρίνων».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι το καλοκαίρι του 2013 και δεν σκοπεύει να φύγει από τον Αρχάγγελο νωρίτερα εκτός κι αν προκύψει μια εξαιρετική πρόταση από πολύ μεγαλύτερο σύλλογο. Μέχρι σήμερα όμως δεν έγινε οποιαδήποτε πρόταση στον Σέρβο τεχνικό ο οποίος είχε απορρίψει πολύ καλές προτάσεις στα μέσα Δεκεμβρίου όταν είχε ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων του Champions League (ο ΑΠΟΕΛ είχε προκριθεί ως πρώτος στον όμιλό του) και ο Α΄ γύρος στο πρωτάθλημα (ο ΑΠΟΕΛ ήταν στην πρώτη θέση).

Τις πιο πάνω πληροφορίες μας τις έδωσε άνθρωπος που συνδέεται με μακροχρόνια φιλία με τον καταξιωμένο προπονητή και ξέρει πολύ καλά πως σκέφτεται και πως λειτουργεί.

Η ίδια πηγή πρόσθεσε μάλιστα πως ο κ. Γιοβάνοβιτς ετοίμασε ήδη το πλάνο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και πρόσφατα ενημέρωσε τη διοίκηση για τις σκέψεις και τις προθέσεις του.

Προς το παρόν βέβαια ο τεχνικός ηγέτης των «γαλαζοκιτρίνων» σκέφτεται μόνο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του και η προσοχή του είναι αποκλειστικά στην αναμέτρηση της Κυριακής (22/04, 19:00) με την ΑΕΛ, στο κεκλεισμένο των θυρών ΓΣΠ, που αν κερδίσει θα βάλει ξανά φωτιά στη «μάχη» για τον τίτλο.

Πηγή: 24sports.com.cy



COSMOTE TV: Πλούσια δράση με τα ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ, Ίντερ-Ρόμα, Νάπολι-Μίλαν & Σίτι-Λίβερπουλ
COSMOTE TV: Πλούσια δράση με τα ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ, Ίντερ-Ρόμα, Νάπολι-Μίλαν & Σίτι-Λίβερπουλ
Παναθηναϊκός: Ειδικό πρόγραμμα και πάλι για τον Πάλμερ-Μπράουν
Παναθηναϊκός: Ειδικό πρόγραμμα και πάλι για τον Πάλμερ-Μπράουν
Γκατούζο: «Αφήνω την Ιταλία με πόνο καρδιάς»
Γκατούζο: «Αφήνω την Ιταλία με πόνο καρδιάς»
Άρης: Αμφίβολος ο Αντετοκούνμπο για ΑΕΚ
Άρης: Αμφίβολος ο Αντετοκούνμπο για ΑΕΚ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved