Η Καρδίτσα στο πλευρό της Χρύσας!

Η Καρδίτσα στο πλευρό της Χρύσας!

Σε κεντρικό πρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου εξελίσσεται από το βράδυ της Κυριακής (8/4) η Καρδιτσιώτισα Χρυσούλα Κουρομπύλια. Το Οnsports ζήτησε το σχόλιο του πρόεδρου της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας Μανώλη Παλάσκα και του προέδρου του τοπικού Συνδέσμου Διαιτητών Ηλία Χατζή για όσα συνέβησαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και όσα ακολούθησαν…

Ο τραυματισμός της Κουρομπύλια και η διακοπή του αγώνα Αρης – Αστέρας Τρίπολης, προκάλεσε… σεισμικές δονήσεις μαζί βέβαια με την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League.

Δύο θεσμικά πρόσωπα του ποδοσφαίρου της θεσσαλικής πόλης, κατέθεσαν από την δική τους οπτική γωνία την άποψή τους για την …δική τους Χρυσούλα και την υπόθεση στην οποία βρέθηκε να πρωταγωνιστεί και κλονίζει την ποδοσφαιρική κοινωνία.


Μ.Παλάσκας: «Δεν κατάφερα να την συναντήσω…»

Ο πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας Μανώλης Παλάσκας, είναι ένα από τα ελάχιστα πρόσωπα που έχουν καταφέρει τις τελευταίες ημέρες να έρθουν έστω και σε σύντομη επικοινωνία δια τηλεφώνου με την Χρυσούλα Κουρομπύλια.

«Παρακολούθησα το παιχνίδι και τα όσα συνέβησαν από την τηλεόραση. Ανθρώπινα και από ενδιαφέρον επικοινώνησα αργά το βράδυ μαζί της, προκειμένου να ενημερωθώ για την κατάστασή της.

Μου ανέφερε ότι κατευθύνεται προς το νοσοκομείο. Από την πλευρά μου της είπα να με πάρει τηλέφωνο εάν κάπου θεωρεί ότι μπορώ να της φανώ χρήσιμος. Την επόμενη ημέρα επικοινωνήσαμε ξανά το μεσημέρι. Εκεί έμαθα ότι βρίσκεται στην Καρδίτσα, ωστόσο όταν την ρώτησα αν σκοπεύει να περάσει από τα γραφεία της Ενωσης προκειμένου να μάθουμε και εμείς τι ακριβώς συνέβη μου εξήγησε ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και κατ΄επέκταση δεν γίνεται να συναντηθούμε…».

Εν συνεχεία ο πρόεδρος της τοπικής Ενωσης, καταδίκασε την επίθεση στο πρόσωπο της διεθνούς βοηθού διαιτητή. «Καταδικάζω σαφέστατα ότι έγινε εις βάρος της Χρύσας. Το ίδιο θα έκανα εάν το θύμα ήταν οποιοσδήποτε άλλος διαιτητής ή βοηθός. Τέτοιου είδους εικόνες θα πρέπει να σταματήσουν κάποια στιγμή στα ελληνικά γήπεδα.

Ο κακός φίλαθλος που πέταξε το μπουκάλι θα μπορούσε να την έχει χτυπήσει στο κεφάλι και να είχαμε ακόμη πιο δυσάρεστες καταστάσεις. Η Χρύσα είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία της Καρδίσας. Εχει τελειώσει γυμναστική ακαδημία και εργάζεται στην πόλη μας».

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο κ.Παλάσκας αρνήθηκε ευγενικά να σχολιάσει την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League για την συνέχιση του αγώνα από το χρονικό σημείο στο οποίο διεκόπη.


Ηλ. Χατζής: «Καταδικαστέα απόφαση…»

Το Onsports επικοινώνησε και με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Καρδίτσας. Ο Ηλίας Χατζής, αρχικά μας διευκρίνισε πως η κ.Κουρομπύλια δεν αποτελεί από το καλοκαίρι του 2010 μέλος του Συνδέσμου, όπως συμβαίνει άλλωστε και με όλους τους εν ενεργεία διαιτητές.

«Η καταγωγή της κ.Κουρομπύλια είναι από το Καλλιφώνι Καρδίτσας. Την εποχή που σφύριζα στο γήπεδο ο πατέρας της αγωνιζόταν στον Αετό Καλλιφωνίου. Ολοι στην Καρδίτσα αισθανθήκαμε πολύ άσχημα με όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του Αρη με τον Αστέρα Τρίπολης…» τόνισε αρχικά επισημαίνοντας στη συνέχεια το ορθό της απόφασης του διαιτητή να διακόψει το ματς.

«Μπράβο στον διαιτητή που διέκοψε την αναμέτρηση. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος. Όταν υπάρχει τραυματισμός ενός αξιωματούχου του παιχνιδιού όπως είναι η βοηθός διαιτητή το ματς αυτομάτως διακόπτεται. Η κ.Κουρομπίλια βρέθηκε στο έδαφος από μπουκάλι. Δεν μπορούσε να συνεχίσει όπως φυσικά και δεν θα μπορούσε να αντικατασταθεί καθώς κάτι τέτοιο προβλέπεται από τον κανονισμό μονάχα για φυσικό αίτιο.

Όταν υπάρχει υπαιτιότητα ομάδας, δεν υπάρχει αντικατάσταση. Αλίμονο στον διαιτητή που θα αντικαταστήσει βοηθό του, λόγω τραυματισμού. Κατά την γνώμη μου η απόφαση που πάρθηκε για την συνέχιση του αγώνα, είναι αν μη τι άλλο κατακριτέα».




Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved