Κατηγορίες κατά του Κιλκισιακού από Αχιλλέα Τριανδρίας

Κατηγορίες κατά του Κιλκισιακού από Αχιλλέα Τριανδρίας

Οι Διοικούντες του Αχιλλέα Τριανδρίας κατηγορούν την ομάδα του Κιλκισιακού για τον τρόπο που φιλοξένησαν την ομάδα τους στο σαββατιάτικο ματς στο Κιλκίς.

Πιο συγκεκριμένα, με επίσημη ανακοίνωση της η Τριανδρία καταγγέλλει ότι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης δέχτηκε ύβρεις και απειλές τόσο από παίκτες και οπαδούς όσο και από άτομα που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να έχουν συγκεκριμένη αρμοδιότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ του Αχιλλέα Τριγλίας:

« Η Διοίκηση του Αχιλλέα Τριανδρίας, με αφορμή τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Κιλκισιακός – Αχιλλέας Τριανδρίας, που σκόπιμα αποσιωπά η διοίκηση του Κιλκισιακού, αισθάνεται την ανάγκη να δημοσιοποιήσει για την σωστή ενημέρωση των φιλάθλων, τα ακόλουθα:
1.    Η ομάδα μας συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής, με στόχο αφενός την αξιοπρεπή παρουσία και αφετέρου την προαγωγή ήθους και πολιτισμού, απαραίτητα στοιχεία για τους νεαρούς παίκτες που χρόνια διαπαιδαγωγούμε.
2.    Στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου, βιώσαμε το χειρότερο πρόσωπο του ποδοσφαίρου, καθώς οι ύβρεις και οι απειλές από παίκτες και οπαδούς της αντιπάλου ομάδας προς τους ποδοσφαιριστές μας, ξεκίνησαν από το πρώτο λεπτό του αγώνα και συνεχίστηκαν καθ’ όλη την διάρκειά του, δημιουργώντας ένταση και πίεση που είχε σαν αποτέλεσμα το σκληρό παιχνίδι της γηπεδούχου (9κίτρινες – 1 κόκκινη), με αποκορύφωμα τα γεγονότα δέκα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, με προπηλακισμούς του πάγκου μας από άτομα που βρίσκονταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς καμία ιδιότητα. Δυστυχώς, στις ύβρεις κι τις απειλές, ακόμα και προς τα όργανα της Αστυνομίας, δεν υπήρξε καμία αντίδραση, πράγμα που αποθράσυνε όλους αυτούς που συμμετείχαν στα επεισόδια και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς.
3.    Η ομάδα μας, παρότι δεν φιλοξενήθηκε από τον ιστορικό σύλλογο του Κιλκίς, δεν θα ακολουθήσει σε καμιά περίπτωση τον κατήφορο που επέλεξαν για να «σώσουν» την ομάδα τους. Πρέπει να γνωρίζουν οι ιθύνοντες του Κιλκισιακού, ότι οι αγνοί τους φίλαθλοι αποδοκίμασαν ειλικρινά τα επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα και να προβληματιστούν για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Το Δ.Σ. του Αχιλλέα Τριανδρίας».



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved