Γερουλάνος: «Είναι λάθος να μην μπορούν να επενδύσουν ξένοι»
SHARE

Γερουλάνος: «Είναι λάθος να μην μπορούν να επενδύσουν ξένοι»

Για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, το οποίο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τη ρύθμιση περί ξένων επενδυτών, μίλησε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος. 

Ο Παύλος Γερουλάνος, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» στάθηκε στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο, το οποίο είναι αστείο, όπως χαρακτηριστικά είπε, να το χαρακτηρίζει κάποιος ως φωτογραφικό. Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού αναφέρθηκε και σε πολλά άλλα θέματα, όπως αυτό της απαγόρευσης μετακινήσεων, του ντόπινγκ και της κάθαρσης του ποδοσφαίρου.

Ο υπουργός Πολιτισμού, ξεκινώντας, έκανε το σχόλιό του για τον θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου, λέγοντας: «Μεγάλη απώλεια αυτή του Θεόδωρου Αγγελόπουλου. Σε αυτόν όπως και σε πολλούς άλλους ανθρώπους του πολιτισμού είχαμε στηριχθεί για να μας ανεβάσουν. Ένας - ένας έχουν αρχίσει να χάνονται και πλέον δεν πρέπει να βασιζόμαστε μόνο σε άτομα, αλλά να ανασκουμπωθούμε οι ίδιοι».

Για την κατάσταση που επικρατεί στον αθλητισμό, στην χώρα μας:

«Όλοι βάλαμε το χέρι μας και η Πολιτεία και οι δημοσιογράφοι και οι παράγοντες. Εάν καταλάβουμε, αν οραματιστούμε τι θα μπορούσε να είναι ο ελληνικός αθλητισμός για όλο τον κόσμο, τότε μόνο θα καταλάβουμε πόσα πετάξαμε στο δρόμο και τι πρέπει να κάνουμε για να τα μαζέψουμε».

Για το αν έχει την δυνατότητα ο νέος νόμος να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του κόσμου και του αθλητισμού:

«Αυτό το νομοσχέδιο είναι επιστέγασμα της δουλειάς που έχει γίνει όλους αυτούς τους μήνες. Τα αποτελέσματα που φέραμε στον τουρισμό τα φέραμε επειδή καθίσαμε όλοι στο ίδιο τραπέζι, να το πάρουμε απόφαση να κάνουμε το ίδιο και στον αθλητισμό. Πρέπει να γίνει ένα συμβούλιο εθνικής στρατηγικής που θα σχεδιάζει το μέλλον του αθλητισμού, πραγματικά πιστεύω σε αυτό και έχω δει πόσο αποτελεσματικά μπορούν να λειτουργήσουν συλλογικά όργανα στην Ελλάδα. Καταλαβαίνω την κριτική που γίνεται. Στην κατάσταση που είμαστε μόνο αυτό το νομοσχέδιο μπορούσαμε να φέρουμε σ αυτή τη φάση, πρέπει να σταματήσουμε την αιμορραγία για να προχωρήσουμε μπροστά».

Για τις τελευταίες εξελίξεις, με την αποπομπή του Βασάρα, αλλά και την έντονη αμφισβήτηση των φιλάθλων για τη διαιτησία:

«Έτσι είναι πάντα και γενικά σε ένα χώρο που έχει συνηθίσει να ζει σε γκρίζες ζώνες, δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση, πρέπει να αλλάξουμε το πώς βλέπουμε τον αθλητισμό. Μόνο αν αρχίσουν ακόμη και οι παράγοντες να καταλάβουν τι σημαίνει να γεμίζουν τα γήπεδα με οικογένειες, τότε θα σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα».

Για το αν ολοκληρώθηκε η κάθαρση:

«Έγινε το πρώτο βήμα που εστιάζεται στο εξής σημείο: Πάντα λέγαμε πως πρέπει να γίνει συλλογική δουλειά, αλλά ήμασταν η πρώτη κυβέρνηση που είπε ότι το πρώτο βήμα θα το κάνουμε εμείς, τώρα που έγινε δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να συμβάλουν όλοι οι άλλοι να κάνουν το δικό τους βήμα και εάν συνεχίσουν τότε θα πάμε καλά.

Όσοι θέλουν να βγάλουν λεφτά, θα αναζητούν πάντα τρόπους να υποβιβάζουν και να εξαθλιώνουν τον αθλητισμό, η Πολιτεία πρέπει να ‘χει το νου της να αλλάζει τους όρους, να γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι και να είμαστε συνεχώς μπροστά από τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν κακό.

Όταν έχεις πάει στο γήπεδο και η φωτοβολίδα περνάει ξυστά, αναρωτιέσαι κι εσύ αν αυτό το πράγμα πρέπει να κλείσει. Αν κοιτούσαμε μόνο τα πολιτικά οφέλη, το πρώτο που θα χα κάνει είναι να κλείσω το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι αυτό που κάναμε ήταν ακόμη πιο θαρραλέο. Θα βοηθήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο να βγει από την κρίση. Προσωπική πολιτική απόφαση να μείνει ανοιχτό από σεβασμό και ανάγκη μείνει ευρωπαϊκό πλαίσιο δεν δέχομαι καμία κριτική για το αυτοδιοίκητο γιατί ο πρώτος που το προάσπισε ήμουν εγώ.

Πώς σήμερα κάνουμε συζήτηση για ένα άρθρο, ενώ το 2006 η Πολιτεία επέβαλε ποιος θα διεξάγει το πρωτάθλημα; Το αυτοδιοίκητο πρέπει να το σεβαστούμε όλοι και η πολιτεία και οι παράγοντες του ποδοσφαίρου».

Για το ποιος έχει τον έλεγχο στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Σαν εκπρόσωπος της πολιτείας αυτή η συζήτηση δεν με αφορά σε ότι αφορά τον κλειστό χώρο του ποδοσφαίρου, έχουμε δεχτεί ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να αυτοδιοικηθεί στο πλαίσιο το ευρωπαϊκό.

Αυτό που μας αφορά εάν κινδυνεύουν ζωές, εάν κινδυνεύουν οι νόμοι του κράτους, εκεί η πολιτεία έχει την υποχρέωση να τηρεί τους νόμους του κράτους. Πρέπει να καταλάβουμε ποια είναι τα όρια του καθενός. Δεν με ενδιαφέρει από ποιον θα διοικείται αρκεί να τηρούνται οι νόμοι του κράτους».

Για το θέμα της απαγόρευσης των μετακινήσεων:

«Όσο ο επαγγελματικός αθλητισμός συμπεριφέρεται έτσι, με τους συλλόγους να θέλουν μικρές ομάδες φανατικών οπαδών στις κερκίδες, εμείς πρέπει να ανταποκρινόμαστε. Αν καταλάβουμε ότι μπορούμε να είμαστε δέκα φορές καλύτεροι από την Αγγλία, μπορούμε. Μπορούμε όλοι να συμβάλουμε στη δημιουργία μια καλύτερης εικόνας για τον αθλητισμό. Μέχρι τότε πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται. Κάποιοι σκοτώνονται στις εξέδρες. Αυτό δεν μπορεί να το ανεχτεί κανένας».

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Ανατολάκης περί φωτογραφικής διάταξης αναφορικά με το αθλητικό νομοσχέδιο:

«Είναι προσβολή αυτό. Αν κάποιος υποστηρίζει ότι ένα νομοσχέδιο με 52-53 άρθρα φτιάχτηκε φωτογραφικά, είναι αστείο. Το να λες ότι ένας ξένος δεν μπορεί να επενδύσει, είναι λάθος. Πρέπει να σπάσουμε τα αποστήματα. Πρέπει να αλλάξουμε τις συνθήκες».

Για το θέμα του ντόπινγκ:

«Είναι ένα φαινόμενο που προσέβαλε τον Έλληνα πολίτη. Ίσως και πιο πολύ από τη βία. Αρκετοί αθλητές πιάστηκαν ντοπάρισμένοι. Ολόκληρες ομάδες βρέθηκαν ντοπαρισμένες και αποκλείστηκαν από τα παγκόσμια πρωταθλήματα. Το μοντέλο αυτό έχει ξεφτίσει. Η πραγματικότητα είναι ότι πρέπει να δουλέψουμε μακροχρόνια. Δημιουργήσαμε τα προηγούμενα χρόνια τις συνθήκες για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Πλέον πρέπει να στέλνουμε αισιόδοξα μηνύματα. Με το μοντέλο του πρωταθλητισμού, όπως αυτό ορίστηκε πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες, τελείωσε. Αυτή η Ελλάδα θα μπορούσε να ήταν κέντρο αντιντόπινγκ για όλη την περιοχή. Έχουμε την τεχνογνωσία. Πρέπει να είμαστε μια χώρα που θα έχει λέγειν για το πώς αντιμετωπίζεται το φαινόμενο».

Για το επόμενο βήμα στον τομέα του αθλητισμού:

«Κοιτάξτε τα λεφτά που πετάξαμε στο παρελθόν. Δώσαμε απλόχερα λεφτά σε λάθος δραστηριότητες. Πρέπει να αναθεωρήσουμε τις προτεραιότητές μας. Πρέπει να γίνουν σωστές επενδύσεις. Θα ήθελα να βλέπω να αναπτύσσονται όλα τα αθλήματα. Κάποια απ’ αυτά, για παράδειγμα, είναι καινούργια. Αυτό λέγεται αθλητική πολιτική, ενώ μέχρι τώρα λέγαμε για πολιτική πρωταθλητισμού. Είναι κάτι διαφορετικό. Πρέπει να δούμε η Πολιτεία που πρέπει να παρέμβει, για να κάνει καλύτερο τον αθλητισμό. Θα μπορούσαμε να μην παρέμβουμε. Εμείς, όμως, λέμε ότι έχουμε μια τεράστια υποχρέωση στον αθλητισμό να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Πρέπει να κρατάμε τις αποστάσεις, αλλά να παρεμβαίνουμε για το καλύτερο».

Για την επιστροφή των πρωταθλημάτων στις Λίγκες:

«Λίγο ενδιαφέρει την πολιτεία αυτό. Το θέμα είναι ότι όποιος διοργανώνει τα πρωταθλήματα να το κάνει σωστά».

Για το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού:

«Είναι ένα αισιόδοξο Υπουργείο. Έρχεσαι σε επαφή με νέους ανθρώπους που κάνουν ένα δύσκολο αγώνα. Έρχομαι σε επαφή με νέους επιχειρηματίες. Αν υπάρχει ένα υπουργείο που σε γεμίζει αισιοδοξία αυτό είναι το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού. Στόχος μας είναι να δίνουμε αξία σε αυτά που πρέπει στη χώρα μας. Αγοράζαμε αγαθά μέχρι σήμερα, τα οποία είχαν οι γείτονες. Βυθιστήκαμε στις ανάγκες μας να καταναλώνουμε».

Για το στοίχημα:

«Το στοίχημα έχει καταφέρει να βάλει καινούργιες διαστάσεις στον αθλητισμό. Είναι ένας από τους λόγους που πάει λάθος ο αθλητισμός. Πρέπει να επενδύσουμε σε όσους νοιάζονται. Να μην είμαστε έρμαια αυτών που θέλουν να βγάλουν κέρδη». 

Στο Περιστέρι ο Αγραβάνης
Στο Περιστέρι ο Αγραβάνης
Στην Άλμπα ο Τσάπμαν
Στην Άλμπα ο Τσάπμαν
Ζάκυνθος: Άνοιξε και πάλι η παραλία του Ναυαγίου
Ζάκυνθος: Άνοιξε και πάλι η παραλία του Ναυαγίου
ΑΕΛ: Δεκτή η παραίτηση Αντωνίου, φωνές για τη διαιτησία
ΑΕΛ: Δεκτή η παραίτηση Αντωνίου, φωνές για τη διαιτησία

 • Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018
 • Τένις: Laver Cup 2018 (Ζ)
  02:00Νταβίντ Γκοφάν/Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ - Τζακ Σοκ/Νικ Κύργιος. Αγώνας Διπλού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπ. Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • MotoGP 2018
  02:05Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018 (Ζ)
  02:30Τιάγκο Σάντος 'de Lima Marreta' - Έρικ Άντερς 'Ya Boi'. Σάο Πάουλο, Βραζιλία. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • Moto3 2018
  03:00Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Ολίμπια Μιλάνο
  03:30Zadar Basketball Tournament 2018. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Φούλαμ - Γουότφορντ
  03:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • MotoGP 2018
  03:55Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά 1&2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E4
  04:00Αφιέρωμα.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E6
  04:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης
  04:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2018
  05:05Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μπάγερν Μονάχου - Λιαόνινγκ Λέοπαρντς
  05:45Zadar Basketball Tournament 2018. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Νιουκάστλ
  06:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • MotoGP 2018
  06:20Gran Premio Movistar de Aragon 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  06:35Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Γκλάντμπαχ
  06:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  07:05Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  07:35Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019
  08:00Supercopa. Διαγωνισμός τρίποντων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018 (Ζ)
  08:05Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Ποδόσφαιρο: Μπέρνλι - Μπόρνμουθ
  08:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια
  08:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. Τελικός. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  08:45Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  09:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ
  09:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Σεβίλη (Ζ)
  10:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  10:05Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον
  10:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Γαλατάσαραϊ
  11:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 1ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Μπάγερν Μονάχου
  11:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  11:30Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ
  12:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Τσέλσι (Ζ)
  12:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  13:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 2ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  13:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018 (Ζ)
  13:20Αραγκόν, Ισπανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018 (Ζ)
  13:30Τελικός 5ης θέσης. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:15Richmond Federated Auto Parts 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Στιγμιότυπα
  14:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ζ)
  15:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός 3ης Θέσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  15:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018 (Ζ)
  16:00Τελικός 3ης θέσης. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Σεβίλη
  16:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E3
  16:30Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Στιγμιότυπα
  17:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ούνικς Καζάν (Ζ)
  17:303ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Moto3 2018
  17:45Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  18:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Στιγμιότυπα
  18:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018 (Ζ)
  18:30Τελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Ζιρόνα (Ζ)
  18:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Τένις: Laver Cup 2018 (Ζ)
  19:00Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Moto2 2018
  19:10Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  19:303ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός 3ης Θέσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  20:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2018
  20:40Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Βαλένθια
  20:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies