Γερουλάνος: «Είναι λάθος να μην μπορούν να επενδύσουν ξένοι»
SHARE

Γερουλάνος: «Είναι λάθος να μην μπορούν να επενδύσουν ξένοι»

Για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, το οποίο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τη ρύθμιση περί ξένων επενδυτών, μίλησε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος. 

Ο Παύλος Γερουλάνος, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» στάθηκε στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο, το οποίο είναι αστείο, όπως χαρακτηριστικά είπε, να το χαρακτηρίζει κάποιος ως φωτογραφικό. Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού αναφέρθηκε και σε πολλά άλλα θέματα, όπως αυτό της απαγόρευσης μετακινήσεων, του ντόπινγκ και της κάθαρσης του ποδοσφαίρου.

Ο υπουργός Πολιτισμού, ξεκινώντας, έκανε το σχόλιό του για τον θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου, λέγοντας: «Μεγάλη απώλεια αυτή του Θεόδωρου Αγγελόπουλου. Σε αυτόν όπως και σε πολλούς άλλους ανθρώπους του πολιτισμού είχαμε στηριχθεί για να μας ανεβάσουν. Ένας - ένας έχουν αρχίσει να χάνονται και πλέον δεν πρέπει να βασιζόμαστε μόνο σε άτομα, αλλά να ανασκουμπωθούμε οι ίδιοι».

Για την κατάσταση που επικρατεί στον αθλητισμό, στην χώρα μας:

«Όλοι βάλαμε το χέρι μας και η Πολιτεία και οι δημοσιογράφοι και οι παράγοντες. Εάν καταλάβουμε, αν οραματιστούμε τι θα μπορούσε να είναι ο ελληνικός αθλητισμός για όλο τον κόσμο, τότε μόνο θα καταλάβουμε πόσα πετάξαμε στο δρόμο και τι πρέπει να κάνουμε για να τα μαζέψουμε».

Για το αν έχει την δυνατότητα ο νέος νόμος να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του κόσμου και του αθλητισμού:

«Αυτό το νομοσχέδιο είναι επιστέγασμα της δουλειάς που έχει γίνει όλους αυτούς τους μήνες. Τα αποτελέσματα που φέραμε στον τουρισμό τα φέραμε επειδή καθίσαμε όλοι στο ίδιο τραπέζι, να το πάρουμε απόφαση να κάνουμε το ίδιο και στον αθλητισμό. Πρέπει να γίνει ένα συμβούλιο εθνικής στρατηγικής που θα σχεδιάζει το μέλλον του αθλητισμού, πραγματικά πιστεύω σε αυτό και έχω δει πόσο αποτελεσματικά μπορούν να λειτουργήσουν συλλογικά όργανα στην Ελλάδα. Καταλαβαίνω την κριτική που γίνεται. Στην κατάσταση που είμαστε μόνο αυτό το νομοσχέδιο μπορούσαμε να φέρουμε σ αυτή τη φάση, πρέπει να σταματήσουμε την αιμορραγία για να προχωρήσουμε μπροστά».

Για τις τελευταίες εξελίξεις, με την αποπομπή του Βασάρα, αλλά και την έντονη αμφισβήτηση των φιλάθλων για τη διαιτησία:

«Έτσι είναι πάντα και γενικά σε ένα χώρο που έχει συνηθίσει να ζει σε γκρίζες ζώνες, δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση, πρέπει να αλλάξουμε το πώς βλέπουμε τον αθλητισμό. Μόνο αν αρχίσουν ακόμη και οι παράγοντες να καταλάβουν τι σημαίνει να γεμίζουν τα γήπεδα με οικογένειες, τότε θα σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα».

Για το αν ολοκληρώθηκε η κάθαρση:

«Έγινε το πρώτο βήμα που εστιάζεται στο εξής σημείο: Πάντα λέγαμε πως πρέπει να γίνει συλλογική δουλειά, αλλά ήμασταν η πρώτη κυβέρνηση που είπε ότι το πρώτο βήμα θα το κάνουμε εμείς, τώρα που έγινε δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να συμβάλουν όλοι οι άλλοι να κάνουν το δικό τους βήμα και εάν συνεχίσουν τότε θα πάμε καλά.

Όσοι θέλουν να βγάλουν λεφτά, θα αναζητούν πάντα τρόπους να υποβιβάζουν και να εξαθλιώνουν τον αθλητισμό, η Πολιτεία πρέπει να ‘χει το νου της να αλλάζει τους όρους, να γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι και να είμαστε συνεχώς μπροστά από τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν κακό.

Όταν έχεις πάει στο γήπεδο και η φωτοβολίδα περνάει ξυστά, αναρωτιέσαι κι εσύ αν αυτό το πράγμα πρέπει να κλείσει. Αν κοιτούσαμε μόνο τα πολιτικά οφέλη, το πρώτο που θα χα κάνει είναι να κλείσω το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι αυτό που κάναμε ήταν ακόμη πιο θαρραλέο. Θα βοηθήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο να βγει από την κρίση. Προσωπική πολιτική απόφαση να μείνει ανοιχτό από σεβασμό και ανάγκη μείνει ευρωπαϊκό πλαίσιο δεν δέχομαι καμία κριτική για το αυτοδιοίκητο γιατί ο πρώτος που το προάσπισε ήμουν εγώ.

Πώς σήμερα κάνουμε συζήτηση για ένα άρθρο, ενώ το 2006 η Πολιτεία επέβαλε ποιος θα διεξάγει το πρωτάθλημα; Το αυτοδιοίκητο πρέπει να το σεβαστούμε όλοι και η πολιτεία και οι παράγοντες του ποδοσφαίρου».

Για το ποιος έχει τον έλεγχο στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Σαν εκπρόσωπος της πολιτείας αυτή η συζήτηση δεν με αφορά σε ότι αφορά τον κλειστό χώρο του ποδοσφαίρου, έχουμε δεχτεί ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να αυτοδιοικηθεί στο πλαίσιο το ευρωπαϊκό.

Αυτό που μας αφορά εάν κινδυνεύουν ζωές, εάν κινδυνεύουν οι νόμοι του κράτους, εκεί η πολιτεία έχει την υποχρέωση να τηρεί τους νόμους του κράτους. Πρέπει να καταλάβουμε ποια είναι τα όρια του καθενός. Δεν με ενδιαφέρει από ποιον θα διοικείται αρκεί να τηρούνται οι νόμοι του κράτους».

Για το θέμα της απαγόρευσης των μετακινήσεων:

«Όσο ο επαγγελματικός αθλητισμός συμπεριφέρεται έτσι, με τους συλλόγους να θέλουν μικρές ομάδες φανατικών οπαδών στις κερκίδες, εμείς πρέπει να ανταποκρινόμαστε. Αν καταλάβουμε ότι μπορούμε να είμαστε δέκα φορές καλύτεροι από την Αγγλία, μπορούμε. Μπορούμε όλοι να συμβάλουμε στη δημιουργία μια καλύτερης εικόνας για τον αθλητισμό. Μέχρι τότε πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται. Κάποιοι σκοτώνονται στις εξέδρες. Αυτό δεν μπορεί να το ανεχτεί κανένας».

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Ανατολάκης περί φωτογραφικής διάταξης αναφορικά με το αθλητικό νομοσχέδιο:

«Είναι προσβολή αυτό. Αν κάποιος υποστηρίζει ότι ένα νομοσχέδιο με 52-53 άρθρα φτιάχτηκε φωτογραφικά, είναι αστείο. Το να λες ότι ένας ξένος δεν μπορεί να επενδύσει, είναι λάθος. Πρέπει να σπάσουμε τα αποστήματα. Πρέπει να αλλάξουμε τις συνθήκες».

Για το θέμα του ντόπινγκ:

«Είναι ένα φαινόμενο που προσέβαλε τον Έλληνα πολίτη. Ίσως και πιο πολύ από τη βία. Αρκετοί αθλητές πιάστηκαν ντοπάρισμένοι. Ολόκληρες ομάδες βρέθηκαν ντοπαρισμένες και αποκλείστηκαν από τα παγκόσμια πρωταθλήματα. Το μοντέλο αυτό έχει ξεφτίσει. Η πραγματικότητα είναι ότι πρέπει να δουλέψουμε μακροχρόνια. Δημιουργήσαμε τα προηγούμενα χρόνια τις συνθήκες για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Πλέον πρέπει να στέλνουμε αισιόδοξα μηνύματα. Με το μοντέλο του πρωταθλητισμού, όπως αυτό ορίστηκε πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες, τελείωσε. Αυτή η Ελλάδα θα μπορούσε να ήταν κέντρο αντιντόπινγκ για όλη την περιοχή. Έχουμε την τεχνογνωσία. Πρέπει να είμαστε μια χώρα που θα έχει λέγειν για το πώς αντιμετωπίζεται το φαινόμενο».

Για το επόμενο βήμα στον τομέα του αθλητισμού:

«Κοιτάξτε τα λεφτά που πετάξαμε στο παρελθόν. Δώσαμε απλόχερα λεφτά σε λάθος δραστηριότητες. Πρέπει να αναθεωρήσουμε τις προτεραιότητές μας. Πρέπει να γίνουν σωστές επενδύσεις. Θα ήθελα να βλέπω να αναπτύσσονται όλα τα αθλήματα. Κάποια απ’ αυτά, για παράδειγμα, είναι καινούργια. Αυτό λέγεται αθλητική πολιτική, ενώ μέχρι τώρα λέγαμε για πολιτική πρωταθλητισμού. Είναι κάτι διαφορετικό. Πρέπει να δούμε η Πολιτεία που πρέπει να παρέμβει, για να κάνει καλύτερο τον αθλητισμό. Θα μπορούσαμε να μην παρέμβουμε. Εμείς, όμως, λέμε ότι έχουμε μια τεράστια υποχρέωση στον αθλητισμό να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Πρέπει να κρατάμε τις αποστάσεις, αλλά να παρεμβαίνουμε για το καλύτερο».

Για την επιστροφή των πρωταθλημάτων στις Λίγκες:

«Λίγο ενδιαφέρει την πολιτεία αυτό. Το θέμα είναι ότι όποιος διοργανώνει τα πρωταθλήματα να το κάνει σωστά».

Για το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού:

«Είναι ένα αισιόδοξο Υπουργείο. Έρχεσαι σε επαφή με νέους ανθρώπους που κάνουν ένα δύσκολο αγώνα. Έρχομαι σε επαφή με νέους επιχειρηματίες. Αν υπάρχει ένα υπουργείο που σε γεμίζει αισιοδοξία αυτό είναι το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού. Στόχος μας είναι να δίνουμε αξία σε αυτά που πρέπει στη χώρα μας. Αγοράζαμε αγαθά μέχρι σήμερα, τα οποία είχαν οι γείτονες. Βυθιστήκαμε στις ανάγκες μας να καταναλώνουμε».

Για το στοίχημα:

«Το στοίχημα έχει καταφέρει να βάλει καινούργιες διαστάσεις στον αθλητισμό. Είναι ένας από τους λόγους που πάει λάθος ο αθλητισμός. Πρέπει να επενδύσουμε σε όσους νοιάζονται. Να μην είμαστε έρμαια αυτών που θέλουν να βγάλουν κέρδη». 

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Κορμί για … χάζεμα
Ειρήνη Παπαδοπούλου: Κορμί για … χάζεμα
Παναθηναϊκός: Πιστεύει πολύ σε Καμπέτση ο Δώνης
Παναθηναϊκός: Πιστεύει πολύ σε Καμπέτση ο Δώνης
Ατρόμητος: Αποθεωτική υποδοχή Μαραντόνα στην Ντιναμό Μπρεστ (video)
Ατρόμητος: Αποθεωτική υποδοχή Μαραντόνα στην Ντιναμό Μπρεστ (video)
Το μήνυμα του νικητή του τουρκικού survivor στον Ηλία Γκότση και η... συνάντησή τους
Το μήνυμα του νικητή του τουρκικού survivor στον Ηλία Γκότση και η... συνάντησή τους
 • Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Τοντέλα - Μπενφίκα
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
  11:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2018
  11:45Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E6
  12:05Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  12:45Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  12:50Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E652
  13:40Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ζιρόνα
  13:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:15Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Άρης
  14:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βρετανίας
  15:00Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σίλβερστοουν, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  15:20Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  16:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E3
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  16:40Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: Ντόμινικ Τιέμ - Αλίαζ Μπεντένε
  17:002018 ATP World Tour 250. Argentina Open. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • GP Confidential 2018 E12
  17:30Στιγμιότυπα.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  18:00Επεισόδιο: Χετάφε. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:15Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μιλγουόκι Μπακς - Ατλάντα Χοκς. NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Μάλεκ Τζαζίρι - Στέφανος Τσιτσιπάς. 2018 ATP World Tour 500. Dubai Duty Free Tennis Championships. Προημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.)
 • WRC 2018
  19:30Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  20:45Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ
  21:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  21:30Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • GP Confidential 2018 E12
  22:00Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  22:25Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  22:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Άρης
  22:55Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  00:25Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  01:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  01:10Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  01:35Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  03:00Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  03:45Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:15Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ
  05:10Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ζενίτ - Σέλτικ
  05:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Τένις: Μαρία Σάκκαρη - Στεφανί Βοεγκέλε
  05:30WTA 2018. Acapulco Abierto Mexicano Telcel. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  06:15Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  06:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  07:10Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Άρης
  07:15Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • RBAR 2018
  07:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Χάιντενχαϊμ
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • WRC 2018
  08:45Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  09:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  09:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:00Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  10:35Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Moto3 2018
  11:25Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  11:45Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  12:25Mongolia Bike Challenge.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Moto2 2018
  12:55Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  13:05Skyrunner World Series.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  13:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  13:50Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  14:00Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • MotoGP 2018
  14:25Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Αρμίνια Μπίλεφελντ
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  15:05Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  16:00Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  16:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:10Salomon Maxi Race.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  16:304 Deserts Race Series.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  17:00Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  17:30XTERRA European Tour.
 • MotoGP 2018
  18:00Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μπόστον Σέλτικς - Μιλγουόκι Μπακς. NBA Playoffs 2018. 1ος γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Στέφανος Τσιτσιπάς - Ντόμινικ Τιέμ. 2018 ATP World Tour 500. Bracelona Open BancSabadell. Προημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.)
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  19:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Σεβίλη
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  20:50Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies