Πάτσης: «Η επαρχία μαραζώνει!»
SHARE

Πάτσης: «Η επαρχία μαραζώνει!»

Ο Πρόεδρος του Π.Ο.Ελασσόνας, κ.Ανδρέας Πάτσης, μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας του που με προπονητή τον Αλέκο Αλεξανδρή στην Δ' Εθνική.


Με δηλώσεις του στον Sentra fm σχολίασε την συνεργασία του με την ΑΕΛ, τον Κώστα Πηλαδάκη και για το για το αν τα πράγματα εξελίσσονται καλά στην Ελασσόνα είπε: «Εξελίσσονται όπως ακριβώς τα είχαμε σχεδιάσει, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Γίνεται πολύ καλή, ποιοτική δουλειά και ουσιαστική. Ίσως είναι δυσανάλογη των μεγεθών του πρωταθλήματος της Δ' εθνικής, αλλά τουλάχιστον όλα αυτά ανταποκρίνονται στον σχεδιασμό που έχουμε κάνει από την αρχή με τον Αλέκο Αλεξανδρή και τους υπόλοιπους παράγοντες της ομάδας.

Για την προσπάθεια να κινηθεί η ομάδα με νέους και γηγενείς ποδοσφαιριστές: «Κάναμε ένα τελείως διαφορετικό concept, τελείως πρωτοποριακό. Κάναμε μια ομάδα υγιέστατη, γιατί θέλαμε νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας αλλά με καλό βιογραφικό. Όλοι είναι επιλογές του Αλέκου Αλεξανδρή για να χτίσουμε μια ποδοσφαιρική ομάδα πρότυπο στην περιοχή η οποία θα ανεβαίνει σταδιακά κατακτώντας πρωταθλήματα».

Για τη γνώμη του για τον Αλέκο Αλεξανδρή:«Είναι ένας αξιόλογος προπονητής, με περγαμηνές, ο οποίος θα αφήσει έργο και έχει πολύ καλή σκέψη και φιλοσοφία γύρω από το ποδόσφαιρο. Είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος και πιστεύω ότι θα έχει μέλλον και προπονητικά. Ήδη, το έργο του έχει φανεί και στην Ελασσόνα»

Για το αν ωφελούν τελικά οι προσπάθειές του:«Ο Έλληνας είναι φίλαθλος πέντε ομάδων. Από κει και πέρα, τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε, να περνά η ώρα μας, να γίνεται ο χαβαλές μας. Οι υπόλοιπες είναι ομάδες των πενήντα με εκατό φιλάθλων. Πάντα λένε να πληρώσει η Πολιτεία, δεν δίνει επιχορηγήσεις η Πολιτεία, αλλά δεν πρέπει να είναι πάντα η Πολιτεία αρωγός των πάντων. Είναι και οι φίλαθλοι και η τοπική κοινωνία, η οποία μέσω αυτής της διαδικασίας ενισχύει, προμοτάρει και προωθεί τα δικά της τα παιδιά. Το γενικότερο συμπέρασμα όλων αυτών των τελευταίων μηνών που ασχολούμαι είναι απόλυτα απογοητευτικό. Δεν μπορεί να υποστηριχθεί κάτι το σωστό, κάτι το υγιές, κάτι το οποίο θα αναδείξει και την ίδια την τοπική κοινωνία. Είμαστε μια περιφέρεια που έχει ομάδες στη Γ' στη Δ' στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και είναι χίλιοι οι φίλαθλοι, οι οποίοι διασπώνται ανά εκατό. Αν δεν έρθει να παίξει η Λάρισα ή ο ΠΑΟΚ δεν υπάρχει ψυχή»

Για το λόγο που ο κόσμος δεν συσπειρώνεται γύρω από τις ομάδες της περιοχής: «Ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τις πέντε μεγάλες ομάδες. Θέλει να έχει μια τοπική ομάδα, θέλει να παίζουν τα παιδιά του αλλά θέλει να πληρώνει άλλος. Δηλαδή θεωρώ ότι επειδή έχω εμπλακεί και είμαι και καινούριος, θα πάρω τα μαθήματά μου μέσα από αυτή τη διαδικασία. Ο καθένας ξεκινά με τα όνειρά του, τα οράματά του, τις φιλοδοξίες του να χτίσει κάτι όμορφο σε τοπικό επίπεδο, αλλά νομίζω ότι αυτό δεν έχει καμιά ανταπόκριση. Οπότε όλο αυτό που κάνεις μετά κάποια στιγμή αναρωτιέσαι και γιατί το κάνεις, εάν θες να πεις ότι κάνεις κάτι σωστό και δεν έχεις κάποια άλλη σκοπιμότητα στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Η επαρχία μαραζώνει με ευθύνη των ανθρώπων που ζουν σε αυτή. Πρέπει να σταματήσουμε να λέμε ότι φταίνε οι άλλοι, γιατί εγώ το έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια και έχω άποψη για αυτό. Αν θες να χτίσεις, να επενδύσεις, να κάνεις κάτι όμορφο, καινούργιο, πρωτοπόρο, πρέπει να κινηθείς με αυτό το σκεπτικό. Έπεισα τον Αλεξανδρή για αυτό και δέχτηκε να προπονήσει την ομάδα και να φτιάξουμε μαζί κάτι διαφορετικό»

Για το αν αυτό το πλάνο ωριμάζει στο μυαλό του για πιο ψηλά και για το ότι αυτό έχει ξαναγίνει με τον κύριο Πηλαδάκη που από τον Ηλυσιακό μεταφέρθηκε στη Λάρισα:«Δεν το ξέρω αυτό γιατί γνωρίζω λίγο τον κύριο Πηλαδάκη, αλλά πάντως όταν θες να προσφέρεις και νομίζεις ότι μπορείς να προσφέρεις, τουλάχιστον πρέπει να κάνεις κάτι που να έχει ανταποδοτικότητα. Βέβαια, δεν μιλάμε πάντα για το οικονομικό, μην τα βάζουμε όλα βάσει χρημάτων, εννοώ το να χαίρεσαι αυτό που κάνεις εσύ ο ίδιος. Δηλαδή κάνεις μια επένδυση με τους ποδοσφαιριστές, ανεβάζεις μια ομάδα και ο κόσμος συμμετέχει σε όλο αυτό και το εισπράττεις πίσω από ηθική άποψη.Xθες, ας πούμε, ήταν 6-7 χιλιάδες κόσμος στο AEL FC ARENA με καταρρακτώδη βροχή. Εάν λοιπόν έχεις όνειρο, έχεις όραμα, είσαι νοικοκύρης, γιατί όχι να μην το επιχειρήσεις και να μεταφέρεις ένα καλό, υγιές, σωστό μοντέλο έτσι όπως εσύ το θέλεις σε κάτι που ξέρεις ότι εκεί που πας να επενδύσεις θα το εισπράξεις πίσω πολλαπλά;

Για το σημείο που βρίσκονται τα πράγματα αυτή τη στιγμή στο θέμα με την ΑΕΛ:«Έχουμε ξεκινήσει να διαπραγματευόμαστε. Μιλάμε για μια πολύ μεγάλη ομάδα, και είναι πάρα πολλά τα θέματα που έχουν μπει στο τραπέζι. Η συνεργασία μου με τον Κώστα Πηλαδάκη είναι άριστη. Είναι ένας άνθρωπος απόλυτα ειλικρινής, με απόλυτη διαφάνεια, θέλει τη συμμετοχή και τη συνδρομή και νομίζω ότι σε λιγότερο από δεκαπέντε μέρες ότι θα έχουμε καταλήξει».

Για το αν είναι μόνος του ή με μια ομάδα επιχειρηματιών δίπλα του: «Ο Τσάκας είναι μόνο ένας, εγώ είμαι μόνος μου, το καλούπι έσπασε. Ξεκίνησα να εμπλέκομαι με το ποδόσφαιρο, επέλεξα να είμαι σε αυτή την περιοχή, καθαρά για συναισθηματικούς λόγους, γιατί κατάγομαι από τη Λάρισα. Με τις δικές μου τις δυνάμεις, θα προσπαθήσω να συνεισφέρω και να προσφέρω στην ΑΕΛ μαζί και με τη συνδρομή του Κώστα Πηλαδάκη»

Για την πιθανότητα να ήταν στην επικαιρότητα αν έλεγε κάτι αντίστοιχο με τον Βλάση Τσάκα και την παρουσία των Σαουδαράβων επενδυτών:«Όποιος θέλει τα δεκαπέντε λεπτά τις δημοσιότητας μπορεί να το κάνει. Πρέπει όμως να υπάρχει συνέπεια λόγων και έργων. Έχω μια τεράστια διαδρομή σαν δικηγόρος και σαν άνθρωπος και θέλω ό,τι λέω να το κάνω. Δεν υπάρχει ουρά, δεν με ενδιαφέρει το θέμα της επικαιρότητας, θέλω να γίνει μια ουσιαστική δουλειά. Έχω κάνει κάποιες προτάσεις στον Κώστα Πηλαδάκη και εκείνος είναι ανοιχτός προς αυτή την κατεύθυνση. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη συμφωνία, μια πολύ μεγάλη επιχειρηματική μονάδα και πολλά θέματα πρέπει να λυθούν και να δρομολογηθούν επειδή υπάρχει πίεση του χρόνου δεδομένων των προβλημάτων που υπάρχουν. Έτσι, θα επιδιώξουμε μέσα στις προσεχείς μέρες να έχουμε καταρχήν συμφωνία».

Για το αν μπορεί να υποσχεθεί πολλά στην ΑΕΛ: «Σε καμία περίπτωση δεν υπόσχομαι κάτι τέτοιο, αλλά δεν είναι τα πάντα θέμα χρημάτων. Ο φίλαθλος κόσμος αρέσκεται στις φούσκες εξ ου και πίστεψαν το θέμα με τον Τσάκα, εξ ου και ορισμένα ποδοσφαιρικά παλτά που πέρασαν από τα γήπεδα μας έγιναν αντικείμενο λατρείας και μετά έφυγαν νύχτα. Για αυτό και το ποδόσφαιρο κατέληξε εκεί που κατέληξε. Το ποδόσφαιρο, έχει δυο όψεις. Έχει το φίλαθλο συναίσθημα και έχει και το επιχειρηματικό. Αν θες λοιπόν να υπάρχει ποδόσφαιρο και ανάπτυξη πάνω σε αυτό, πρέπει να βρεις μια επιχειρηματική μονάδα, μέσα στα πλαίσια και τα δεδομένα της εποχής που ζούμε. Μπορούμε πιστεύω να το χτίσουμε πάρα πολύ όμορφα, χωρίς να ακούγεται ότι έχεις πολλά λεφτά. Δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων, γιατί ομάδες που παίζουν στη Γ' και στη Β' εθνική, παίζουν πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και είναι πολύ ποιοτικές ομάδες».

Like στον Ολυμπιακό ο Γκιγιέρμε!
Like στον Ολυμπιακό ο Γκιγιέρμε!
Πανιώνιος: Ενίσχυση με Σεράφ
Πανιώνιος: Ενίσχυση με Σεράφ
Παναθηναϊκός: Ασκήσεις και στη Μύκονο ο Άλτμαν! (photos)
Παναθηναϊκός: Ασκήσεις και στη Μύκονο ο Άλτμαν! (photos)
Λαύριο: Επέστρεψε ο Λαμπ
Λαύριο: Επέστρεψε ο Λαμπ

 • Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Πόρτο
  15:50UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  16:00Σπίλμπεργκ, Αυστρία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Εσκισεχίρ - Αναντολού Εφές
  16:25Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  17:00Σπίλμπεργκ, Αυστρία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν Μονάχου
  17:30Super Cup Γερμανίας 2018. Απολαύστε την ετήσια αναμέτρηση ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Γερμανίας και τον νικητή του DFB-Pokal. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  18:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  18:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης (Ζ)
  19:00UEFA Super Cup 2018.Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  19:15SS11 Harju 2, Φινλανδία. Πριγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Βιτόρια Γκιμαράες
  20:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • WRC 2018
  20:30SS23 Ruuhimaki 1 Power Stage, Φινλανδία. Πριγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - ΠΑΟΚ
  21:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  21:301η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  21:45Rogers Cup. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Πόρτο
  21:50UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Στιγμιότυπα
  22:00Ομάδες που προβιβάστηκαν.
 • WRC 2018
  22:20Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  23:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  23:35Γερμανία.
 • Χάντμπολ: Μαγδεβούργο - Κίελο
  23:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Λεγανές
  00:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 31η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • RBAR 2018
  00:20Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  00:451η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Ποδόσφαιρο: Μορεϊρένσε - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  01:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μπάσκετ: Εσκισεχίρ - Αναντολού Εφές
  01:15Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • GP Confidential 2018 E14
  01:35Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Μπέρνλι
  01:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Μαδρίτης
  01:55Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  02:20Μαρκόπουλο.
 • Στιγμιότυπα
  02:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - ΠΑΟΚ
  03:20Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Λεβερκούζεν
  03:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Πόρτο
  03:50UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  05:30Μαρκόπουλο.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Φούξε Βερολίνου
  05:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  06:00Michigan Consumers Energy 400. Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  06:301η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • WRC 2018
  07:15Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  07:20Στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  07:451η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - ΠΑΟΚ
  07:50Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  08:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Ποδόσφαιρο Σάλας: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Ίντερ
  08:15Κύπελλο UEFA 2017-18. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • RBAR 2018
  08:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  09:45Eyetime Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Εσκισεχίρ - Αναντολού Εφές
  10:15Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Μορεϊρένσε - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  11:00Michigan Consumers Energy 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Μπέρνλι
  11:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Φούξε Βερολίνου
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Ντόρτμουντ
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  13:301η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E2
  14:00Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  14:10Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  14:30Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
  14:35UEFA Super Cup 2018.Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Λεβερκούζεν
  14:50Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - ΠΑΟΚ
  14:55Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  15:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • GP Confidential 2018 E14
  15:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα
  16:00UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:15Γερμανία.
 • Ποδόσφαιρο: Μαριουπόλ - Μπορντό
  16:45UEFA Europa League 2018 - 2019. 3ος προκριματικός γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Moto3 2018
  17:00Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Φενέρμπαχτσε
  17:20Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Αφιέρωμα: Lionel Messi
  18:00Οι καλύτερες στιγμές του Λιονέλ Μέσι της περασμένης σεζόν στην LaLiga Santander. (Ντεπορτίβο λα Κορούνια - Μπαρτσελόνα. Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 35η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.)
 • Moto2 2018
  18:30Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπορντό - Μαριουπόλ (Ζ)
  18:45UEFA Europa League 2018 - 2019. 3ος προκριματικός γύρος. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  19:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • UEFA Nations League 2018-19
  19:30Προεπισκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  20:00Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Neymar Jr's Five 2018
  20:45Παγκόσμιοι Τελικοί. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies