Πάτσης: «Η επαρχία μαραζώνει!»
SHARE

Πάτσης: «Η επαρχία μαραζώνει!»

Ο Πρόεδρος του Π.Ο.Ελασσόνας, κ.Ανδρέας Πάτσης, μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας του που με προπονητή τον Αλέκο Αλεξανδρή στην Δ' Εθνική.


Με δηλώσεις του στον Sentra fm σχολίασε την συνεργασία του με την ΑΕΛ, τον Κώστα Πηλαδάκη και για το για το αν τα πράγματα εξελίσσονται καλά στην Ελασσόνα είπε: «Εξελίσσονται όπως ακριβώς τα είχαμε σχεδιάσει, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Γίνεται πολύ καλή, ποιοτική δουλειά και ουσιαστική. Ίσως είναι δυσανάλογη των μεγεθών του πρωταθλήματος της Δ' εθνικής, αλλά τουλάχιστον όλα αυτά ανταποκρίνονται στον σχεδιασμό που έχουμε κάνει από την αρχή με τον Αλέκο Αλεξανδρή και τους υπόλοιπους παράγοντες της ομάδας.

Για την προσπάθεια να κινηθεί η ομάδα με νέους και γηγενείς ποδοσφαιριστές: «Κάναμε ένα τελείως διαφορετικό concept, τελείως πρωτοποριακό. Κάναμε μια ομάδα υγιέστατη, γιατί θέλαμε νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας αλλά με καλό βιογραφικό. Όλοι είναι επιλογές του Αλέκου Αλεξανδρή για να χτίσουμε μια ποδοσφαιρική ομάδα πρότυπο στην περιοχή η οποία θα ανεβαίνει σταδιακά κατακτώντας πρωταθλήματα».

Για τη γνώμη του για τον Αλέκο Αλεξανδρή:«Είναι ένας αξιόλογος προπονητής, με περγαμηνές, ο οποίος θα αφήσει έργο και έχει πολύ καλή σκέψη και φιλοσοφία γύρω από το ποδόσφαιρο. Είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος και πιστεύω ότι θα έχει μέλλον και προπονητικά. Ήδη, το έργο του έχει φανεί και στην Ελασσόνα»

Για το αν ωφελούν τελικά οι προσπάθειές του:«Ο Έλληνας είναι φίλαθλος πέντε ομάδων. Από κει και πέρα, τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε, να περνά η ώρα μας, να γίνεται ο χαβαλές μας. Οι υπόλοιπες είναι ομάδες των πενήντα με εκατό φιλάθλων. Πάντα λένε να πληρώσει η Πολιτεία, δεν δίνει επιχορηγήσεις η Πολιτεία, αλλά δεν πρέπει να είναι πάντα η Πολιτεία αρωγός των πάντων. Είναι και οι φίλαθλοι και η τοπική κοινωνία, η οποία μέσω αυτής της διαδικασίας ενισχύει, προμοτάρει και προωθεί τα δικά της τα παιδιά. Το γενικότερο συμπέρασμα όλων αυτών των τελευταίων μηνών που ασχολούμαι είναι απόλυτα απογοητευτικό. Δεν μπορεί να υποστηριχθεί κάτι το σωστό, κάτι το υγιές, κάτι το οποίο θα αναδείξει και την ίδια την τοπική κοινωνία. Είμαστε μια περιφέρεια που έχει ομάδες στη Γ' στη Δ' στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και είναι χίλιοι οι φίλαθλοι, οι οποίοι διασπώνται ανά εκατό. Αν δεν έρθει να παίξει η Λάρισα ή ο ΠΑΟΚ δεν υπάρχει ψυχή»

Για το λόγο που ο κόσμος δεν συσπειρώνεται γύρω από τις ομάδες της περιοχής: «Ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τις πέντε μεγάλες ομάδες. Θέλει να έχει μια τοπική ομάδα, θέλει να παίζουν τα παιδιά του αλλά θέλει να πληρώνει άλλος. Δηλαδή θεωρώ ότι επειδή έχω εμπλακεί και είμαι και καινούριος, θα πάρω τα μαθήματά μου μέσα από αυτή τη διαδικασία. Ο καθένας ξεκινά με τα όνειρά του, τα οράματά του, τις φιλοδοξίες του να χτίσει κάτι όμορφο σε τοπικό επίπεδο, αλλά νομίζω ότι αυτό δεν έχει καμιά ανταπόκριση. Οπότε όλο αυτό που κάνεις μετά κάποια στιγμή αναρωτιέσαι και γιατί το κάνεις, εάν θες να πεις ότι κάνεις κάτι σωστό και δεν έχεις κάποια άλλη σκοπιμότητα στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Η επαρχία μαραζώνει με ευθύνη των ανθρώπων που ζουν σε αυτή. Πρέπει να σταματήσουμε να λέμε ότι φταίνε οι άλλοι, γιατί εγώ το έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια και έχω άποψη για αυτό. Αν θες να χτίσεις, να επενδύσεις, να κάνεις κάτι όμορφο, καινούργιο, πρωτοπόρο, πρέπει να κινηθείς με αυτό το σκεπτικό. Έπεισα τον Αλεξανδρή για αυτό και δέχτηκε να προπονήσει την ομάδα και να φτιάξουμε μαζί κάτι διαφορετικό»

Για το αν αυτό το πλάνο ωριμάζει στο μυαλό του για πιο ψηλά και για το ότι αυτό έχει ξαναγίνει με τον κύριο Πηλαδάκη που από τον Ηλυσιακό μεταφέρθηκε στη Λάρισα:«Δεν το ξέρω αυτό γιατί γνωρίζω λίγο τον κύριο Πηλαδάκη, αλλά πάντως όταν θες να προσφέρεις και νομίζεις ότι μπορείς να προσφέρεις, τουλάχιστον πρέπει να κάνεις κάτι που να έχει ανταποδοτικότητα. Βέβαια, δεν μιλάμε πάντα για το οικονομικό, μην τα βάζουμε όλα βάσει χρημάτων, εννοώ το να χαίρεσαι αυτό που κάνεις εσύ ο ίδιος. Δηλαδή κάνεις μια επένδυση με τους ποδοσφαιριστές, ανεβάζεις μια ομάδα και ο κόσμος συμμετέχει σε όλο αυτό και το εισπράττεις πίσω από ηθική άποψη.Xθες, ας πούμε, ήταν 6-7 χιλιάδες κόσμος στο AEL FC ARENA με καταρρακτώδη βροχή. Εάν λοιπόν έχεις όνειρο, έχεις όραμα, είσαι νοικοκύρης, γιατί όχι να μην το επιχειρήσεις και να μεταφέρεις ένα καλό, υγιές, σωστό μοντέλο έτσι όπως εσύ το θέλεις σε κάτι που ξέρεις ότι εκεί που πας να επενδύσεις θα το εισπράξεις πίσω πολλαπλά;

Για το σημείο που βρίσκονται τα πράγματα αυτή τη στιγμή στο θέμα με την ΑΕΛ:«Έχουμε ξεκινήσει να διαπραγματευόμαστε. Μιλάμε για μια πολύ μεγάλη ομάδα, και είναι πάρα πολλά τα θέματα που έχουν μπει στο τραπέζι. Η συνεργασία μου με τον Κώστα Πηλαδάκη είναι άριστη. Είναι ένας άνθρωπος απόλυτα ειλικρινής, με απόλυτη διαφάνεια, θέλει τη συμμετοχή και τη συνδρομή και νομίζω ότι σε λιγότερο από δεκαπέντε μέρες ότι θα έχουμε καταλήξει».

Για το αν είναι μόνος του ή με μια ομάδα επιχειρηματιών δίπλα του: «Ο Τσάκας είναι μόνο ένας, εγώ είμαι μόνος μου, το καλούπι έσπασε. Ξεκίνησα να εμπλέκομαι με το ποδόσφαιρο, επέλεξα να είμαι σε αυτή την περιοχή, καθαρά για συναισθηματικούς λόγους, γιατί κατάγομαι από τη Λάρισα. Με τις δικές μου τις δυνάμεις, θα προσπαθήσω να συνεισφέρω και να προσφέρω στην ΑΕΛ μαζί και με τη συνδρομή του Κώστα Πηλαδάκη»

Για την πιθανότητα να ήταν στην επικαιρότητα αν έλεγε κάτι αντίστοιχο με τον Βλάση Τσάκα και την παρουσία των Σαουδαράβων επενδυτών:«Όποιος θέλει τα δεκαπέντε λεπτά τις δημοσιότητας μπορεί να το κάνει. Πρέπει όμως να υπάρχει συνέπεια λόγων και έργων. Έχω μια τεράστια διαδρομή σαν δικηγόρος και σαν άνθρωπος και θέλω ό,τι λέω να το κάνω. Δεν υπάρχει ουρά, δεν με ενδιαφέρει το θέμα της επικαιρότητας, θέλω να γίνει μια ουσιαστική δουλειά. Έχω κάνει κάποιες προτάσεις στον Κώστα Πηλαδάκη και εκείνος είναι ανοιχτός προς αυτή την κατεύθυνση. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη συμφωνία, μια πολύ μεγάλη επιχειρηματική μονάδα και πολλά θέματα πρέπει να λυθούν και να δρομολογηθούν επειδή υπάρχει πίεση του χρόνου δεδομένων των προβλημάτων που υπάρχουν. Έτσι, θα επιδιώξουμε μέσα στις προσεχείς μέρες να έχουμε καταρχήν συμφωνία».

Για το αν μπορεί να υποσχεθεί πολλά στην ΑΕΛ: «Σε καμία περίπτωση δεν υπόσχομαι κάτι τέτοιο, αλλά δεν είναι τα πάντα θέμα χρημάτων. Ο φίλαθλος κόσμος αρέσκεται στις φούσκες εξ ου και πίστεψαν το θέμα με τον Τσάκα, εξ ου και ορισμένα ποδοσφαιρικά παλτά που πέρασαν από τα γήπεδα μας έγιναν αντικείμενο λατρείας και μετά έφυγαν νύχτα. Για αυτό και το ποδόσφαιρο κατέληξε εκεί που κατέληξε. Το ποδόσφαιρο, έχει δυο όψεις. Έχει το φίλαθλο συναίσθημα και έχει και το επιχειρηματικό. Αν θες λοιπόν να υπάρχει ποδόσφαιρο και ανάπτυξη πάνω σε αυτό, πρέπει να βρεις μια επιχειρηματική μονάδα, μέσα στα πλαίσια και τα δεδομένα της εποχής που ζούμε. Μπορούμε πιστεύω να το χτίσουμε πάρα πολύ όμορφα, χωρίς να ακούγεται ότι έχεις πολλά λεφτά. Δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων, γιατί ομάδες που παίζουν στη Γ' και στη Β' εθνική, παίζουν πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και είναι πολύ ποιοτικές ομάδες».


Οι επίμαχες φάσεις του Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός (video)
Οι επίμαχες φάσεις του Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός (video)
ΠΑΟΚ: Η άμυνα των ρεκόρ
ΠΑΟΚ: Η άμυνα των ρεκόρ
Τρόμος στην άσφαλτο: 22 νεκροί και 37 τραυματίες σε μετωπική σύγκρουση λεωφορείων
Τρόμος στην άσφαλτο: 22 νεκροί και 37 τραυματίες σε μετωπική σύγκρουση λεωφορείων
Ολυμπιακός: Γκολ με κεφαλιά για Λάζαρο μετά από 11 χρόνια
Ολυμπιακός: Γκολ με κεφαλιά για Λάζαρο μετά από 11 χρόνια

 • Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Φορτούνα Ντίσελντορφ
  02:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • Χάντμπολ: Βέσπρεμ - Μονπελιέ
  02:15VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μορεϊρένσε
  02:35Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίντερ - Μπαρτσελόνα
  02:50UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018 (Ζ)
  03:00Χένρι Σεχούδο - Τι Τζέι Ντίλασο. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  04:00Μέγαρα.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  04:30Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - F91 Ντουντελάνζ
  04:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • GP Confidential 2018 E25
  05:05Στιγμιότυπα.
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας
  05:20Παρακολουθείτε τους 71ους Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας που διεξήχθησαν στο κλειστό Ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Μάιντς
  05:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • WRC 2018
  05:50Ανασκόπηση της σεζόν.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ατλέτικο Μαδρίτης
  06:40Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  07:00Μόντε Κάρλο.
 • Ράλι Ντακάρ 2019
  07:40Ανασκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Parkour
  07:50Παρκούρ: το άθλημα που περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα και αναρρίχηση σε φυσικά και αστικά εδάφη και ωθεί το σώμα στα όριά του. Είναι απρόβλεπτο και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό λόγω της τέχνης των αθλητών. Μάθετε τα πάντα για τις κινήσεις και τη μαγεία του.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Nations Cup 2019
  07:55Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μορεϊρένσε
  08:55Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  09:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Βόλεϊ: Μπερλίν Βόλεϊ - Σκρα Μπέλχατοφ
  09:30CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ
  10:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:55Μέγαρα.
 • Μπάσκετ: Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19 (Ζ)
  11:00All Star Διαγωνισμός Ταλέντων, Διαγωνισμός Τρίποντων, Διαγωνισμός Καρφωμάτων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  11:25Τέξας, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Τσέλσι
  11:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • NBA Daily
  12:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Ντόρτμουντ
  12:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • NBA Action 2018-19 E2816
  12:45H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Μπάσκετ: Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19 (Ζ)
  13:00All Star Game. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Μάντσεστερ Σίτι (Ζ)
  13:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  13:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • WRC 2018
  13:50Ανασκόπηση της σεζόν.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πυγμαχία: Ντιμίτριους Αντράντε - Αρτούρ Ακαβόφ
  14:30WBO Middleweight World Championship. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Nations Cup 2019
  14:50Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  15:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Μπιλμπάο (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Στιγμιότυπα
  15:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Φούλαμ - Τότεναμ (Ζ)
  16:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • NBA Daily
  16:20Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Στιγμιότυπα
  16:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Red Bull Cliff Diving World Series 2018
  16:45Επεισόδιο: 5ος σταθμός: Κοπεγχάγη. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
  16:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Βαγιαδολίδ (Ζ)
  17:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  17:50Σπάρτη. 7ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  18:0010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  18:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Race of Champions 2019 (Ζ)
  19:00Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E679
  19:25Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Λεγανές (Ζ)
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • NBA Daily
  19:55Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E13
  20:00Αφιέρωμα.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  20:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  21:30Χένρι Σεχούδο - Τι Τζέι Ντίλασο. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Μπιλμπάο
  21:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies