Πάτσης: «Η επαρχία μαραζώνει!»
SHARE

Πάτσης: «Η επαρχία μαραζώνει!»

Ο Πρόεδρος του Π.Ο.Ελασσόνας, κ.Ανδρέας Πάτσης, μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας του που με προπονητή τον Αλέκο Αλεξανδρή στην Δ' Εθνική.


Με δηλώσεις του στον Sentra fm σχολίασε την συνεργασία του με την ΑΕΛ, τον Κώστα Πηλαδάκη και για το για το αν τα πράγματα εξελίσσονται καλά στην Ελασσόνα είπε: «Εξελίσσονται όπως ακριβώς τα είχαμε σχεδιάσει, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Γίνεται πολύ καλή, ποιοτική δουλειά και ουσιαστική. Ίσως είναι δυσανάλογη των μεγεθών του πρωταθλήματος της Δ' εθνικής, αλλά τουλάχιστον όλα αυτά ανταποκρίνονται στον σχεδιασμό που έχουμε κάνει από την αρχή με τον Αλέκο Αλεξανδρή και τους υπόλοιπους παράγοντες της ομάδας.

Για την προσπάθεια να κινηθεί η ομάδα με νέους και γηγενείς ποδοσφαιριστές: «Κάναμε ένα τελείως διαφορετικό concept, τελείως πρωτοποριακό. Κάναμε μια ομάδα υγιέστατη, γιατί θέλαμε νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας αλλά με καλό βιογραφικό. Όλοι είναι επιλογές του Αλέκου Αλεξανδρή για να χτίσουμε μια ποδοσφαιρική ομάδα πρότυπο στην περιοχή η οποία θα ανεβαίνει σταδιακά κατακτώντας πρωταθλήματα».

Για τη γνώμη του για τον Αλέκο Αλεξανδρή:«Είναι ένας αξιόλογος προπονητής, με περγαμηνές, ο οποίος θα αφήσει έργο και έχει πολύ καλή σκέψη και φιλοσοφία γύρω από το ποδόσφαιρο. Είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος και πιστεύω ότι θα έχει μέλλον και προπονητικά. Ήδη, το έργο του έχει φανεί και στην Ελασσόνα»

Για το αν ωφελούν τελικά οι προσπάθειές του:«Ο Έλληνας είναι φίλαθλος πέντε ομάδων. Από κει και πέρα, τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε, να περνά η ώρα μας, να γίνεται ο χαβαλές μας. Οι υπόλοιπες είναι ομάδες των πενήντα με εκατό φιλάθλων. Πάντα λένε να πληρώσει η Πολιτεία, δεν δίνει επιχορηγήσεις η Πολιτεία, αλλά δεν πρέπει να είναι πάντα η Πολιτεία αρωγός των πάντων. Είναι και οι φίλαθλοι και η τοπική κοινωνία, η οποία μέσω αυτής της διαδικασίας ενισχύει, προμοτάρει και προωθεί τα δικά της τα παιδιά. Το γενικότερο συμπέρασμα όλων αυτών των τελευταίων μηνών που ασχολούμαι είναι απόλυτα απογοητευτικό. Δεν μπορεί να υποστηριχθεί κάτι το σωστό, κάτι το υγιές, κάτι το οποίο θα αναδείξει και την ίδια την τοπική κοινωνία. Είμαστε μια περιφέρεια που έχει ομάδες στη Γ' στη Δ' στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και είναι χίλιοι οι φίλαθλοι, οι οποίοι διασπώνται ανά εκατό. Αν δεν έρθει να παίξει η Λάρισα ή ο ΠΑΟΚ δεν υπάρχει ψυχή»

Για το λόγο που ο κόσμος δεν συσπειρώνεται γύρω από τις ομάδες της περιοχής: «Ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τις πέντε μεγάλες ομάδες. Θέλει να έχει μια τοπική ομάδα, θέλει να παίζουν τα παιδιά του αλλά θέλει να πληρώνει άλλος. Δηλαδή θεωρώ ότι επειδή έχω εμπλακεί και είμαι και καινούριος, θα πάρω τα μαθήματά μου μέσα από αυτή τη διαδικασία. Ο καθένας ξεκινά με τα όνειρά του, τα οράματά του, τις φιλοδοξίες του να χτίσει κάτι όμορφο σε τοπικό επίπεδο, αλλά νομίζω ότι αυτό δεν έχει καμιά ανταπόκριση. Οπότε όλο αυτό που κάνεις μετά κάποια στιγμή αναρωτιέσαι και γιατί το κάνεις, εάν θες να πεις ότι κάνεις κάτι σωστό και δεν έχεις κάποια άλλη σκοπιμότητα στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Η επαρχία μαραζώνει με ευθύνη των ανθρώπων που ζουν σε αυτή. Πρέπει να σταματήσουμε να λέμε ότι φταίνε οι άλλοι, γιατί εγώ το έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια και έχω άποψη για αυτό. Αν θες να χτίσεις, να επενδύσεις, να κάνεις κάτι όμορφο, καινούργιο, πρωτοπόρο, πρέπει να κινηθείς με αυτό το σκεπτικό. Έπεισα τον Αλεξανδρή για αυτό και δέχτηκε να προπονήσει την ομάδα και να φτιάξουμε μαζί κάτι διαφορετικό»

Για το αν αυτό το πλάνο ωριμάζει στο μυαλό του για πιο ψηλά και για το ότι αυτό έχει ξαναγίνει με τον κύριο Πηλαδάκη που από τον Ηλυσιακό μεταφέρθηκε στη Λάρισα:«Δεν το ξέρω αυτό γιατί γνωρίζω λίγο τον κύριο Πηλαδάκη, αλλά πάντως όταν θες να προσφέρεις και νομίζεις ότι μπορείς να προσφέρεις, τουλάχιστον πρέπει να κάνεις κάτι που να έχει ανταποδοτικότητα. Βέβαια, δεν μιλάμε πάντα για το οικονομικό, μην τα βάζουμε όλα βάσει χρημάτων, εννοώ το να χαίρεσαι αυτό που κάνεις εσύ ο ίδιος. Δηλαδή κάνεις μια επένδυση με τους ποδοσφαιριστές, ανεβάζεις μια ομάδα και ο κόσμος συμμετέχει σε όλο αυτό και το εισπράττεις πίσω από ηθική άποψη.Xθες, ας πούμε, ήταν 6-7 χιλιάδες κόσμος στο AEL FC ARENA με καταρρακτώδη βροχή. Εάν λοιπόν έχεις όνειρο, έχεις όραμα, είσαι νοικοκύρης, γιατί όχι να μην το επιχειρήσεις και να μεταφέρεις ένα καλό, υγιές, σωστό μοντέλο έτσι όπως εσύ το θέλεις σε κάτι που ξέρεις ότι εκεί που πας να επενδύσεις θα το εισπράξεις πίσω πολλαπλά;

Για το σημείο που βρίσκονται τα πράγματα αυτή τη στιγμή στο θέμα με την ΑΕΛ:«Έχουμε ξεκινήσει να διαπραγματευόμαστε. Μιλάμε για μια πολύ μεγάλη ομάδα, και είναι πάρα πολλά τα θέματα που έχουν μπει στο τραπέζι. Η συνεργασία μου με τον Κώστα Πηλαδάκη είναι άριστη. Είναι ένας άνθρωπος απόλυτα ειλικρινής, με απόλυτη διαφάνεια, θέλει τη συμμετοχή και τη συνδρομή και νομίζω ότι σε λιγότερο από δεκαπέντε μέρες ότι θα έχουμε καταλήξει».

Για το αν είναι μόνος του ή με μια ομάδα επιχειρηματιών δίπλα του: «Ο Τσάκας είναι μόνο ένας, εγώ είμαι μόνος μου, το καλούπι έσπασε. Ξεκίνησα να εμπλέκομαι με το ποδόσφαιρο, επέλεξα να είμαι σε αυτή την περιοχή, καθαρά για συναισθηματικούς λόγους, γιατί κατάγομαι από τη Λάρισα. Με τις δικές μου τις δυνάμεις, θα προσπαθήσω να συνεισφέρω και να προσφέρω στην ΑΕΛ μαζί και με τη συνδρομή του Κώστα Πηλαδάκη»

Για την πιθανότητα να ήταν στην επικαιρότητα αν έλεγε κάτι αντίστοιχο με τον Βλάση Τσάκα και την παρουσία των Σαουδαράβων επενδυτών:«Όποιος θέλει τα δεκαπέντε λεπτά τις δημοσιότητας μπορεί να το κάνει. Πρέπει όμως να υπάρχει συνέπεια λόγων και έργων. Έχω μια τεράστια διαδρομή σαν δικηγόρος και σαν άνθρωπος και θέλω ό,τι λέω να το κάνω. Δεν υπάρχει ουρά, δεν με ενδιαφέρει το θέμα της επικαιρότητας, θέλω να γίνει μια ουσιαστική δουλειά. Έχω κάνει κάποιες προτάσεις στον Κώστα Πηλαδάκη και εκείνος είναι ανοιχτός προς αυτή την κατεύθυνση. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη συμφωνία, μια πολύ μεγάλη επιχειρηματική μονάδα και πολλά θέματα πρέπει να λυθούν και να δρομολογηθούν επειδή υπάρχει πίεση του χρόνου δεδομένων των προβλημάτων που υπάρχουν. Έτσι, θα επιδιώξουμε μέσα στις προσεχείς μέρες να έχουμε καταρχήν συμφωνία».

Για το αν μπορεί να υποσχεθεί πολλά στην ΑΕΛ: «Σε καμία περίπτωση δεν υπόσχομαι κάτι τέτοιο, αλλά δεν είναι τα πάντα θέμα χρημάτων. Ο φίλαθλος κόσμος αρέσκεται στις φούσκες εξ ου και πίστεψαν το θέμα με τον Τσάκα, εξ ου και ορισμένα ποδοσφαιρικά παλτά που πέρασαν από τα γήπεδα μας έγιναν αντικείμενο λατρείας και μετά έφυγαν νύχτα. Για αυτό και το ποδόσφαιρο κατέληξε εκεί που κατέληξε. Το ποδόσφαιρο, έχει δυο όψεις. Έχει το φίλαθλο συναίσθημα και έχει και το επιχειρηματικό. Αν θες λοιπόν να υπάρχει ποδόσφαιρο και ανάπτυξη πάνω σε αυτό, πρέπει να βρεις μια επιχειρηματική μονάδα, μέσα στα πλαίσια και τα δεδομένα της εποχής που ζούμε. Μπορούμε πιστεύω να το χτίσουμε πάρα πολύ όμορφα, χωρίς να ακούγεται ότι έχεις πολλά λεφτά. Δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων, γιατί ομάδες που παίζουν στη Γ' και στη Β' εθνική, παίζουν πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και είναι πολύ ποιοτικές ομάδες».

Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο: Τα… καυτά «ερυθρόλευκα» κορίτσια (photos)
Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο: Τα… καυτά «ερυθρόλευκα» κορίτσια (photos)
Ζαλγκίρις Κάουνας-Φενέρμπαχτσε 75-82: Σλούκας και ξέσπασμα έφεραν τη νίκη (photos)
Ζαλγκίρις Κάουνας-Φενέρμπαχτσε 75-82: Σλούκας και ξέσπασμα έφεραν τη νίκη (photos)
Χίμκι – Αναντολού Εφές 84-85: Την «εκτέλεσε» ο Μπαλμπάι! (photos)
Χίμκι – Αναντολού Εφές 84-85: Την «εκτέλεσε» ο Μπαλμπάι! (photos)
Euroleague: Έγραψε ιστορία ο Σενγκέλια (photo)
Euroleague: Έγραψε ιστορία ο Σενγκέλια (photo)

 • Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Αλαβές (Ζ)
  19:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Π. Τρέιλ Μπλέιζερς - Λ. Α. Λέικερς
  19:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  20:30Αφιέρωμα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  20:35Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250
  21:30European Open, Antwerp. Προημιτελικοί.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  21:35Betshop Basket League 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  21:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Γαλλία - Γερμανία
  22:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος A1. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  22:30Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Φορτούνα Ντίσελντορφ
  23:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • NBA Daily
  23:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • MotoGP 2018
  23:40Motul Grand Prix of Japan. 10' πίστας.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Αλαβές
  23:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  23:55Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μπόστον Σέλτικς (Ζ)
  00:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • GP Confidential 2018 E20
  00:30Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  00:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  01:00Αφιέρωμα.
 • RBAR 2018
  01:15Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Άουε
  01:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Ρίο Άβε
  01:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  01:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  02:30Σπαθοβούνι.
 • WRC 2018
  03:00SS14 Dyfnant 1, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • MotoGP 2018
  03:15Motul Grand Prix of Japan. 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  03:30Motul Grand Prix of Japan. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • WRC 2018
  04:15SS23 Great Orme Llandudno 2, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  04:25Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  05:05Motul Grand Prix of Japan. Δοκιμαστικά 1&2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Pick n' Roll
  05:10Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Topspin
  05:55Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  06:00Motul Grand Prix of Japan. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • WRC 2018
  06:05Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  06:25Αφιέρωμα.
 • La Liga Specials - Docs E1
  06:30Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E3
  06:55Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  07:109η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E20
  07:15Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μπόστον Σέλτικς
  07:25NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Αλαβές
  07:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Moto3 2018
  07:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι
  07:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • MotoGP 2018
  08:55Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Άουε
  09:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Moto2 2018
  09:55Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  10:00Προεπισκόπηση 3ης αγωνιστικής. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • NBA Daily
  10:10Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Π. Τρέιλ Μπλέιζερς - Λ. Α. Λέικερς
  10:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Moto3 2018
  11:00Motul Grand Prix of Japan. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Φορτούνα Ντίσελντορφ
  11:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζ)
  11:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • MotoGP 2018
  12:00Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • MotoGP 2018
  12:40Motul Grand Prix of Japan. Δοκιμαστικά 1&2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Ντόρτμουντ (Ζ)
  13:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Moto2 2018
  13:45Motul Grand Prix of Japan. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι (Ζ)
  14:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Λεγανές (Ζ)
  14:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Ζιελόνα Γκόρα (Ζ)
  15:00VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • NBA Action 2018-19 E2803
  15:30H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Στιγμιότυπα
  16:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Νταρουσάφακα
  16:05Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Στιγμιότυπα
  16:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Βέρντερ Βρέμης (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική.
 • Στιγμιότυπα
  17:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • GP Confidential 2018 E20
  17:15Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E42
  17:30Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  17:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 3 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • NBA Daily
  18:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Τενερίφη - Εστουντιάντες (Ζ)
  18:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μπόστον Σέλτικς
  18:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Σεβίλη (Ζ)
  18:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς - Γουότφορντ
  19:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:05Talladega 1000Bullbs.com 500. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E20
  20:15Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  20:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  20:50Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies