Ανώτερα τα Χανιά

Με νίκη αποχαιρετούν τα Χανιά το 2011, καθώς επικράτησαν της Αγίας Παρασκευής με 5-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας του γυναικείου πρωταθλήματος.

Ανώτερα τα Χανιά

Το άγχος των γηπεδούχων σε συνδυασμό με την κούραση των φιλοξενούμενων έστειλαν τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με 0-0.

Ωστόσο, στην επανάληψη τα Χανιά μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ στο 47’ με τη Γιαννούτσου η οποία με σουτ από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0. Στο 49’ η ίδια παίκτρια, κάνοντας πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια, πέρασε έξι παίκτριες και σημείωσε το δεύτερο προσωπικό της γκολ στον αγώνα. Στο 59’ η Γιαννούτσου έκανε κάθετη μπαλιά στην Μανωλίτση η οποία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0, ενώ στο 67’ η ίδια παίκτρια ύστερα από σέντρα της Περουλάκη σκόραρε ακόμα ένα γκολ για την ομάδα των Χανίων.

Στο 70’ η Μανωλίτση, κάνοντας χατ τρικ, «έγραψε» το τελικό 5-0.

ΧΑΝΙΑ: Γιακουμάκη, Νένκοβα (70’ Μπραουδάκη), Περουλάκη, Κασσωτάκη, Νάνου (62’ Μανιά), Μαραγκουδάκη, Σαρρή, Στηβανάκη (67’ Παπαντωνάκη), Γιαννούτσου, Μανωλίτση, Καραμουσαδάκη.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Δασκαλοπούλου, Γιαννόγλου (49’ Καραμολέγκου), Ντάβου, Βοϊκλή Βασιλειάδου, Κορομπίλια, Δραλάκου, Καλέδη, Τοπαλίδη (69’ Ραγκούση) Λόλη (69’ Βεργοπούλου) Παπαλάμπρου.

COMMENTS