Απογοητευμένος ο Περέιρα…

Η Πόρτο γκέλαρε ακόμη μια φορά στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, κόντρα στην Ολανένσε καθώς παραχώρησε την «λευκή» ισοπαλία, κάτι που απογοήτευσε τον 43χρονο τεχνικό, Bίτορ Περέιρα.

Απογοητευμένος ο Περέιρα…

«Δεν ήταν αναμενόμενο. Δουλέψαμε σκληρά στο παιχνίδι για να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Δοκιμάσαμε διάφορους τρόπους, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, αλλά η Ολανένσε έπαιζε με πολλούς παίκτες πίσω από την μπάλα και ήταν δύσκολο να βρούμε χώρους. Χάσαμε ένα πέναλτι και νομίζω ότι η Ολανένσε θα έπρεπε να έπαιζε με 10 παίκτες μετά από εκείνη τη φάση. Κάναμε τα πάντα για τη νίκη, αλλά φαίνεται πως δεν ήταν δυνατό», σχολίασε ο Περέιρα.

Ο Περέιρα πλέον βρίσκεται στο στόχαστρο του Τύπου, καθώς οι εμφανίσεις των «Δράκων» την φετινή περίοδο δεν είναι και οι καλύτερες στην μετά… Βίλας-Μπόας εποχή!

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.