Πουρσαϊτίδης : «Κερδίσαμε το σεβασμό της Ευρώπης»

Πουρσαϊτίδης : «Κερδίσαμε το σεβασμό της Ευρώπης»

Ο ΑΠΟΕΛ μετά από τρεις αγωνιστικές στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πρώτος και αήττητος στον 7ο Όμιλο. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μίλησε αποκλειστικά στο Onsports για τη νέα μεγάλη επιτυχία του Πρωταθλητή Κύπρου.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν δράκοι μέσα στο Ντραγκάο, και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να φύγουν με το μεγάλο  «διπλό» κόντρα στην Πόρτο, που θα τους έφερνε με το ένα πόδι στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο 35χρονος Έλληνας αμυντικός, Σάββας Πουρσαϊτίδης μίλησε στο Onsports για την τρελή πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ:

«Χτες κάναμε μια εκπληκτική εμφάνιση και αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί θα είχαμε φύγει με τη νίκη από την Πορτογαλία. Με την εμφάνισή μας αυτή αποδείξαμε ότι δεν έχουμε φτάσει τυχαία μέχρι εδώ και ότι είμαστε δίκαια πρώτοι. Έχουμε ένα καλό σύνολο κάτι το οποίο φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο».

Στη συνέχεια ο Πουρσαϊτίδης αναφέρθηκε στον μαέστρο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στο μυστικό της επιτυχίας για τον ΑΠΟΕΛ:

«Ο προπονητής μας είναι πολλά χρόνια στην ομάδα κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Η φιλοσοφία δεν αλλάζει. Έρχονται στην ομάδα συνεχώς πολύ καλοί παίκτες, οι οποίοι εγκλιματίζονται εύκολα. Το μυστικό είναι ότι παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Παίζουμε για την ομάδα, το «εγώ» είναι κάτω από το «εμείς», κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα. Επίσης, το κλίμα είναι άριστο».

Όσο για τους στόχους της ομάδας, ο Πουρσαϊτίδης δεν έκρυψε ότι στον ΑΠΟΕΛ κοιτάνε την πρόκριση στην επόμενη φάση:

«Ο βασικός μας στόχος ήταν να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά να απολαύσουμε τη διοργάνωση χωρίς άγχος. Έχουμε πάρει κάποια πολύ καλά αποτελέσματα και είναι αυτονόητο ότι έχουν αλλάξει οι στόχοι. Έχουμε τη δυνατότητα να προχωρήσουμε. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και τη δύναμη που μας δίνει ο κόσμος μας. Έχουμε κερδίσει το σεβασμό όλης της Ευρώπης. Όλοι νόμιζαν ότι θα πάρουν δύο εύκολες νίκες μαζί μας».

Σε ερώτησή μας αν ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να σταθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ήταν καταφατικός:

«Νομίζω ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να σταθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν βρισκόμαστε στο επίπεδο του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που παίζουν κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πιστεύω θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

Ο έμπειρος αμυντικός δεν ξέχασε τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ που ακολουθούν παντού την ομάδα τους:

«Ο κόσμος μας είναι εκπληκτικός κα μας δίνει δύναμη. Μας ακολουθεί παντού, όπου και να παίζουμε, τους ευχαριστούμε πολύ και πιστεύω τους ανταμείβουμε με τον καλύτερο τρόπο. Θέλουμε να γεμίσουν το ΓΣΠ στα επόμενα παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved