Μενέσες: «Μόνιμος ο Ροναλντίνιο»

Μενέσες: «Μόνιμος ο Ροναλντίνιο»

Ο προπονητής της Βραζιλίας, Μάνο Μενέσες, έκρινε θετική την παρουσία του Ροναλντίνιο με την φανέλα της «σελεσάο» και πλέον επιθυμεί την μονιμοποίηση του.

Έπειτα από δέκα μήνες απουσίας, ο Ροναλντίνιο βρέθηκε πάλι στην σύνθεση της Βραζιλίας. Άλλωστε ο άσος της Φλαμένγκο έχει δείξει στοιχεία περί επαναφοράς του σε γνωστό του επίπεδο, κάτι που πιστοποίησε με την εθνική.

Ο 31χρονος ήταν ιδιαίτερα κινητικός και απειλητικός για την αντίπαλη εστία, όποτε του δινόταν η ευκαιρία. Παρακάτω ο αποθεωτικός σχολιασμός του 49χρονου τεχνικού ηγέτη:

«Έπαιζε πολύ καλά (σ.σ. σε συλλογικό επίπεδο) και έπρεπε να τον φέρουμε πίσω στην ομάδα. Στην αρχή δυσκολεύτηκε, λόγω της έντονης ταχύτητας του παιχνιδιού. Βρήκε τον ρυθμό του και έδειξε την αξία του στο δεύτερο ημίχρονο. Ο τερματοφύλακας του στέρησε ένα γκολ. Πρέπει να γυρίσει μόνιμα στην εθνική».

Αναφορικά με το ίδιο το φιλικό πρόσθεσε:

«Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αφού αντιμετωπίσαμε μία καλή ομάδα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στο υπόλοιπο διάστημα της αναμέτρησης, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ.

Αντιμετωπίσαμε θετικά τις ευκαιρίες των αντιπάλων. Η νίκη ήταν πολύ σημαντική, αφού ηττηθήκαμε στα τελευταία τέσσερα Πάντως, αν έπαιζαν οι αντίπαλοι με 11 παίκτες (σ.σ. είχαν αποβολή στο 34ο λεπτό), τότε θα η κριτική θα ήταν ευκολότερη».

Εν τέλει, τόνισε πως η «σελεσάο» βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο:

«Η Γκάνα είναι σχεδόν η ίδια ομάδα, που αντιμετωπίσαμε στο Μουντιάλ. Είναι λίγο πιο μπροστά από εμάς, αφού εμείς χτίζουμε από την αρχή την ομάδα. Θα προσθέσουμε νέα γενιά παικτών στο ρόστερ μας».



ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Επεισοδιακό «τρίτο ημίχρονο» - Το πέναλτι που οδήγησε σε εντάσεις και καταγγελίες
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Επεισοδιακό «τρίτο ημίχρονο» - Το πέναλτι που οδήγησε σε εντάσεις και καταγγελίες
Στίβος: Επιστροφή στη δράση για την Κατερίνα Στεφανίδη
Στίβος: Επιστροφή στη δράση για την Κατερίνα Στεφανίδη
ΔΕΗ: Σταθερά τα τιμολόγια για τον Φεβρουάριο, μείωση στα κυμαινόμενα
ΔΕΗ: Σταθερά τα τιμολόγια για τον Φεβρουάριο, μείωση στα κυμαινόμενα
Πόλο: Αντίπαλος της Εθνικής Γυναικών η Ουγγαρία στον ημιτελικό
Πόλο: Αντίπαλος της Εθνικής Γυναικών η Ουγγαρία στον ημιτελικό
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved