Σάντος: «Θα φύγω αν δεν πάμε στο Μουντιάλ, αλλά αυτό δεν θα συμβεί»  - Το σχόλιο για Ρονάλντο

Σάντος: «Θα φύγω αν δεν πάμε στο Μουντιάλ, αλλά αυτό δεν θα συμβεί» - Το σχόλιο για Ρονάλντο

Προκριματικά Μουντιάλ: Ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε αισιόδοξος για την παρουσία της Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Φερνάντο Σάντος επιχείρησε να ρίξει τους τόνους εντός της Εθνικής Πορτογαλίας, μετά την αποτυχία της να προκριθεί απευθείας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 του Κατάρ, έπειτα από την εντός έδρας ήττα της από τη Σερβία στο τελευταίο παιχνίδι του 1ου προκριματικού ομίλου.

Σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο του πορτογαλικού καναλιού «TVI», ο πολύπειρος άλλοτε τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, μίλησε για τις σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές του και τόνισε πως αν η Πορτογαλία δεν προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ θα αποχωρήσει.

«Οι σχέσεις μου με τους παίκτες είναι καλές. Η προσωπική και επαγγελματική μου σχέση με τους παίκτες είναι εξαιρετική. Είναι στο πλευρό μου, αλλά όταν δεν παίζουν ποιοτικοί παίκτες, υπάρχει πάντα δυσαρέσκεια. Υπάρχει μεγάλη ποιότητα στην εθνική ομάδα. Θα ήταν κακό, θα ανησυχούσα αν οι παίκτες της εθνικής ομάδας που δεν παίζουν συχνά ήταν ικανοποιημένοι», τόνισε ο Σάντος και πρόσθεσε για το μέλλον του:

«Δεν σκέφτηκα να φύγω μετά την ήττα από τη Σερβία, φεύγω μόνο όταν αποτύχω να εκπληρώσω έναν στόχο. Μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει κάποιον στόχο με την Εθνική, όλοι έχουν ολοκληρωθεί. Δεν περάσαμε απευθείας, αλλά πόσες φορές έχουμε πάει στα play offs;

Έχω δεσμευτεί στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας πως "όσο πετυχαίνουμε στόχους, θα είμαστε μαζί". Όχι από συμπάθεια ή φιλία. Η προσωπική μας σχέση δεν μετράει σ' αυτό! Αν δεν περάσουμε στο Μουντιάλ, τότε δεν θα χρειάζεται να μιλήσουμε, θα φύγω, αλλά αυτό δεν θα συμβεί».

Σ' ερώτηση για την ένταση στο τέλος του αγώνα με τη Σερβία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Σάντος τόνισε ότι δεν είχε κανένα επεισόδιο με τον σούπερ σταρ της ομάδας και σχολίασε: «Όταν τελείωσε το παιχνίδι, η απογοήτευση ήταν έντονη. Αν ήταν για τους Πορτογάλους φιλάθλους, φανταστείτε για τους παίκτες και το επιτελείο. Οι παίκτες ήταν στο έδαφος. Πήγα στο γήπεδο για να στηρίξω και να παρηγορήσω τους ποδοσφαιριστές μου. Ο Κριστιάνο, έλεγε σε παίκτη της Σερβίας «Δεν θα γελούσες αν το γκολ που έβαλα στην έδρα σας είχε μετρήσει, όπως έπρεπε».

 



Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved