Μουντιάλ 2018: Αποφασίζει ο Ποστέκογλου

Μουντιάλ 2018: Αποφασίζει ο Ποστέκογλου

Ο προπονητής της Αυστραλίας Αγγελος Ποστέκογλου δήλωσε ότι «δεν αισθάνεται κλειδωμένος σε μια θέση», όταν κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του, αλλά ξεκαθάρισε ότι θα αποφασίσει μέσα στην εβδομάδα εάν θα παραιτηθεί ή θα οδηγήσει τους Socceroos στο Παγκόσμιο Κύπελλο της επόμενης χρονιάς, στη Ρωσία.

Ο 52χρονος προπονητής οδήγησε την Αυστραλία, στην τέταρτη διαδοχική συμμετοχή της σε Μουντιάλ, με μία συνολική νίκη 3-1 επί της Ονδούρας σε διηπειρωτικό play-off. Ο Ποστέκογλου, ο οποίος οδήγησε την Αυστραλία στη Βραζιλία το 2014, αλλά και σε θρίαμβο στο Asian Cup το επόμενο έτος, έχει κληθεί πολλές φορές από τους δημοσιογράφους να επιβεβαιώσει εάν θα παραμείνει μετά τα play-off.

«Δεν είναι ωραίο να σε ρωτάνε συνεχώς για το ίδιο πράγμα και προσπαθώ να είμαι τόσο ειλικρινής όσο μπορώ με τους ανθρώπους, λέγοντας ότι όλα θα αποφασιστούν μετά από αυτό το παιχνίδι», είπε σήμερα στην ABC. «Δεν είμαι αυτός που προσπάθησε να δημιουργήσει ερωτηματικά, είναι κάτι που θα γίνει, θα συμβεί γρήγορα, θα έχουμε συζητήσεις αυτήν την εβδομάδα».

Μετά τον αγώνα της Τετάρτης, ο Ποστέκογλου υπαινίχθηκε ότι ο αντίκτυπος της δουλειάς, στην οικογένεια και τους φίλους του, αποτελούσε την αιτία για τις σκέψεις που έκανε να παραιτηθεί. Τώρα ανέφερε, ότι ορισμένοι από τους «επιτακτικούς» λόγους ήταν ιδιωτικοί και ορισμένοι επαγγελματικοί, αν και αρνήθηκε να πει κάτι για τη σχέση του με τους παράγοντες της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αυστραλίας.

«Είναι επίσης ένα θέμα, αυτό που θα είναι καλό για την ομάδα», πρόσθεσε. «Έτσι όλα αυτά τα πράγματα θα συζητηθούν αυτήν την εβδομάδα και όπως είπα, θα υπάρξει μια γρήγορη λύση».

Η Αυστραλία, όπως και οι υπόλοιπες 31 ομάδες της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2018, θα μάθουν τους αντιπάλους τους, στους ομίλους της Ρωσίας, στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα την 1η Δεκεμβρίου.Παναθηναϊκός: Επιστροφή για Βέρμπιτς - Ατομικό ο Μάγκνουσον
Παναθηναϊκός: Επιστροφή για Βέρμπιτς - Ατομικό ο Μάγκνουσον
Άρης: Με Ρουπ και τριάδα επιστροφών στη Νίκαια
Άρης: Με Ρουπ και τριάδα επιστροφών στη Νίκαια
Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί για το σημαντικότερο γκολ του κόντρα στην Άρσεναλ (videos)
Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί για το σημαντικότερο γκολ του κόντρα στην Άρσεναλ (videos)
Περιστέρι: Ανακοίνωσε και επίσημα Χουγκάζ από Παναθηναϊκό
Περιστέρι: Ανακοίνωσε και επίσημα Χουγκάζ από Παναθηναϊκό