Υποδοχή ηρώων για τους πρωταθλητές κόσμου (videos+photos)

Υποδοχή ηρώων για τους πρωταθλητές κόσμου (videos+photos)


Την αποθέωση γνώρισε σήμερα η πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία  από περισσότερα από 500 χιλιάδες άτομα σε μία περίπου δίωρη φιέστα στην Πύλη του Βρανδεμβούργου, στο Βερολίνο.

Η ομάδα του Γιοακίμ Λεβ που έγινε η 4η γερμανική η οποία κατέκτησε το Μουντιάλ επέστρεψε σήμερα το πρωί στην πρωτεύουσα της χώρας με το τρόπαιο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.

bild9 54

Το αεροπλάνο της αποστολής προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Τέγκελ και από εκεί έως την Πύλη του Βραδεμβούργου τόπο τη κεντρικής φιέστας υποδοχής των πρωταθλητών κόσμου χιλιάδες κόσμου τόσο στο αερορδόμιο κατά την άφιξη όσο και στα περισσότερα σημεία της διαδρομής μέχρι τον προορισμό της υποδέχθηκε με ενθουσιασμό τους νέους ήρωες της Γερμανίας. 

a1

Η πομπή του θριάμβου ξεκίνησε  λίγο μετά τις 11 ώρα Ελλάδας και λόγω των φυσιολογικών καθυστερήσεων  ήταν αρχικά άγνωστο το σε πόση ώρα θα  έφθανε το πούλμαν στον προορισμό του.

a2

Τελικά οι πρωταθλητές κόσμου έφθασαν στην Πύλη του Βραδεμβούργου περίπου στη μία το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) και αφού πρώτα τους καλωσόρισε στο δημαρχείο ο πρώτος άνδρας της γερμανικής πρωτεύουσας Κλάους Βοβεράιτ, ,μετέβησαν στη συνέχεια στην τεράστια σκηνή που στήθηκε στην πλατεία για τη φιέστα όπου ήδη είχε ξεκινήσει ένα ροκ –πάρτι για να κρατήσει σε εγρήγορση τις χιλιάδες του κόσμου που περίμεναν επί ώρες τη μεγάλη στιγμή.

a10


Πρώτοι ανέβηκαν στη σκηνή ο Γιοακίμ Λεβ και οι συνεργάτες του και ο μάνατζερ της «νάσιοναλμανσαφτ» Όλιβερ Μπίρχοφ που δεν έκρυψαν την μεγάλη τους ευτυχία και υπερηφάνεια.

a7


Ακολούθησε η πρώτη δόση εισόδου των παικτών με μπροστάρη τον Μερτεσάκερ και στην πρώτη εξάδα ήταν τόσο ο Ποντόλσκι στον οποίο πήγε πρώτα το μικρόφωνο όσο και οι Κεντίρα , Μπόατενγκ και Οζίλ ενώ το κοινό κάτω παραληρούσε.

a12


Τη σκυτάλη πήρε εν συνεχεία εκείνη με τον σκόρερ του τελικού Γκέτζε αλλά και τους Κλόζε , Σούρλε, Χέβεδες ,Κρόος που επίσης χορεύοντας και τραγουδώντας είπαν το δικό τους ευχαριστώ στους φιλάθλους για την θερμότατη υποδοχή. Με τον Κρόος να παίρνει πρώτος το μικρόφωνο για να δώσει το σύνθημα της αποθέωσης από τον κόσμο του πρώτου σκόρερ όλων των εποχών σε τελική φάση των Μουντιάλ, Μίροσλαβ Κλόζε. Στη συνέχεια είχε τον λόγο ο Γκέτζε που μίλησε για τα συναισθήματα του για το γκολ που έδωσε το τρόπαιο στη Γερμανία ενώ ακολούθως μίλησε και ο δημιουργός του Σούρλε.

bil copy


Με τη σειρά τους στη σκηνή ανέβηκαν έξι ακόμα άσοι με πρώτο τον κορυφαίο γκολκίπερ της διοργάνωσης Νόιερ αλλά και τον Σβαϊνστάιγκερ και υπό τις …οδηγίες του Ντράξλερ επίσης χόρεψαν και τραγούδησαν για τον …Γκροσκρόιτς ο οποίος ήταν επίσης στην εν λόγω «ομάδα», πριν ο «Σβάινι» πει λίγα λόγια το 4ο.

 bild31 8


Η ευτυχία και το πάρτι έφθασαν στο αποκορύφωμα τους όταν κατέφθασε το τρόπαιο με τέσσερις παίκτες (οι Χούμελς , Κράμερ , Ζίελερ και Μίλερ) να προστατεύουν τον … κομιστή του αρχηγό Λαμ πριν το εναποθέσουν στη σκηνή και χορέψουν γύρω του.

Αφού είπε λίγες κουβέντες ο Λαμ με τον Μίλερ να δίνει το ρυθμό ο χορός του τροπαίου είχε ένα δεύτερο και τελευταίο κομμάτι πριν έρθουν στο προσκήνιο, με την ομάδα σύσσωμη να τους …προσκυνά, τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής της «νάσιοναλμανσαφτ» (γιατροί, φυσιοθεραπευτές κ.λπ.) στη Βραζιλία που με τη σειρά τους συνέβαλαν στην γερμανική επιτυχία.

 a11


Ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες πολύ χορός , τραγούδι, ευτυχία  και φυσικά ...μπύρα για την «νάσιοναλμανσαφτ» και τους Γερμανούς.2w467c0.sport

2w993c0.sp

2w993c0.spo

bild27 800-1

bild34 800-1405428276

2w993c0.spor

Τόσο αυτούς που ήταν παρόντες στη φιέστα όσο και τα εκατομμύρια των συμπατριωτών τους που την παρακολούθησαν ζωντανά από την τηλεόραση.

 



 



Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: "Χουάντσο και Σλούκας θα είναι 100% στο Final-4"
Αταμάν: "Χουάντσο και Σλούκας θα είναι 100% στο Final-4"
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved