Mundial  2014: Απόλυτη ικανοποίηση για Πέκερμαν (photos)

Mundial 2014: Απόλυτη ικανοποίηση για Πέκερμαν (photos)

Σε πολύ καλή κατάσταση τόσο από πλευράς φυσικής κατάστασης όσο και ψυχολογικά  πηγαίνει η Κολομβία  για τη Βραζιλία  για το Μουντιάλ σύμφωνα με τον Χοσέ Νέστορ Πέκερμαν.

Ο τεχνικός της Κολομβίας εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση για την ομάδα του μετά το νικηφόρο 3-0 επί της Ιορδανίας στο 2ο και τελευταίο της τεστ επί αργεντίνικου εδάφους πριν μεταβεί στη χώρα της σάμπα για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού στον πλανήτη.
«Θα ετοιμάσουμε απόλυτα τους παίκτες μας για το πρώτο μας παιχνίδι στο Μουντιάλ κόντρα στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι τόσο από φυσικής πλευράς όσο και ψυχολογικά» είπε αρχικά αμέσως μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα σήμερα τα ξημερώματα στο «Νουέβο Γκασομέτρο» του Μπουένος Άιρες ο Αργεντινός τεχνικός των «καφετέρος» αντιπάλων της Εθνικής Ελλάδας στο ματς αυλαία αμφότερων στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης για να προσθέσει στη συνέχεια : «Στη Βραζιλία πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να μη σκεπτόμαστε μόνον τα γκολ. Έχουμε να δώσουμε τρία αμφίρροπα ματς. Πιστεύω πως θα προχωρήσουμε αν τα πάμε καλά στο πρώτο ματς. Είμαι βέβαιος ότι θα βελτιωθούμε πολύ στο Μουντιάλ».


Για τον αγώνα επεσήμανε « σπάνια αντιμετωπίζουμε αντιπάλους από την Ασία και η Ιορδανία έκανε καλό παιχνίδι και  έδειξε την αξία της αφού έφθασε προ των πυλών του Μουντιάλ πριν αποκλειστεί στα μπαράζ από την Ουρουγουάη, έχει προοδεύσει πολύ και ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς που έχουμε να αντιμετωπίσουμε αντιπάλους από την Ασία και την Αφρική στον όμιλο μας».

Αίτημα αντικατάστασης του άτυχου Ραμίρεζ


Ο Πέκερμαν αναφέρθηκε επίσης και στο αίτημα της Κολομβίας προς την ΦΙΦΑ για την αντικατάσταση του άτυχου Αλντο Λεάο Ραμίρεζ
Ο 33χρονος 29 φορές διεθνής μέσος συγκρούστηκε με τον Κουαδράδο στην προπόνηση και χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μετά τον σούπερ –σταρ της Ραντεμέλ Γκαρσία Φαλκάο, η πρώτη αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ,  έχει μία ακόμα σοβαρή απώλεια και ο τεχνικός  είναι αναγκασμένος να προχωρήσει αυτή τη φορά , σε αλλαγή  στην τελική λίστα των 23 παικτών για τη Βραζιλία. Ο άσος της Ατλας, είχε σύγκρουση με τον Κουαδράδο, στην προπόνηση, πριν το φιλικό με την Ιορδανία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο γόνατο. Μετά από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ο Ραμίρεζ, φαίνεται πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και  πιθανότερος αντικαταστάτης του, θα είναι ο 33χρονος Ελκιν Σότο, της Μάιντς. Ο Πέκερμαν τόνισε ότι έχει ήδη κατατεθεί από την ομοσπονδία της Κολομβίας το σχετικό αίτημα αντικατάστασης του Ραμίρεζ και λογικά σύμφωνα με τους κανονισμούς της παγκόσμιας συνομοσπονδίας θα γίνει αποδεκτό.



Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
Παναθηναϊκός: Έτοιμος να φορέσει "πράσινα" ο Μπάλντοκ!
Παναθηναϊκός: Έτοιμος να φορέσει "πράσινα" ο Μπάλντοκ!
Πυγμαχία: Ο Κανέλο Άλβαρες «γκρέμισε» τον Μουνγκούια και διατήρησε τους τίτλους (vid)
Πυγμαχία: Ο Κανέλο Άλβαρες «γκρέμισε» τον Μουνγκούια και διατήρησε τους τίτλους (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved