Τσιριγώτης: «Νίκη για να ανεβούμε ψυχολογικά και βαθμολογικά»

Τσιριγώτης: «Νίκη για να ανεβούμε ψυχολογικά και βαθμολογικά»

Ο επιθετικός της Επισκοπής Θοδωρής Τσιριγώτης έκανε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

 

Ο επιθετικός της Επισκοπής Θοδωρής Τσιριγώτης έκανε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά:

Ο Θοδωρής Τσιριγώτης βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στην Επισκοπή και δείχνει να το διασκεδάζει. Να το διασκεδάζει γιατί κάνει αυτό που του αρέσει καλύτερα στη ζωή, το να παίζει ποδόσφαιρο και να φτάνει στον στόχο, στα γκολ (πέρυσι αναδείχθηκε 1ος σκόρερ με 12 τέρματα δίχως να έχει ολοκληρωθεί πλήρως η σεζόν).

Για πρώτη φορά φέτος το έκανε μέσα στο Αιγάλεω (δις) αν και κάθε χρόνο ξεκινάει με τέρμα από εντός έδρας αγώνες. Φέτος τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν αλλά… δεν τον “χάλασε” καθόλου. Προηγουμένως (για να τα λέμε όλα) είχε φωνάξει τα δικά του “αχ” στις χαμένες ευκαιρίες με τη Ρόδο και την Καλλιθέα.

Κάθε ματς όμως είναι διαφορετικό. Ο 21χρονος φορ (ακόμα δεν τα έχει κλείσει 23/6/2000) έχει τον ενθουσιασμό αλλά και την επιμονή να κυνηγάει αυτό που αποτελεί πεμπτουσία του ποδοσφαίρου (το γκολ). Πως όμως περιμένει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στη Σαντορίνη;

“Είναι ένα δύσκολο ματς αυτό με τη Σαντορίνη όπως όπως όλα βέβαια στον όμιλο. Ένα παραπάνω όμως γιατί τον τελευταίο καιρό δείχνει δυνατή και παίρνει αποτελέσματα. Εδώ όμως υπάρχει και μία ιδιαιτερότητα. Προερχόμαστε από μία ήττα που μας άφησε πίσω σχετικά. Περισσότερο μας πείραξε όμως τον εγωισμό μας. Γι’ αυτό λοιπόν θα πρέπει να μπούμε δυνατά για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Να επιδιώξουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, να σκοράρουμε για να φτάσουμε σε μια νίκη που θα μας δώσει ψυχολογία αλλά και θα μας ανεβάσει βαθμολογικά. Δεν ξέρω αν θα παίξουν ρόλο οι καιρικές συνθήκες πάλι γιατί, όποτε αγωνιζόμαστε φυσάει αρκετά και συνήθως επηρεάζονται όλες οι ομάδες εκείνες που θέλουν να παίξουν τη μπάλα κάτω.”

Ερωτηθείς για το γεγονός των αγώνων που είναι back to back και κατά πόσο επηρεάζουν αγωνιστικά τις ομάδες, τόνισε: “Εξαρτάται από την κάθε ομάδα, την διαχείριση που κάνει αλλά και το αν έχει μαζεμένα παιγνίδια εκτός έδρας. Για παράδειγμα, εμείς την περασμένη Τρίτη (13/4) πήγαμε στην Αθήνα και την επομένη (Τετάρτη 14/4) παίξαμε στο Αιγάλεω. Την ίδια μέρα αναχωρήσαμε για να βρεθούμε στη βάση μας την Πέμπτη (15/4) το πρωί. Την Παρασκευή το απόγευμα (16/4) φύγαμε για Ρόδο για να παίξουμε την Κυριακή (18/4) με τον Ιάλυσο. Αλλάξαμε δύο αεροπλάνα για να επιστρέψουμε τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/4) στο Ρέθυμνο. Αν μη τί άλλο, όλα τα παραπάνω σημαίνουν κούραση.

Ίσως μάλιστα για μας -όπως ίσως και για τη Σαντορίνη- που είμαστε ομάδες νήσων, να είναι πιο δύσκολο από συλλόγους του κέντρου. Εμάς, μας “έπεσε” λίγο βαρύ το πρόγραμμα της τελευταίας εβδομάδας.”

“Θέλω να πετύχω πολλά γκολ”

Μιλώντας σε προσωπικό επίπεδο, μια και πέρυσι ήταν ο 1ος σκόρερ στον όμιλο της Κρήτης, ο Θοδωρής (ακούει και στο υποκοριστικό “Άκης”) Τσιριγώτης τόνισε τα εξής: “Θέλω και φέτος να πετύχω πολλά γκολ για να βοηθήσω την ομάδα μου. Βέβαια η Football League είναι ένα πρωτάθλημα όπου οι ομάδες είναι πιο σφιχτές στην άμυνα ενώ διαθέτει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Οι ομάδες είναι προσεκτικές λόγω του ότι μπήκαν με τον τρόπο που μπήκαν (μετά από μεγάλη αποχή) στη δράση. Αν παίζαμε από την αρχή (περασμένο Αύγουστο) θα ήταν ακόμη καλύτερα. Θα είχαμε περισσότερες ανάσες, το πρωτάθλημα θα είχε μια φυσιολογική ροή.”



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved