Καταλά: «Τρομερή ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά μπορούμε να σκοράρουμε»
intime.gr

Καταλά: «Τρομερή ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά μπορούμε να σκοράρουμε»

Ολυμπιακός: Οι ατάκες του τεχνικού του Απόλλωνα Λεμεσού Νταβίντ Καταλά.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λεμεσού Νταβίντ Καταλά αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Ολυμπιακό, ωστόσο, τόνισε ότι η ομάδα του είναι σε θέση να διεκδικήσει την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καταλά:

«Όλοι ξέρουμε τον αντίπαλο. Νιώθουμε έτοιμοι και έχουμε φιλοδοξίες ότι μπορεί να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε εμείς τη νίκη και την πρόκριση».

Για τα στοιχεία που απαιτούνται για την πρόκριση: «Πρέπει να έχουμε έλεγχο, να μην κάνουμε τα λάθη του πρώτου αγώνα και να είμαστε πιο ασφαλείς στην άμυνα. Αλλά το βασικό είναι να είμαστε πλήρεις σε όλες τις γραμμές. Στην επίθεση και στην άμυνα. Πρέπει να σκοράρουμε για την πρόκριση, το ξέρουμε και πιστεύω ότι μπορούμε. Θα είμαστε έτοιμοι απέναντι σε μια δύσκολη έδρα».

Για τους νέους παίκτες της ομάδας: «Είναι σε καλή κατάσταση και δείχνουν στις προπονήσεις μεγάλη διάθεση. Όλοι είναι έτοιμοι εάν χρειαστεί να παίξουν ή αν το αποφασίσουμε. Όλοι οι παίκτες πρέπει να εμφανιστούν έτοιμοι».

Για τον Χουάνγκ και την αντιμετώπισή του Ολυμπιακού: «Έχουν πολύ ποιοτική ομάδα. Είναι αλήθεια ότι ο Χουάνγκ μας δημιούργησε πολλά προβλήματα στο πρώτο ματς: κινείται ανάμεσα στις γραμμές και βρίσκει χώρους. Πρέπει αμυντικά να είμαστε απολύτως σωστοί. Πρέπει να έχουμε την μπάλα όσο μπορούμε και να δείξουμε προσωπικότητα και χαρακτήρα για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το ενδεχόμενο της διαδικασίας των πέναλτι: «Φυσικά και κάθε λεπτομέρεια μετράει σε τέτοια ματς. Πρέπει να τα κοιτάξουμε όλα, την ατμόσφαιρα, την πίεση στην αρχή, τα πάντα, ακόμη και τα πέναλτι. Το ψυχολογικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό σε όλο το ματς και ειδικά στην παράταση και στα πέναλτι».

Για το αν θα αλλάξει τακτική: «Η ιδέα και η τακτική θα είναι ίδια. Δεν θα αλλάξουμε επειδή παίζουμε με επιθετική ομάδα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε ξανά επιθετικοί. Πρέπει να είμαστε γενναίοι και να έχουμε προσωπικότητα. Ο Ολυμπιακός είναι τρομερή ομάδα και μπορεί να είναι ρίσκο να επιτεθούμε, όμως εάν έχουμε συγκέντρωση και επιθετικότητα τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες για την πρόκριση. Πρέπει να έχουμε πάθος και μαχητικότητα, απέναντι σε αυτή την ομάδα και την τρομερή ατμόσφαιρα».

Για το αν περιμένει άλλη προσέγγιση από τον Ολυμπιακό: «Έχουμε τσεκάρει τα ματς του Κάρλος Κορμπεράν ακόμη και στην Αγγλία. Παίζει με αλλαγές στο παιχνίδι του και το έκανε και με τον ΠΑΣ. Γενικά του αρέσει να επιτίθεται, να κρατάει μπάλα, αλλά συνήθως κάνει και αλλαγές σε σχήματα ακόμη και μέσα στο ματς. Το περιμένουμε και είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε».

Ο Σέρβος τερματοφύλακας Αλεκσάνταρ Γιοβάνοβιτς, παράλληλα, δήλωσε: «Ξέρουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός και έχει πλεονέκτημα λόγω της καυτής έδρας του. Όμως πιστεύουμε στην ποιότητά μας και θα δώσουμε τα πάντα μέχρι το τέλος για να τα καταφέρουμε».

Για το ενδεχόμενο των πέναλτι: «Μπορεί να κριθεί εκεί. Εάν πάμε μέχρι εκεί θα δούμε τι θα γίνει. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα έως το τελευταίο λεπτό».



Επαφές της Τσέλσι με Έβερτον για Πίκφορντ!
Επαφές της Τσέλσι με Έβερτον για Πίκφορντ!
Ρεμς: Κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον Στιλ
Ρεμς: Κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον Στιλ
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα highlights του «ερυθρόλευκου» θριάμβου στο Conference League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα highlights του «ερυθρόλευκου» θριάμβου στο Conference League
Conference League: Η Φιορεντίνα πήρε προβάδισμα για την «OPAP Arena» με γκολ στο 91ο λεπτό
Conference League: Η Φιορεντίνα πήρε προβάδισμα για την «OPAP Arena» με γκολ στο 91ο λεπτό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved