Ολυμπιακός: Συμφωνία με Αντβέρπ - Παίρνουν εισιτήρια οι Βέλγοι

Ολυμπιακός: Συμφωνία με Αντβέρπ - Παίρνουν εισιτήρια οι Βέλγοι

Ολυμπιακός: Το «παρών» στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» θα δώσουν 1.250 φίλαθλοι των Βέλγων, έπειτα από την συμφωνία των δύο συλλόγων.

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε συμφωνία με την Αντβέρπ, αργά το βράδυ της Τετάρτης (08/09) για την παρουσία 1.250 φιλάθλων της βελγικής ομάδας στην αναμέτρηση της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται το βράδυ της Πέμπτης 16 Σεπτεμβρίου στο φαληρικό γήπεδο, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Μάλιστα, ο σύλλογος του Βελγίου με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε τη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων και 1.250 φίλαθλοι της Αντβέρπ θα βρεθούν στις θύρες 26 και 27 του «Γ. Καραϊσκάκης».

Η συγκεκριμένη συμφωνία ήρθε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της UEFA για την μετακίνηση οπαδών. Ωστόσο, η προσέλευση των φιλάθλων της Αντβέρπ στο φαληρικό γήπεδο δεν θα γίνει μαζικά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Βέλγων, οι οπαδοί θα ταξιδέψουν μόνοι τους για την Ελλάδα, ενώ υπάρχουν και λεπτομέρειες για την είσοδο στο γήπεδο.

Όπως τονίζεται, ένας φίλαθλος θα μπορέσει να μπει στις εξέδρες έπειτα την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού, ενώ για όσους είναι κάτω των 18 ετών θα πρέπει να παρουσιάσουν αρνητικό PCR έως 72 ωρών.

Τα εισιτήρια που έχουν στην διάθεσή τους οι Βέλγοι τιμώνται 25 ευρώ, ενώ θα υπάρξει μία επιπλέον χρέωση 5 ευρώ για την μετακίνηση των οπαδών από το Παναθηναϊκό Στάδιο στην Αθήνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» του Φαλήρου.



Μπενίτεθ: «Ο Βόλος μας έχει νικήσει κι αυτό θα μας δώσει έξτρα ώθηση»
Μπενίτεθ: «Ο Βόλος μας έχει νικήσει κι αυτό θα μας δώσει έξτρα ώθηση»
Σάκοτα: «Δεν είμαστε η ομάδα του πρώτου ημιχρόνου»
Σάκοτα: «Δεν είμαστε η ομάδα του πρώτου ημιχρόνου»
Εργκίν Αταμάν: «Δεν είμαι σίγουρος για Όσμαν και Χολμς»
Εργκίν Αταμάν: «Δεν είμαι σίγουρος για Όσμαν και Χολμς»
AEK - Παναθηναϊκός AKTOR 63-101: Πέρασε από πάνω της και τη διέσυρε
AEK - Παναθηναϊκός AKTOR 63-101: Πέρασε από πάνω της και τη διέσυρε
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved