Σίμος: «Να καταθέσουμε ψυχή για την υπέρβαση, μας λείπει ο κόσμος» (photos)

Σίμος: «Να καταθέσουμε ψυχή για την υπέρβαση, μας λείπει ο κόσμος» (photos)

ΟΦΗ-Απόλλων Λεμεσού: Ο τεχνικός του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος μίλησε για την επιστροφή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την αυριανή μάχη με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο ΟΦΗ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από 20 χρόνια και ο προπονητής του Γιώργος Σίμος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον ενθουσιασμό που επικρατεί στον σύλλογο.

Ο νεαρός προπονητής ξεκαθάρισε φυσικά ότι ο στόχος δεν είναι κανείς άλλος από την πρόκριση.

«Αυτή η επιστροφή μας γεμίζει τιμή υπερηφάνεια και έναν ενθουσιασμό. Μετά από μια πρώτη υπέρβαση που έκανε πέρυσι η ομάδα μας αύριο έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε άλλη μια υπέρβαση για την ομάδα μας», είπε αρχικά ο Σίμος κι έπειτα αναφέρθηκε:

Για το αν σκέφτεται να αλλάξει κάτι και την κακή εικόνα με τον Παναιτωλικό: «Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είχαμε υψηλά ποσοστά κατοχής, όμως, δεν είχαμε άλλα πράγματα λόγω της νευρικότητας. Το αυριανό ματς δεν θα έχει καμία σχέση. Είναι νοκ άουτ και για να υπάρξει και άλλο θα πρέπει να νικήσουμε. Το πως θα το αντιμετωπίσουμε θα το μάθετε λίγο πριν την έναρξη του αυριανού ματς».

Για το ότι ο ΟΦΗ έχει λιγότερα ματς προετοιμασίας κι επίσημα από τον Απόλλωνα: «Ο Απόλλων Λεμεσού έχει κατακτήσει Κύπελλα, Super Cup και έχει παίξει 4 φορές ομίλους Europa League. Εμείς δεν θα σκεφτούμε τίποτα απ’ όλα αυτά παρά μόνο ότι έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια αγωνιστική υπέρβαση που θα είναι κάτι σπουδαίο για τον σύλλογο».

Για το τι περιμένει να δει από τον αυριανό αντίπαλο του ΟΦΗ: «Περισσότερο η συγκέντρωση μας είναι το τι θα κάνουμε εμείς. Ο αντίπαλος είναι μια έμπειρη ομάδα και έχει κάνει καλές μεταγραφές φέτος. Έχει ξεκινήσει και στην Ευρώπη και στην Κύπρο πολύ δυνατά, εμείς γνωρίζουμε όμως τα δυνατά σημεία τους και τις αδυναμίες τους. Θέλουμε να πάρουμε μια νίκη που θα σημαίνει πολλά για τον σύλλογο μας».

Για το αν πιστεύει ότι η ομάδα είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Παίκτες έρχονται και φεύγουνε. Ήρθαν κάποια νέα παιδιά και αν δείτε το δεύτερο ματς με τον Παναιτωλικό είναι η περσινή ομάδα».

Για την απουσία του κόσμου και αν θα παίξει ρόλο στο ματς: «Το πόσο μεγάλη είναι η κάθε ομάδα είναι με βάση την δυναμική των φιλάθλων της. Σίγουρα μας έχουν λείψει πάρα πολύ. Όλοι ξέρατε τι θα γινόταν αύριο αν δεν υπήρχε η πανδημία. Σε αυτό το γήπεδο έχουμε μόνο μια ήττα στην Ευρώπη κι αυτό κάτι λέει. Ο κόσμος έχει παίξει ρόλο και σε αυτό. Ξέρουμε ότι ο κόσμος μας αγαπάει και μας υποστηρίζει, ξέρουμε ότι θα είναι πριν, μετά και κατά την διάρκεια του ματς θα είναι μαζί μας. Το μεγαλείο αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος της. Εμείς πρέπει να πάρουμε όλη αυτή την συμπαράσταση του κόσμου και να την βάλουμε μέσα στο γήπεδο για να κάνουμε χαρούμενο όλους τους οπαδούς».

Για το ότι γνωρίζει πολύ καλά τον Απόλλωνα ο συνεργάτης του Περικλής Παπαπαναγής, αφού έχει δουλέψει στην Κύπρο: «Σίγουρα είναι καλό που ξέρουμε εμείς τον Απόλλωνα καλά, αλλά και ο Απόλλων γνωρίζει πολύ καλά εμάς. Είναι δύο ελληνικές ομάδες θα περάσει σίγουρα μία. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας και στο τέλος θα κάνουμε κάτι ωραίο».

Για το πόσο σημαντικό είναι που κράτησε ο ΟΦΗ τον κορμό: «Επιλέξαμε να κρατήσουμε κάποια παιδιά από πέρυσι, βάλαμε και κάποια παιδιά νεαρά και με εμπειρίες. Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να είμαστε συνετοί μεταγραφικά. Θα είναι ένα μείγμα της περσινής ομάδας με καινούργιες μεταγραφές και είμαστε πολύ αισιόδοξοι για αύριο και αυτό πηγάζει από την δουλειά που έχουμε κάνει 5 μήνες τώρα. Ξέρω ότι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα γίνει το καλύτερο, αλλά έχουμε τον βαθμό ετοιμότητας για το αυριανό παιχνίδι».

Για το αν υπολογίζει τον Σολίς για το αυριανό παιχνίδι: «Είναι σε πολύ καλή κατάσταση , τα εργομετρικά του είναι πολύ καλά κι αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι θα είναι μαζί μας».

Για το αν έχει κατασταλάξει στο σχήμα και στην ενδεκάδα: «Έχω κατασταλάξει στο αυριανό σχήμα. Για όλους τους παίκτες θέλουμε την καρδιά και την ψυχή μας να την καταθέσουμε στο γήπεδο».

Για το δυνατό σημείο του Απόλλωνα: «Είναι μια πολύ δυνατή στην ομάδα στην επίθεση τόσο σε παραγωγή όσο και σε δημιουργία φάσεων. Επαναλαμβάνω όμως ότι είναι ένας αγώνας και θα είναι κάτι σπουδαίο για τον σύλλογο».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved