ΑΕΚ: Τα προφίλ των Σπάρτα Πράγας και Τραμπζονσπόρ

ΑΕΚ: Τα προφίλ των Σπάρτα Πράγας και Τραμπζονσπόρ

Με Σπάρτα Πράγας ή Τραμπζονσπόρ θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στα πλέι οφ του Europa, εφόσον περάσει την Κραϊόβα.

Mε την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Σπάρτα Πράγας – Τραμπζονσπόρ του τρίτου προκριματικού θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στα πλέι οφ του UEFA Europa League, εφόσον βεβαίως η Ενωση ξεπεράσει και εκείνη το εμπόδιο της ρουμανικής Κραϊόβα.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 22 Αυγούστου στο κεκλεισμένων των θυρών Ολυμπιακό Στάδιο και η ρεβάνς στις 29 σε Πράγα ή Τραπεζούντα.

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ
Ομάδα: Μία από τις ιστορικότερες ομάδες του τσέχικου ποδοσφαίρου με τους περισσότερους τίτλους, αλλά τελευταίο πρωτάθλημα το 2014. Αγωνίζεται στο Generali Arena (αυτό που γνωρίζουμε ως «Λέτνα») στην Πράγα. Το 1992 έφτασε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Προπονητής της είναι ο Βάτσλαβ Ζίλεκ που προτιμά τη διάταξη 4-2-3-1.
Τι έκανε πέρυσι: Τερμάτισε τρίτη και στην κανονική διάρκεια και στα πλέι οφ του τσέχικου πρωταθλήματος με μεγάλη διαφορά από την πρωταθλήτρια Σλάβια η οποία την απέκλεισε στα ημιτελικά του Κυπέλλου
Τι κάνει εφέτος: Εχει ήδη παίξει τέσσερα ματς για το πρωτάθλημα της Τσεχίας με απολογισμό δύο νίκες, μία ισοπαλία και μια ήττα και βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Αγωνίζεται την Κυριακή με τη Μπόλεσλαβ
Στην Ευρώπη: Tις τελευταίες δύο χρονιές αποκλείστηκε στα προκριματικά του Europa League, εφέτος τα πρώτα της ματς είναι με την Τράμπζονσπορ για την πρόκριση στα πλέι οφ
Παράδοση με ΑΕΚ: Έναν νικηφόρο αγώνα με τη Μπόλεσλαβ σε φάση ομίλων του παλιού ΟΥΕΦΑ έχει η ΑΕΚ ως προς τις ομάδες από την Τσεχία, ενώ με ομάδες της ενιαίας Τσεχοσλοβακίας η ΑΕΚ έχει δύο αποκλεισμούς στο μακρινό παρελθόν από Σπάρτακ Τρνάβα και Ιντερ Μπρατισλάβας

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ
Ομάδα: Mία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του τουρκικού ποδοσφαίρου με έξι πρωταθλήματα και τρία κύπελλα. Η έδρα της είναι στην Τραπεζούντα και από το 2016 το γήπεδό της είναι το Şenol Güneş Stadium με χωρητικότητα 43,223 θεατές. Προπονητής της είναι ο Ινάλ Καραμάν που προτιμά τη διάταξη 4-2-3-1.
Τι έκανε πέρυσι: Τερμάτισε τέταρτη στο πρωτάθλημα με μόλις έξι βαθμούς διαφορά από την πρωταθλήτρια Γαλατασαράι. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε από τα προημιτελικά.
Τι κάνει εφέτος: Στις 18 Αυγούστου με την Κασίμπασα εκτός έδρας δίνει τον πρώτο της αγώνα για το εφετινό πρωτάθλημα
Στην Ευρώπη: Aποκλείστηκε πέρυσι στον τρίτο προκριματικό του Europa από τη Ραμποντνίσκι ενώ πρόπερσι αγωνίστηκε στη φάση των ομίλων του Europa και αποκλείστκε στους 32 από τη Νάπολι. Το πρώτο της φετινό ευρωπαϊκό ματς θα είναι αυτό κόντρα στη Σπάρτα Πράγας για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa.
Παράδοση με ΑΕΚ: Θα είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τουρκική ομάδα στην ευρωπαϊκή της ιστορία



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved