Παναθηναϊκός – Εστορίλ: Η κριτική των «πράσινων»

Παναθηναϊκός – Εστορίλ: Η κριτική των «πράσινων»

Διαβάστε στο Onsports την κριτική των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στην εντός έδρας ισοπαλία με την Εστορίλ, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League απέναντι στην Εστορίλ. Οι πράσινοι έμειναν στο 1-1 και το Onsports βαθμολογεί τους ποδοσφαιριστές του Αναστασίου.

ΛΟΥΚ ΣΤΙΛ 9: Απίστευτος ο Άγγλος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού. Στο πρώτο ημίχρονο δυο φορές ενήργησε ως λίμπερο και καθάρισε δυο επικίνδυνες στιγμές, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, έχει δυο απίστευτες αποκρούσεις που κράτησαν την ομάδα στο παιχνίδι.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ -: Ο έμπειρος μπακ τραυματίστηκε και βγήκε εκτός παιχνιδιού, συνεπώς δεν μπορεί να κριθεί.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ 5: Ενώ σε όλο το παιχνίδι ήταν εξαιρετικός τόσο στα μαρκαρίσματα όσο και στις βοήθειες που έδινε στη μεσαία γραμμή, κάνει τραγικό λάθος στη φάση της ισοφάρισης και χαρίζει γκολ στην Εστορίλ.

ΣΠΥΡΟΣ ΡΙΣΒΑΝΗΣ 6: Σταθερός, παρά την ισοπαλία. Μετά από καιρό αγωνίστηκε βασικός, κέρδισε πολλές μάχες με το... θηρίο Αρτούρο, αλλά και αυτός ήταν μέσα στη φάση του γκολ και χρεώνεται μέρος του λάθους.

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΧΟΥΧΟΥΜΗΣ 7: Αρκετά καλή παρουσία του νεαρού αριστερού μπακ. Ο Χουχούμης είχε μερικά προβλήματα ανασταλτικά, αλλά είχε πολύ καλά ανεβάσματα και βοήθησε πολύ στο επιθετικό κομμάτι.

ΤΑΣΟΣ ΛΑΓΟΣ 6: Σταθερή παρουσία από τον ανασταλτικό μέσο του Παναθηναϊκού. Βοήθησε στα μαρκαρίσματα, έκλεισε χώρους, αλλά ήταν μέτριος στην επιθετική συνεισφορά.

ΟΥΑΣΙΜ ΜΠΟΥΙ 6: Ξεκίνησε ορεξάτος το ματς, αλλά γρήγορα χάθηκε στη μετριότητα και δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά. Είχε δυο – τρεις καλές κάθετες, αλλά μέχρι εκεί.

ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ 6: Εμφανώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό του. Είχε μεν τρεξίματα και διάθεση, αλλά κακές επιλογές στην τελική πάσα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΩΝΗΣ 6: Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όμως, φάνηκε να κουράζεται από ένα σημείο κι έπειτα, κάτι που επηρέασε τις επιλογές του.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΙΝΑΣ 8: Εξαιρετικό ματς έκανε ο νεαρός εξτρέμ του Παναθηναϊκού, ο οποίος μετά από καιρό πήρε θέση βασικού. Είχε ενέργεια, τρεξίματα, ατομικές προσπάθειες και μια τρομερή ασίστ στο γκολ.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΕΛΗΣ 7: Ναι μεν ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, ναι μεν σκόραρε, ναι μεν ήταν άτυχος καθώς είχε δυο δοκάρια, θα μπορούσε ωστόσο να πετύχει κι ένα δεύτερο γκολ έτσι ώστε να τελειώσει το ματς για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Γενικά, ωστόσο, ήταν από τους καλύτερους των πράσινων.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ 6: Σταθερό παιχνίδι από τον Έλληνα μπακ. Αγωνίστηκε ξανά ως δεξιός οπισθοφύλακας, απέφυγε τα πολλά λάθη και τις περιττές κινήσεις και βοήθησε την ομάδα.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΡΑΝΙΤΣ 6: Ορεξάτος φάνηκε στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε ο Κροάτης. Βοήθησε τον Παναθηναϊκό να ανέβει στο σημείο που άρχισε να πέφτει, ενώ πέρασε καλές πάσες προς την επίθεση.

ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ 6: Θα μπορούσε να έχει σκοράρει σε δυο περιπτώσεις που βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν βρήκε στόχο. Φαίνεται πως παιχνίδι με το παιχνίδι θα αρχίσει να βρίσκει τον εαυτό του, αφού είναι ακόμα επηρεασμένος απο τον τραυματισμό.



Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved