Ζουραβέλ: «Κίνητρο η ήττα στη Θεσσαλονίκη» (video)

Ζουραβέλ: «Κίνητρο η ήττα στη Θεσσαλονίκη» (video)

Η βαριά ήττα της Ντιναμό Μινσκ στον πρώτο αγώνα των ομίλων με τον ΠΑΟΚ 6-1 στην Τούμπα αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για την ομάδα της Λευκορωσίας, όπως τόνισε ο Βλαντιμίρ Ζουραβέλ.

Ο τεχνικός ηγέτης του «συγκροτήματος» του Μινσκ, στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (26/11) ενόψει της αναμέτρησης με τον «Δικέφαλο», την Πέμπτη (27/11) έκανε κάλεσμα στους οπαδούς της Ντιναμό να δώσουν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο, μια και είναι η τελευταία… παράσταση της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Ντιναμό, μίλησε για:

Την κατάσταση της ομάδας του: «Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα το πρώτο αγώνα στην Θεσσαλονίκη και προετοιμαζόμαστε σκληρά. Λόγω του καιρού, αλλάξαμε γήπεδο και γυμναστήκαμε σε πλαστικό χλοοτάπητα, αλλά τα έχουμε πάει καλά. Στον αγώνα δεν θα παίξουν οι Μπανγκουρά και Κόρζουμ, λόγω τραυματισμών. Οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι».

Την παρουσία του κόσμου στον αγώνα και αν θα βοηθήσει τους παίκτες του: «Θέλω να πω ότι παίζουμε στο Μπορίσεφ και όχι στο Μινσκ. Αν παίζαμε εκεί θα είχαμε περισσότερους οπαδούς. Θα παίξουμε αργά το βράδυ και ο καιρός δεν θα βοηθήσει τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Αλλά ελπίζω να έρθουν πολλοί οπαδοί, να γίνει ο δωδέκατος παίκτης μας και να μας βοηθήσει».

Τα κίνητρα της Ντιναμό: «Πρώτα μπορώ να πω πως είναι η ήττα στην Θεσσαλονίκη. Είναι το τελευταίο ματς στην έδρα μας. Είναι το τέλος της σεζόν και πρέπει να αρχίσουμε και τελειώσουμε καλά. Η αδυναμία πρόκρισης, μας χαλαρώνει και δεν έχουμε ψυχολογική πίεση, αλλά είμαστε… εκνευρισμένοι από αυτή την κατάσταση. Θέλω τα παιδιά να παίξουν καλά και θέλω να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Θα ήθελα ακόμα να εξοικειωθούμε στο γήπεδο, πιο γρήγορα από τον αντίπαλο».

Το γεγονός πως τον Νοέμβριο η Ντιναμό δεν έχει νικήσει: «Είμαι απογοητευμένος που δεν έχουμε νικήσει. Είμαι σίγουρος πως το πιστεύουν και οι παίκτες. Μάλλον εδώ φταίει η ήττα στον αγώνα με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, στον αγώνα που χάσαμε πολλές ελπίδες. Αύριο (σ.σ. την Πέμπτη) περιμένουμε τη νίκη».

Την αναβολή του πρωταθλήματος στην Ελλάδα και αν αυτό βολεύει την ομάδα του: «Η αναβολή του τελευταίου παιχνιδιού επηρεάζει αρνητικά στην κατάσταση της ομάδας, αλλά πρέπει να παραδεχθώ πως ο ΠΑΟΚ μαζί με την Φιορεντίνα είναι τα φαβορί, αλλά εμείς θα κάνουμε το καλύτερό μας».

Το αν η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα: «Δεν είπα κάτι τέτοιο. Εμείς θέλουμε κάθε φορά να νικήσουμε».

Τέλος απεύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς: «Θέλω να καλέσω να μας υποστηρίξουν γιατί είναι το τελευταίο ματς στην έδρα μας»

Αντάμοβιτς: «Θέλουμε τη νίκη»

Τους ποδοσφαιριστές της Ντιναμό Μινσκ… εκπροσώπησε ο Νέναντ Αντάμοβιτς. Ο Σέρβος μέσος τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι η νίκη.

Αρχικά, σε ερώτηση για τον καιρό που επικρατεί στην Λευκορωσία, απάντησε: «Δεν φοβάμαι εδώ και ενάμιση χρόνο που είμαι εδώ. Έχω συνηθίσει».

Τέλος για το καλύτερο αποτέλεσμα για την Ντιναμό, σχολίασε: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά. Δεν μπορώ να πω για το αποτέλεσμα, αλλά ελπίζω πως θα νικήσουμε».

Ζουραβέλ: «Κίνητρο η ήττα στη Θεσσαλονίκη» (video)



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved