Μοντέλα: «Θα δώσει τα πάντα ο ΠΑΟΚ»

Μοντέλα: «Θα δώσει τα πάντα ο ΠΑΟΚ»

Πεπεισμένος πως ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με μεγάλη συγκέντρωση στην αναμέτρηση του «Αρτέμιο Φράνκι» κόντρα στην Φιορεντίνα, εμφανίστηκε ο Βιντσέντζο Μοντέλα.

Ο τεχνικός ηγέτης των «βιόλα» στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (5/11) τόνισε πως ο «Δικέφαλος» έχει την προσοχή του στο πρωτάθλημα, ωστόσο, θα παρουσιαστεί συγκεντρωμένος στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του Europa League.

«Έχουμε μία σημαντική ευκαιρία μπροστά στους οπαδούς μας αύριο (σ.σ. Πέμπτη 6/11). Θα πρέπει να την να εκμεταλλευτούμε για να εστιάσουμε στη συνέχεια λίγο περισσότερο την προσοχή μας στο ιταλικό πρωτάθλημα, εκεί όπου έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και πρόσθεσε: «Αμφιβάλω ότι ο ΠΑΟΚ έρχεται εδώ έχοντας περισσότερο το μυαλό του στο πρωτάθλημα, αφού για αυτούς είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι. Κάτι τέτοιο ισχύει και για εμάς βέβαια. Οι ομάδες που θέλουν να γίνουν σημαντικές δεν μπορούν να προσπερνούν αγώνες. Περιμένω ότι ο ΠΑΟΚ αύριο από την πλευρά του θα παρουσιαστεί με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης. Πιστεύω ότι θα σκεφτούν πρώτα το αυριανό παιχνίδι και στη συνέχεια τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο, ο οποίος θα δώσει το 101% για τη νίκη. Το ελληνικό ποδόσφαιρο αναπτύσσεται και εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια και αυτό φαίνεται».

Αναφορικά με την ανάγκη της Φιορεντίνα για τη νίκη, σχολίασε: «H νίκη αύριο θα μας δώσει την πρόκριση και την απαραίτητη συνέχεια που μας λείπει και θα μας γεμίσει με αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη που χρειαζόμαστε. Η ομάδα έχει πάντα πλήρη επίγνωση του τι κάνει, όποτε γνωρίζει ότι μπορεί να κάνει και κάτι παραπάνω. Είναι κάτι πάνω στο οποίο δουλεύουμε, και υπάρχει αισιοδοξία διότι η ομάδα ποια ακριβώς είναι η κατάσταση της».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο συμμετοχής του Μάριο Γκόμεζ, απάντησε: «Δεν έχει στα πόδια του τον χρόνο συμμετοχής που πρέπει για να ξεκινήσει αύριο το παιχνίδι. Το σκέφτομαι και θεωρώ ότι η ιδέα είναι να τον κάνω να αγωνιστεί. Υπάρχει η σκέψη να χρησιμοποιηθεί από το πρώτο λεπτό και μπαίνουμε σε αυτό τον πειρασμό, ωστόσο θα δούμε τι θα κάνουμε στην τελευταία προπόνηση σήμερα. Πνευματικά τον βλέπω καλά και δείχνει αποφασιστικότητα, όντας σίγουρος για τον εαυτό του και αυτά που μπορεί να πετύχει στο μέλλον. Θέλει με κάποιον τρόπο να ανταποδώσει στην κοινωνία ολόκληρης της πόλης αυτά που του δίνει γιατί νιώθει ευγνώμων».

Παράλληλα, ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας μίλησε και για τον τραυματισμό του Μπερναντένσκι: «Εύχομαι καλή επιτυχία στον Μπερναντένσκι και να πάρει την ατυχία που του έτυχε με μεγάλη ηρεμία. Είχα την ιδία ατυχία μικρός. Μία τέτοια ατυχία τόσο μεγάλη με το σωστό τρόπο θα μπορούσε να έχει και θετικά αποτελέσματα. Του εύχομαι να μπορέσει να αναρρώσει το ταχύτερο. Ο λόγος που στάθηκε άτυχος είναι γιατί δεν υπήρξε άμεση σύγκρουση και πήδηξε για να αποφύγει το γλίστρημα ενός συναδέλφου και έτσι χτύπησε. Είδαμε αμέσως πως δεν ήταν μια απλή περίπτωση».

Τέλος, για τον Μπασάντα, ο Βιντσέντζο Μοντέλα, δήλωσε: «Ο Μπασάντα έχει προσαρμοστεί στον τρόπο που παίζουμε και στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Είναι ένας ευφυής παίκτης, έχει ποιότητα σημαντική στον ρόλο του, μπορεί να διατηρήσει έναν τίτλο και θα έχει και άλλες ευκαιρίες».



Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved