Τις «καρακάξες» τις τρομάζουν τα λαμπερά «αστέρια»

Τις «καρακάξες» τις τρομάζουν τα λαμπερά «αστέρια»

Το τρίτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία του και πρώτο στο γήπεδο του Περιστερίου δίνει απόψε (20.00, Novasports 2) ο Ατρόμητος, ο οποίος κυνηγά το θαύμα απέναντι στη Νιούκασλ και την είσοδο στους ομίλους του Europa League. Στο 4-3-3 έχει καταλήξει ο Μπάγεβιτς ο οποίος κοουτσάρει για 130ή φορά σε ευρωπαϊκό αγώνα.

Το αν τα ματς με τη Νιούκασλ σε Περιστέρι και Σεντ Τζέιμσις Παρκ θεωρούνται ως τα σημαντικότερα στην ιστορία του Ατρομήτου, είναι υποκειμενικό, καθώς κάποιος μπορεί να υποστηρίξει κάλλιστα ότι οι δύο τελικοί Κυπέλλου ήταν σημαντικότεροι, καθώς ο σύλλογος διεκδικούσε τον πρώτο του τίτλο. Το σίγουρο, ωστόσο, είναι ότι το Περιστέρι, ο Μπάγεβιτς, οι παίκτες, η διοίκηση και οι φίλοι των «κυανόλευκων» περιμένουν πως και πως την έναρξη της αποψινής αναμέτρησης που σίγουρα θα είναι φανταχτερή και διαφορετική από κάθε άλλη που έχει λάβει χώρα στο Περιστέρι. Διότι το παρθενικό εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ατρομήτου, κόντρα στη Σεβίλλη, είχε διεξαχθεί στη Ριζούπολη...

Η ελληνική ομάδα γνωρίζει ότι με τη δυναμική που έχει ο αντίπαλος και τη δική της απειρία από τέτοια ματς, καθίσταται αυτόματα ως τεράστιο αουτσάιντερ. Σκοπεύει, όμως, να πουλήσει ακριβά το τομάρι της και να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Άλαν Πάρντιου άφησε αρκετούς βασικούς εκτός αποστολής, καθώς επίσης και ότι οι παίκτες του ενδέχεται να μην υπολογίζουν και πολύ τον άγνωστο αντίπαλο.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος σήμερα συμπληρώνει 130 ευρωπαϊκά ματς ως προπονητής, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους του τους παίκτες. Αν και στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου δήλωσε ότι έχει δύο πλάνα στο μυαλό του, φαίνεται ότι θα παρατάξει τον Ατρόμητο με 4-3-3, το σύστημα δηλαδή που χρησιμοποιούσε και ο προκάτοχός του, Γιώργος Δώνης. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ιτάνζ, ενώ την τετράδα της άμυνας θα αποτελούν από δεξιά προς τα αριστερά οι Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης και Γιαννούλης.

Ο Ιγκλέσιας θα είναι ο αμυντικός μέσος και μπροστά του, ως εσωτερικοί χαφ θα αγωνιστούν οι Μπρίτο (αριστερά) και Δημούτσος (δεξιά). Δεξιός χαφ-εξτρέμ θα είναι ο Μπέλιτς, αριστερός ο Επστάιν και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κούκι.

Όσο για την Νιούκασλ, πέμπτη στην περσινή Πρέμιερ Λιγκ, αντιμετωπίζει εξίσου γιορτινά τα ματς με τους Περιστεριώτες, καθώς επιστρέφει στην Ευρώπη έπειτα από πέντε χρόνια. Ο Πάρντιου δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του τιμωρημένου Μπεν Αρφά, αλλά και στους Κολοτσίνι, Ντεμπά Μπα, Τιοτέ, Αμεόμπι, Βούκιτς και Φέργκιουσον. Οι «καρακάξες» αναμένεται να αγωνιστούν με σύστημα 4-2-3-1, ενώ στο πλευρό τους θα έχουν και περίπου 500 οπαδούς τους.

Στις 22.00 το βράδυ, θα γνωρίζουμε αν ο Ατρόμητος πήρε την πρώτη νίκη ή έστω την πρώτη ισοπαλία της ιστορίας του στην Ευρώπη. Όχι τίποτε άλλο, αλλά πόσο μαγική εβδομάδα θα ζήσουν όλοι αν το ταξίδι στην Αγγλία γίνει με όνειρα και ελπίδες και όχι για τουρισμό...



Άρης - ΠΑΟΚ: Πορεία χιλιάδων οπαδών - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σε όλη την πόλη (pics)
Άρης - ΠΑΟΚ: Πορεία χιλιάδων οπαδών - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σε όλη την πόλη (pics)
Ατρόμητος: Το «αντίο» του Τζαβέλλα στην Εθνική Ελλάδας και το μήνυμα των Περιστεριωτών
Ατρόμητος: Το «αντίο» του Τζαβέλλα στην Εθνική Ελλάδας και το μήνυμα των Περιστεριωτών
Άρης - ΠΑΟΚ, Τόμας Κεντζιόρα: «Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές»
Άρης - ΠΑΟΚ, Τόμας Κεντζιόρα: «Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές»
ΑΕΚ: Ζητά την προσοχή των οπαδών - «Το γήπεδο είναι περιουσία όλων»
ΑΕΚ: Ζητά την προσοχή των οπαδών - «Το γήπεδο είναι περιουσία όλων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved